Çok havalı mağaza! Her şey orada, birçok indirim var.Satıcılar sadece zeki, cana yakın. Her şeyi anlattılar, teklif ettiler. Dedikleri gibi ekmek almaya geldim ama iki paketle ayrıldım.Ben memnunum
İyi pazar. Pazarlardan 3 daha ucuz fiyatlarla çok sayıda kıyafet, mağazalardan çok daha ucuz, çok sayıda taze ürün var. Benzer bir pazardan çok daha ucuz. Büyük oda. Satıcılar kochetov'daki kadar müdahaleci değiller.
Benim için bu, her şeyden önce, SSCB'de olduğu gibi Leninsky Komsomol'un adını taşıyan bir fabrika ve ancak o zaman pazar. Bakkaliye fena değil, çiftlik ürünleri var, meslektaşlar örneğin ev yapımı süt satın alıyor.
Kategorik olarak piyasadaki saat tamirhanesini tavsiye etmiyorum!!! Mutlak profesyonel olmayanlar!
Ama bir şey... Market yerlerinden kıyafet alıyorum bu yüzden burası 90'lı yıllardan kalma bir pazar)))