Peyzajlı yollardan ayrılmadan hem yaz hem de kış aylarında kuzey doğasını keşfetmek için harika bir yer. Kışın, aydınlatılmış bir kayakla donatılmış ve iyi korunmuştur. Ayrıca, zaten geleneksel bir kayak yarışı haline gelen ve en yakın dağın tepesine tırmanışla sonuçlanan parkurun bir kısmı da içinden geçiyor. Söylemeliyim ki, hem test hem de gösteri zayıf değiller - son bir buçuk kilometreyi çok sağlam bir eğimle tepeye kros kayağında! Bunu, Avrupa'da bir yerde düzenlenen ideolojiye benzer geleneksel yarıştan bile daha havalı söylüyorlar. Her zamanki gibi bizde her şey daha havalı... - Evet, öyle - gurur duyulacak bir şey var! Ve bitiş çizgisini geçen sporcuların yüzlerinin değeri nedir - bu bir şeydir! Ve aşırı akımın özel sevenler için - kışın bile yazın bile parkın girişinden başlayarak bu yarışın bittiği dağın tepesindeki restorana yürümeye çalışın. Oradan, çevredeki mavi mesafelerin mükemmel manzaralarından ve bahsi geçen restoranda telaşsız bir öğle yemeğinden, açıkçası en ucuzlarından biri olmasa da, bir iple inebilirsiniz.
İlginç bir konum, klasik kayaklar ve patenler için hazırlanmış parkurlar, yürüyüş parkurları, patikalar kar kızağı tarafından düzenli olarak hazırlanmaktadır. Çocuklar için alanlar, salıncaklar, yakınlarda bir spor okulu ve Bigwood kayak salonunun kapısına yakın bir konum, parkın içinden doğrudan yamaçtan evlere gidebilirsiniz.
İyi bir yükseklik farkı, birçok yürüyüş yolu, hazırlanmış kayaklı kros kayağı parkurları, tabelalar var. Oyun alanı, köpek gezdirme alanı, kros kayağı kiralama, kuşları beslemek için alanlar bulunmaktadır