2 aydır burada yaşıyorum, her şeyi çok seviyorum, taze tadilattan zevk alıyorum. Büyük konforlu yataklar, odalarda buzdolabı var, hepsi konfor için.
Bir kahve dükkanı var, her zaman çok uygun olan lezzetli kahve ve yiyecekler var. 7/24 resepsiyon, tüm sorularınız için yardımcı oluyorlar. Kurutmalı çamaşırhane var, çok zaman kazandırıyor, ütü yapıyor.Bir veya iki kişi için çok iyi bir seçenek.
Metro 10 dakika, merkeze de 10 dakika uzaklıktadır.
Şimdi böyle bir para için, özellikle böyle bir tadilatla, kendi banyosuyla bir oda bile kiralayamazsınız.
Bekarlar veya bir çiftteki insanlar için kalmak için harika bir yer. Personel çok yardımsever, yardımseverdir. Hızlı ve sorunsuz bir şekilde yerleşirler. Odalar aydınlık, temiz ve geniştir. Yaşamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir: duş, tuvalet, buzdolabı, saç kurutma makinesi, dolaplar, TV. Lobide çok lezzetli kahve alabileceğiniz bir mini kafe bulunmaktadır.
Ayrı ayrı ortak mutfak ve çamaşırhane vardır, çok uygundur. Metroya yürüme mesafesinde, (teknopark), yakınlarda alışveriş merkezleri, dükkanlar var. Gezinti yolu, yürüyüş yapabileceğiniz ve dinlenebileceğiniz caddenin karşısında yer almaktadır. Böyle konforlu bir konaklama için fiyat idealdir! Öneriyorum.
2022'den beri burada yaşıyorum, çok rahat bir yer, güler yüzlü personel, odalar güzel, tüm olanaklara sahip, ortak olanaklardan sadece mutfak ve çamaşırhane var, zemin katta içecek ve hazır yemek alabileceğiniz bir kafe var. Metroya 10 dakikalık yürüme mesafesindedir, ayrıca metroya yürümek için çok tembelseniz otelin yakınında bir otobüs durağı vardır. Merkeze arabayla 15 dakika uzaklıkta olduğu için çok uygun olan Otel M.Technopark'ın konumu, böyle bir bölge ve merkeze uzaklık için oda fiyatı oldukça makul. Benzer seçenekler en az 60 bine mal olur))) Öyleyse şüpheniz varsa, şüpheniz olmasın, şimdi daha iyi bir seçenek bulamayacaksınız)