Uzun zamandır bir fitness kulübü seçtim. Bir kulüp seçerken önemliydi:
- kişisel yönetici ne olacak
- Grup dersleri
- Kişisel antrenör.
Kulüp kendini tamamen haklı çıkardı
- Vlad'ın menajeri çok harika. Her zaman karlı bir teklif seçecek, her zaman bağlantıda olacak, ortaya çıkan tüm soruları çözecektir
- çok çeşitli kargo faaliyetleri. Ve profesyonel antrenörler
- Kişisel antrenör Sergey Nehaev 2 yıldır benimle uğraşıyor. Spor salonunda ve dövüş kulübünde boksta. Bir sonuca, bireysel bir tutuma ihtiyacınız varsa, bu ona yöneliktir. Bu bir profesyonel! Neye ihtiyacınız olduğunu biliyor! Rahatlamak istediğinizde izin vermeyecek, her zaman size antrenmanı hatırlatacaktır. En iyi koç size koçluk yapacaksa pişman olmayacaksınız - Sergey Nehaev!
Я по-моему побывала и позанималась во всех клубах Домодедово 😅. Этот клуб нравится больше всего . Я любитель групповых занятий , хороший вместительный зал , кондиционер, оборудование , в попу друг другу не дышим , тренера и занятия на любой цвет и вкус как говорится , так же парная хорошая , конечно в раздевалке душновато на первом этаже , кафе с правильным питанием 👍🏼 позанимался пошел вкусно поел
İki yıldır kulübe gidiyorum.
Neyi severim:
esnek ödeme yaklaşımı, ortaya çıkan tüm sorunları çözme isteği, yönetici neredeyse 7/24 iletişim halinde, bir kafe var (lezzetli denediğim her şey. Olan o anlar - bir hata olarak kabul edeceğim), masörlerim var, para yatırma aboneliğinin maliyetinin bir kısmını iade etme seçeneğini beğendim.
Hamam harika bir hamamdır. Sauna, Havuz da süper.
Ama kulübün konumuna uymayan şeyleri sevmiyorum:
1. eş olarak.soyunma odasına 1 kat. och. sık. Kapı açılırsa, içerideki herkes kutuya gelen herkesin malı olur.
2. Bokstan bahsetmişken. Lütfen, hayır, yalvarıyorum, orada zorla egzoz yapın. Detayları açıklamayacağım, sanırım anlaşılabilir.
3. Duşlardaki ve tuvaletlerdeki sıhhi tesisat ve bağlantı parçaları çok topallıyor: ya duş akıyor, ya tuvaletteki tavan, ya bir şeyler kırıldı, ya da paslandı. Kendinizi farklı bir şekilde konumlandırıyorsunuz.
4. Periyodik olarak mutfaktan gelen kokular 2. kata düşer. Bir kereden fazla, hafif bir kızarmış sarımsak bulutunda yolda koştum. Bu benim için böyle.