Harika bir kurum!! Denize yakın sakin bir yer, khachapuri ve sığır eti eti sipariş edildi, her şey taze ve lezzetliydi. İşyerindeki tavanlar çok yüksek, oda geniş, rahat, sessiz müzik. Tuvaletler temiz. Kızlar sorunsuz bir şekilde wi-fi'ye bağlandılar. Personel sadece düğmeyi aradığında gelir, bu da çok az insan olmasına rağmen son derece şaşırtıcıydı. Genel olarak her şeyi beğendim..
Yemek yemek ve keyifli bir ortamda vakit geçirmek için harika bir yer. Her şey temiz. Garsonlar kibar, arkadaş canlısı, sosyaldir. İç mekan rahat ve rahatlamaya elverişlidir. Fiyatlar çok hoş. Mutfak tüm övgülerin üstünde. Biz 7 kişiydik, alışkanlığımdan sipariş ettiğimiz hemen hemen her şeyi yemekleri denedim, hangisinin daha lezzetli olduğunu seçemiyorum, herkes süper lezzetliydi, dürüst olmak gerekirse beklemiyordum bile. Kesinlikle tavsiye ederim.
Lezzetli yemekler. Güzel atmosfer. Oturup dinlenmek her zaman güzeldir!!! 1 mahalledeki en iyi kafe. Tavsiye ederim. Aferin beyler. Garsonlar kibardır.