Lezzetli bir yer, inanılmaz bir servise sahip, menü küçük ama doğrulanmış, garson kızlar her yemeği çok iyi satıyorlar, bir konuşmadan salya akıyorlar.
Meze tarak sadece kendisi hassasiyet, tartar ile kurutulmuş yumurta (rendelenmiş) ilk defa gördüm böyle bir akış ve yorumunu bu yemek, ama lezzetli et taze. Bira ekmeğinin kalıcı bir aroması vardır, soğan yağı ve tartar ile mükemmel bir şekilde birleştirilir.
Çorba териберского balıkçı - krem, zengin бульен servis için ayrı ayrı soslar, ayrı ayrı бульен, çok lezzetli.
Ve ne yengeç patates püresi, soslu mantar, dozer kafasını koparırlar, çok nazik, çok lezzetli.
Bir tatlı vardı lavanta krem brulee ve гречневый gözleme kuzey çilek hem tatlı çok sevdim, aşırıya kaçmadan tatlı, ölçü кислинкие.
Restoran ecootel'de, yeni, güzel, temiz. Çevre sakin ve hoştur. Şef Matveenkov Alexander tarafından yönetilen Grebeshki Teriberka restoranı, doğrudan Barents Denizi'nden elde edilen yerel deniz ürünlerine dayalı bir menü sunmaktadır ve Saint Petersburg'daki ünlü Grebeshki Restoranının yan kuruluşudur.
Restoranda Barents Denizi'nden deniz suyuyla dolu, her gün deniz kestaneleri ve en taze avın taraklarıyla doldurulan bir akvaryum bulunmaktadır. Binada 30 kişilik bir salon bulunmaktadır. Düğünler, sunumlar ve konferanslar dahil etkinlikler için harika bir mekan. Tüm salonlar modern ses sistemi ile donatılmıştır. Talep üzerine ek ekipman temin edilmektedir. Burayı dinlenmek için tavsiye ederim!
Çok hoş bir restoran, belki de eski ve yeni Teriberka'da yemek, servis ve servis çeşitlerini alırsanız en iyisidir. Balıkçının çorbasını ve patlıcan atıştırmalıklarını çok beğendim! Geyik etinde sosu pompaladım - sadece yaban mersini konuyla ilgili olurdu, somon oldukça sıradan - farklı bir şey almak daha iyidir. Bir dahaki sefere bu otelde kalacağımızı düşünüyoruz çünkü mutfaktaki fiyat etiketi her yerde +- aynı ve restorana bakılırsa kalite daha yüksek