İkinci ay meşgul oluyoruz, çocuk kelimenin tam anlamıyla her şeyden çok memnun. Edinilen kapsamlı bilgiye ek olarak, Cyberwan'da sıcak ve nazik bir ortam hüküm sürüyor. Dersler kızı için o kadar heyecan verici ki geri döndüğünde, geçmiş derste ne öğrendiklerini, nasıl oynadıklarını, çay içtiklerini hevesle anlatmaya başlıyor. Yeni meslekleri dört gözle bekliyor. Bu düşünceli yaklaşım için okul organizatörlerine teşekkür ederiz. Çocuklara böyle bir yaklaşımla, normal okullardan öğrenmelisiniz.
Çocuk 2 aydır meşgul ve çok hoşlanıyor. Diğer kuruluşlardaki derslerin aksine, Kiber One'da ara ile 2 saat çalışılmaktadır. Çocuk yorulmuyor (mola sırasında aktif oyunlar, kurabiyeli çay), ancak konuyu standart bir saatlik dersten çok daha iyi öğrenmeye dalmak için zamanları var. Ayrıca kiber one yandaki evde - çok uygun. Kızım kendi başına yürüyor.
Çocuk 8 yaşında, derslerden çok hoşlanıyor. Öğretmen materyali çocuğun erişebileceği dille açıklar. Çünkü ders neredeyse 2 saat sürüyor. Çocukların farklı oyunlar + atıştırmalıklar oynadığı bir değişiklik var. İlgilendiğiniz tüm soruları kısa sürede cevaplayacak yönetici ile bir bağlantı var.