Arama
Rotalar
Yandex Maps • Soçi • Otel

Gostevoi dom Villoo Bosko

Değerlendirme 5,0
175 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2025
24 saat açık
+7 (960) 999-00-07
Telefonu göster
Dekabristov Street No:199/1, Sochi
Kaydet
Siteye git
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Gostevoi dom Villoo Bosko, Soçi, foto
366 daha
Genel bakış
Ürün ve servisler
Haberler
3
Fotoğraf
376
Yorumlar
111
Özellikler

Vitrindekiler

3-местный с видом на море
6500 р.
2 местный номер люкс
5000 р.
Семейный номер 5-местный
7000 р.
Делюкс с видом на море
7200 р.
3-местный с террасой
5000 р.
Tüm ürünleri ve servisleri göster

Adres

Dekabristov Street No:199/1, Sochi
Rota

İletişim bilgileri

Ильяс
+7 (960) 999-00-07
Telefonu göster
villoobosco.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Аквапарк АкваЛоо
72 m
3
Аквапарк АкваЛооСанаторий Горный ВоздухСанаторий Горный воздухГорный Воздух
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Havuz
Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Kafe
Engelli tuvaleti
Wi-Fi
Hipoalerjenik oda
Disko
Sahil:1. sıra
Oda fiyatı:5000–9000 ₽
Yıldız sayısı:yıldız yok
Iş merkezi donanımı:tarayıcı, fotokopi
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Yandex Maps'te kurumumun reklamını yap
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 5,0
175 puan
Burayı değerlendirin

111 yorum

Varsayılan
Инна Ефимова
13. seviye şehir uzmanı
21 Nisan
En iyi sahipler! Konforlu yaşam koşulları, gerekli tüm ev aletlerinin ve mutfak gereçlerinin bulunduğu bir mutfak bulunmaktadır. Mangal alanı, denize bakan çardaklar. Çatıda inanılmaz gün batımlarına ve muhteşem yıldızlara hayran kalabileceğiniz bir gözlem güvertesi var! Deniz çok güzel ve temiz, yürüyerek 10 dakika uzaklıktadır. Yürüme mesafesinde birçok mağaza var. Kafeler, mini market, otobüs durağı, tren istasyonu. Harika konum! Villoo Bosco'da kalmaya davet ettiğiniz için Malina ve İlyas'a teşekkür ederim! Siz EN iyisisiniz!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Ksenia Gerasimova
6. seviye şehir uzmanı
28 Nisan
En iyi, misafirperver sahipler, en rahat ev, en güzel manzara😇 içtenlikle Villa Bosco konukevinde güzel bir ailenin yanında kalmanızı tavsiye ederim, kıyıda hiçbir yerde böyle bir misafirperverlik bulamazsınız. İlk kez gelmiyoruz, sadece buraya geliyoruz, aile harika sahipler haline geldikçe ❤️ her zaman yardım edecekler, herkes size rehberlik edecek, yakınlarda sizi gezilere götürdükleri birçok güzel yer var, bu ilk ziyaretten itibaren aşktır, çocuklar için de ideal bir yer, bir trambolin, bir salıncak ve bir havuz var. Kesinlikle tekrar döneceğiz ❤️
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Москва
5. seviye şehir uzmanı
12 Nisan
Misafirhane hakkında memnuniyetle yorum yazıyorum! Nisan 25'te dinlendik - uzun yürüyüşler, Soçi'nin manzaralarını görmek için harika bir zaman! Her şey yeşil ve çiçek açıyor! Moskova'da bu yıl şu anda kış ve kar yağıyor ve hatta iyice güneşlenmeyi bile başardık! Her yeri ziyaret etmek için) Bu yüzden bu konuk evinde sadece yaz aylarında değil, yılın herhangi bir zamanında kalmanızı tavsiye ederim! Size avantajlardan bahsedeceğim! Odalar modern, konforlu, sıcak! İhtiyacınız olan her şey var! Diş fırçalarından, pamuklu pedlerden ve çubuklardan denizin muhteşem manzarasına kadar! Üst katta deniz manzaralı teras, gün doğumu, gün batımı bile bir fincan kahve ile😍 klima, buzdolabı, saç kurutma makinesi, pencerelerde cibinlikler! Evde kendiniz pişirebileceğiniz bir mutfak var! Havuz, salıncak, trambolin, avluda deniz manzaralı masalar. Ev sahipleri en iyisi ve misafir dostudur! Akrabalar gibi tanıştık! Hiçbir otelde böyle bir gönül rahatlığı ve ilgiyle karşılaşmadım! Ruhumuz dinlendi! Madina ve İlyas, kazandaki en lezzetli pilavı, ateşin üzerinde kuzu eti ile ikram ettiler, mmmmm. Dağ havası tren istasyonu durağı 12 dakikalık yürüme mesafesindedir.Ondan Soçi'ye trenle 25 dakika uzaklıktadır. Ve evin hemen yanında bir otobüs durağı, çocuk sabahtan akşama kadar yürümekten yorulduğunda, Soçi'den veya başka bir bölgeden otobüsle ayrılabilirlerdi. Dükkanlar yakınlarda! Ailelere gelip kendiniz yemek pişirmek uygundur, plaja aqualoo sanatoryumundan, su parkından da gidebilirsiniz. Yaz aylarında, buradaki sahilde yüzmek Soçi'de veya Adler'de olduğundan daha sakin olacak.Genel olarak, Soçi'de içtenlikle vakit geçirmek istiyorsanız, bu konuk evinde kalmanızı tavsiye ederim!Yılın herhangi bir zamanında! Yeniden başlatma sağlandı! Ayrıca üstü açılır bir arabada seyahat eden bir fotoğraf çekimi de çok özlüyoruz ve kesinlikle geri dönmek istiyoruz!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı