Genel olarak, birkaç gece geçirmek için harika bir yer, konumu metroya yakın.
Odada temiz, güler yüzlü, hoş bir hizmet var. İnsancıl fiyat etiketi. Sayıların fotoğrafları tamamen gerçeğe karşılık geliyor.
Geri dönmeyi çok isterdim, ancak odadaki pencereler açılmıyor ve havalandırma girişi veya kliması yokmuş gibi, oda havasız ve sıcak ve odayı havalandırmanın bir yolu yok. Pencereleri kapalıyken yaşamaya alışkın olanlar norm olacak. Bu bizim için kritik, bir dahaki sefere başka bir yer arayacağız.
Sağlam 5!!!
Geçenlerde Ibis Moskova Paveletskaya Otelinde kaldım ve tamamen memnun kaldım! Makul bir fiyata konfor ve rahatlık arayanlar için ideal bir yerdir.
Otel, Serpukhovskaya metro istasyonuna sadece 8 dakikalık yürüme mesafesinde, güzel bir bölgede yer almaktadır. Etrafta çok sayıda kafe ve dükkan var. Ve yakınlık içinde güzel alışveriş merkezi var
Oda temiz ve çok rahattı
Hizmet birinci sınıf! Personel kibardı ve sorularınız için her zaman yardım etmeye istekliydi. Misafirlerini gerçekten önemsedikleri hissediliyordu.
Kahvaltı, çok çeşitli yemek seçenekleriyle çeşitli ve lezzetlidir. Özellikle taze çörekler ve kahveyi beğendim.
Bu oteli Moskova'ya seyahat etmeyi planlayan herkese tavsiye ederim. İbis Paveletskaya, fiyat ve kalitenin mükemmel bir birleşimidir. Kesinlikle buraya tekrar döneceğim!!!
Son zamanlarda bu oteli ailemle birlikte ziyaret ettik. kesinlikle her şeyi beğendim, odanın temizliği, iyi konum, servis, yemek. Atmosfer oldukça sakin, bu da gündüz bile dinlenmenizi sağlıyor. minimalist görünüyor ama çok rahat. Bundan önce, bu tür çok sayıda oteli ziyaret ediyorduk ve bu bizim favorilerimize düştü. Sanırım oraya bir kereden fazla döneceğiz. tavsiye ederim!