Sergey Gontar'ın profesyonelliği ve işine sorumlu yaklaşımı için çok minnettarım. Daire satmaktan hayallerimin dairesini satın almaya kadar tüm yolculuk boyunca çok rahattı. Sergey'in her zaman iletişim halinde olması, ortaya çıkan tüm soruları cevaplaması çok önemlidir. Benim durumumdaki tüm zor sorunlara çözüm buldum. Anlayışlı ve destekleyici hissettim ve bu sadece paha biçilemez. Sergey Gontar'a döndüğüm için çok mutluyum. Sadece işini yapmakla kalmadı, yürekten yardım etmeye de çalıştı. Sergey, gerçek bir profesyonel!!! Sergei Gontar'ı arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye edeceğim. İçten minnettarlık sözlerim ve Sergey Gontar'a ve tüm «Faydalı İnsanlar» ekibine en iyi dileklerim.
Sergey'e yüksek profesyonelliği ve işe özenli yaklaşımı için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Başka bir şehirde olmamıza rağmen, Sergey daireyi «anahtar teslimi» satma sürecini tamamen organize etti: yüksek kaliteli bir fotoğraf çekiminden doğrulanmış alıcıların seçimine ve tüm belgelerin kayıtlarına kadar. Biz sadece imzalamak için geldik ve gerisini o üstlendi - ve her şey çok hızlı ve net bir şekilde yapıldı. Zamanlarına değer veren ve anlaşmanın her aşamasında kendinden emin destek almak isteyen herkese Sergey'i tavsiye ederim!
Хочу выразить огромную благодарность риэлтору Нефедовой Наталье. За её профессионализм, умение быстро, четко, тактично решать все вопросы, связанные с куплей-продажей квартиры. Она специалист с большой буквы, умеет найти нужный подход к клиенту, умеет найти баланс между продавцом и покупателем. Я понимаю, если не было бы Натальи, не было у меня моей прекрасной квартиры. Я поражаюсь ее выдержки, терпению. На связи с клиентом она 24 часа в сутки. Всем своим близким и друзьям буду рекомендовать только НЕФЕДОВУ НАТАЛЬЮ!!!!!!