Отличное кафе, цены ниже среднего для Суздаля. Раньше оно называлось Славянский Бар. В меню большой выбор блюд. Есть все традиционные суздальские закуски. В это лето там были отличные блины. К сожалению в Суздале, из за большого потока туристов летом, в праздники и в выходные, все кафе и рестораны полные. Нет большой конкуренции и не все заведения следят за качеством своей кухни. А также, не хватает профессиональных поваров. Поэтому, кафе, которое вам понравилось в это лето, на следующий год может совсем другим.
Mutfak evlidir, restoran lezzetleri yoktur, ama lezzetlidir! Suzdal için yiyecek fiyatları ortalamadır, sıcak başına 800-1000 ruble değildir. Moskova ile karşılaştırıldığında içecekler ucuzdur - her biri 250 bira, her biri 160 tentürdür. Otobüs grupları binmiyor, bu nedenle sıradan bir turistin masa bulma şansı var, bu Suzdal'da nadirdir. Evet, sabuntaki garsonlar, evet, hemen su ısıtıcısına bardak getirmediler, evet, yerde eriyen kardan kirli - ama şehirdeki tek bir kafe / restoran her mevsimde turist kalabalığıyla baş edemez, bu yüzden hiç şikayet etmeden!
Victoria'ya hizmetiniz ve özel saygınız için teşekkür ederim, aşçılarla birlikte beni besleyecek bir şey bulduğuma, bir vejeteryana, acil duruma rağmen menüdeki yemeği değiştirdiğim için teşekkür ederim. Umarım yönetim bir şekilde çalışanı not eder - incelemelerde onun hakkında yazan sadece biz değiliz!
Harika Suzdal şehrinde güzel bir atmosferik kafe, terbiyeli bir şekilde dondular ve ısınmak için uğramaya karar verdiler! Sıcak, neredeyse ev gibi atmosfere, özenli personele ve menüdeki çok çeşitli yemeklere hoş bir şekilde şaşırdık. Bu güzel şehri bir kez daha ziyaret etme şansı ortaya çıkarsa, kesinlikle bu kafeye bakacağız - lezzetli, sıcak ve güvenliydi (ki bu hayatımızda çok önemliydi)! Etli krepler harikaydı!