Arama
Rotalar

Forum

Genel bakış
Ürün ve servisler
Fotoğraf
82
Yorumlar
284
Özellikler
Değerlendirme 5,0
462 puan
Burayı değerlendirin

284 yorum

Алексей
12. seviye şehir uzmanı
27 Mart
Olumlu bir inceleme bırakıyorum. Araba çok iyi yıkandı — temiz, temiz, mükemmel. Özellikle kemerlerin ve jantların yüksek kaliteli çalışmasına dikkat etmek istiyorum - ulaşılması zor yerlerde bile her şey parlak bir şekilde temizlendi. Yaklaşımın gerçekten profesyonel olduğu görülüyor. Ayrı ayrı, yönetici Alexey'e dikkat, sorumluluk ve durumu tamamen telafi ettiği, yüksek düzeyde hizmet gösterdiği için teşekkür etmek istiyorum. Ve elbette, usta Dmitry'ye teşekkür ederim - her şeyi düzenlemelere tam olarak uygun olarak ve vicdanına göre hızlı, net bir şekilde yaptım.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Кирилл М.
3. seviye şehir uzmanı
31 Aralık 2024
İyi günler. Forum Carwash oto yıkamasına döndüm - kabinin kapsamlı bir kuru temizliğini yapmak ve motor bölmesini yıkamak gerekiyordu. Araba yıkama personeli işi verimli ve hızlı bir şekilde, işlerinin gerçek profesyonellerini yaptılar. Çalışmanın sonucundan memnun kaldım. Bonus, arabanın plastiğine bir restorasyon maddesi ile muamele edildi. Önemli bir nokta, aracınıza karşı dikkatli davranmaktır. Hizmetler için uygun fiyatlar. Tekrar konuşacağım. Forum Carwash'ın araba yıkamasını kesinlikle tavsiye ederim!
2
1
Kurumun yanıtını göster
Светлана Кузнецова
3. seviye şehir uzmanı
23 Şubat
Mükemmel yıkama, çocuklar mükemmel bir şekilde başardılar, uzun bir yolculuktan sonra araba oradaydı, her şeyi parıldayana kadar yıkadılar! Yağmurla mücadele ettiler, harika bir şey. Kibar personel, arazide gezinmeye yardımcı oldular. Bu lavaboyu tekrar ziyaret etmeyi planla.
1
1
Kurumun yanıtını göster
ali
4. seviye şehir uzmanı
6 Ocak
Sonuç tüm beklentileri aştı!МойYıkama mükemmel, parama değer, fiyatı yeterli, çalışanlar hoş, yıkamadan hemen sonra küçük bir çiziği cilalamanın mümkün olduğu detayların olması uygun, bir patlama ile başa çıktık, memnunum 😄😄
1
1
Kurumun yanıtını göster
Aleksii Kuznetsov
9. seviye şehir uzmanı
3 Nisan
Açılıştan itibaren hizmetleri kullanıyoruz... Mükemmel yıkama, detaylandırma ve lastik montajı. Ekip mükemmel bir şekilde seçildi - müşterilerin arabalarına yürekten davranıyorlar. Dmitry ve Alexei Buzhenits'e özel teşekkürler! Tüm ekibe başarılar ve refah diliyorum!!!
1
Kurumun yanıtını göster
Виктор Исаков
8. seviye şehir uzmanı
27 Nisan
Motoru her şeyi kaliteli ve profesyonel bir şekilde yıkadım. Ayrıca, "premium" lavabo adına karşılık gelir. Uygun konum (alışveriş merkezinin yeraltı otoparkı). Usta alıcı / yönetici Alexei'ye özel teşekkürler
1
Kurumun yanıtını göster
Анастасия К.
8. seviye şehir uzmanı
16 Ocak
Mahalledeki en iyi yıkama,her seferinde buraya yıkanmak için gidiyorum.Her zaman her şey hızlı, verimli bir şekilde çalışır, kabinin yıkanması ve kuru temizliği ile ilgili her şeyi olması gerektiği gibi yapan harika adamlar çalışır.Bölgede bir lavabo arıyorsanız, bu gerçekten harika bir seçenektir!kesinlikle 5*
1
2
Kurumun yanıtını göster
Анна Миллер
6. seviye şehir uzmanı
22 Ocak
Arabayı gerçekten kaliteli bir şekilde yıkayacakları bir lavabo bulmak, deriyi ve halıları nasıl ve nasıl temizleyeceğini bilmek çok zordur. Bu yıkama kesinlikle iş sınıfı otomobiller için de uygundur. Arabayı hangi sihirli araçla kapladıklarını bilmiyorum, ancak ondan sonra su ve kir kolayca yuvarlanıyor ve araba dokunuşa sadece ipek. Burada her zaman güzelliğim var ve çok memnunum.
2
3
Kurumun yanıtını göster
Дарья К.
7. seviye şehir uzmanı
6 Mart
Harika yıkama!Tam bir kompleks yaptılar, araba ÇOK kirliydi. En yüksek seviyeye göre yaptılar, yağmurla mücadele ettiler, iç mekanı, bagajı yıkadılar. Çocuklar her şeyi çok özenle yaptılar!Bu yeri tavsiye ederim! Hoş iletişim kurduğunuz için yönetici Alexey'e çok teşekkür ederim!
3
Kurumun yanıtını göster
Виталий Гуляев
12. seviye şehir uzmanı
3 Ocak
Herkese merhaba! Süiti yıkadım. Bu lavabo hakkında söyleyecek iyi bir şeyim yok. Açıklayacağım. Pahalı bir araba ile gelirseniz çılgınca yalarlar, her yağlı lekeyi bir bezle çıkarırlar, ışıkla aydınlatırlar, sorunsuz ve soru sormadan yıkarlar, hatta diskleri her taraftan iyice durulamak için biraz hareket etmelerini isterler. Ama!..... Araba ile geliyorsanız, kötü bir yıkamaya hazırlanın ve yine de orada yıkanmadıkları, böyle yapmadıkları vb. cahilce cevap verecekler. Sonuç olarak, araba yarı korkulu kaldı. Bu şapkaya tükürdüm ve ayrıldım, aptalca onlarla tartışmaya hazır değildim ve şirket bu yıkama maliyetini telafi etti. Eğer zaman ve arzu olsaydı, bunu böyle bırakmazdım. Yıkama korkunç, pahalı arabalarda tavsiye ederim, deshman'da onlara para harcamayın.
6
2
Kurumun yanıtını göster
Михаил Наконечный
3. seviye şehir uzmanı
1 Şubat
Harika bir yıkama, kendi işlerinin profesyonelleri, arabaya çok saygılı yaklaşıyorlar, her şeyi% 100 yıkadıklarından her zaman emin olabilirsiniz! Ayrıca çok sayıda yıkama seviyesi vardır
2
1
Kurumun yanıtını göster
Александр Т.
4. seviye şehir uzmanı
9 Şubat
En son olumsuz yorumları okuyun ve her şeyi kendiniz çok fazla boyamayacağımı anlayacaksınız. Araba yıkamada. korkunç hizmet. Lavaboya giriş saatine ve özellikle yıkama saatine göre yönlendirilemezler. Sorular için, sadece mazeretler hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, her şeyden siz sorumlusunuz, ama biz haklıyız. Bu tavırla beyler, sadece daha az müşteriniz olacak. Resepsiyonist kel adam konuşmada kesinlikle yetkin değil, bir şey söylüyor, sonra sözünü tutmuyor, başka bir şey söylüyor. Buna ek olarak, araba yıkama ücretli bir otoparkta ve beni sadece para karşılığında ücretsiz olarak serbest bırakmadılar, lavabomuzu yıkamadıysak park yeri için ödeme yapıp dışarı çıkacaklarını söylediler. Ve durum, kararlaştırılan zamana kadar arabanın kutuya yıkamak için uğramamış ve bir saatten fazla durmasıydı. Hizmet en düşük seviyede.
3
2
Kurumun yanıtını göster
Саша Сергеев
6. seviye şehir uzmanı
4 Şubat
dürüst olmak gerekirse, bu bir dehşet, saat 20: 30'da geldim, zaten kapalı olduklarını söylediler, 1300 için süit yıkamayı sordular, her şeyi anlattılar, ama 20: 25'te tüm yıkayıcıların çoktan gittiğini ve araba yıkayacak kimsenin olmadığını söylediler, tamam diye düşündüm, olur, ertesi gün geliyorum, her şeyi aynısını istiyorum, süit yıkamaya tam olarak aynı kızın bana cevap verdiğini soruyorum, dün bana neden kayıt yapmayı teklif etmediğinizi soruyorum, unuttuğumu söyledim, görünüşe göre kader değil, ikinci gün onlarla dalga geçeceğim, anlam 0, müşteri odaklılık ayrıca 0, genel olarak memnun kalmadım
2
2
Kurumun yanıtını göster
Маргарита
20. seviye şehir uzmanı
5 Mayıs
Yıkama hizmetlerini ikinci kez kullanıyorum, aynı zamanda lastik servisine de uğradım. Kibar güler yüzlü personel, uygun fiyatlar. Herkesten memnun kaldım.
1
Kurumun yanıtını göster
Александр Шатров
3. seviye şehir uzmanı
22 Aralık 2024
Sık sık arabamı yıkamaya geliyorum ve tekrar uğradım. Süit hizmetini satın aldım ve aşağıdaki resmi izledim. (Beni yıkayan) yıkayıcı işini hiç bilmiyor, yıkama sırasında sünger düştü ve onu alıp yıkamaya başladı, halının altındaki kabinde hiç vakumlanmadılar, başka bir yıkayıcıya arabayı yıkayan kişinin adının ne olduğunu sordular - Sergey bunun ne kadar doğru olduğunu söyledi - bilmiyorum ama personel ile ilgilenin!
5
4
Kurumun yanıtını göster
эминли ш.
3. seviye şehir uzmanı
7 Ocak
Kaliteli yıkarlar. Buraya sık sık kuru temizlemeye giderim, ideal olarak her zaman arabayı alırım, teşekkür ederim)) Lastik montajı ve detaylandırma varlığı için büyük bir artı
3
Kurumun yanıtını göster
Мария Р.
3. seviye şehir uzmanı
1 Mayıs
İyice yıkıyorlar. Kuru temizlemeyi mümkün olduğunca memnun yaptım, salondan yenisine benziyor. Kibarlar. İncelemeden sonra zaman ve miktar denir. Her ikisi de beyan edilene karşılık gelir. İyi tavsiye veriyorlar. Çalışmanız ve hoş müşterileriniz için teşekkür ederiz
1
Kurumun yanıtını göster
Маргарита Б.
6. seviye şehir uzmanı
22 Temmuz 2024
Нашла мойку по высокому рейтингу , почитала отзывы, позвонила узнать есть ли возможность подъехать в ближайшее время , администратор вежливо сориентировал по ценам и предложил время. По приезду помог убрать вещи из салона , сам отвез машину ( сервис ! Это второй раз на моей памяти, обычно заезжаю в бокс сама). Время ожидания прошло незаметно (честно не помню ), делали люкс и вроде обезжиривание. Машину помыли великолепно ( она была реально в говно :) ) , в подарок в честь первого посещения, по-моему, нанесли Антидождь, было приятно. Парковку оплачивать не надо, помогли с квитанцией , выехала бесплатно, Вот теперь даже не знаю, проезжала мимо случайно, надо было переждать время… Ребята молодцы! Хочется вернуться :) откройте филиал на Ваське🤣 Ах да , ценник конфета! Пока без фото, жду когда покрашу авто, позже обязательно сделаю, уж очень хочется показать результат, спасибо !
3
1
Kurumun yanıtını göster
Юлия Болдырева
9. seviye şehir uzmanı
10 Haziran 2024
Мою свою машину уже не первый год именно сдесь. Теперь привезла и машину супруга. Ребята большие молодцы. Убирают качественно и быстро. Всегда подберут время, пунктуальность и качество их девиз. А главное, что ценник очень даже приемлемый. Спасибо вам за чистоту наших машин.
2
1
Kurumun yanıtını göster
Ксения Кадкина
5. seviye şehir uzmanı
24 Nisan
Tüm bölge için tek iyi yıkama!!! Arabayı 2 kez yıkıyorlar!!! Boşanma yok, "ah, burada kiri fark etmedim" yok! Müşterilere karşı çok hassas ve özenli bir tutum!!! Çok teşekkür ederim! Lütfen Sahil bölgesinde daha açık olun!!!
1
Kurumun yanıtını göster
Александр Потапов
9. seviye şehir uzmanı
13 Şubat
Bu lavaboya 3 yıldır gidiyorum. Kışın uygundur. Çözüyorsun ve sonra arabanı yıkıyorsun. Bir saat bedava durabilirsiniz. Son zamanlarda her seferinde rezervasyon yaptırmanız gerekmesi üzücü ve sadece bu şekilde yıkanmak için gelmenin bir yolu yok.
2
Kurumun yanıtını göster
Александр Алексеев
16. seviye şehir uzmanı
11 Kasım 2024
Меняю оценку с 5 звезд на 1! Был постоянным клиентом, каждый сезон переобувался только здесь, видя адекватное отношение к работе и бережное отношение к дорогим дискам. Теперь же при шиномонтаже 08.11.24 от мастера услышал: диски это всего лишь железка, я их точно поцарапаю пистолетом, и ничего страшного в этом нет! Хотите без царапин - доплатите мне хотя бы 2к! Самое смешное, что и администратор поддержал эту теорию. Вы серьезно!? Никому больше не рекомендую.
5
9
Kurumun yanıtını göster
manager6 complectprom
7. seviye şehir uzmanı
20 Ocak
Harika yıkama! İşe yaklaşımı ve küçük şeylere dikkat etmeyi gerçekten seviyorum. Söylemeye gerek yok - bu mükemmel temiz bir araba.
3
Kurumun yanıtını göster
jeckie Vа
9. seviye şehir uzmanı
15 Mart 2024
Отличная мойка, качественно и достаточно быстро. Удобное место положение, можно подняться в торговый центр, где есть супермаркет и кофейня. Приятное обслуживание и почти всегда могут найти возможность помыть машину.
3
Kurumun yanıtını göster
Yv.Vovan
7. seviye şehir uzmanı
12 Kasım 2024
Отличная мойка. На мойке машины отлично отмываю без разводов, подтёков и других косяков, и приводят в состояние нового авто. Теперь пользуюсь только услугами данного автомоечного комплекса FORUM CARWASH.
3
Kurumun yanıtını göster
Ivan Setkov
7. seviye şehir uzmanı
23 Nisan
Araba yıkarken iğrenç yıkama plastiği çizdiler, arabanın bulunduğu kutuda kameranın kırıldığı gerçeğine atıfta bulunarak videoyu sunmayı reddettiler. İncelemeyi hazırlıyoruz ve dava açacağız. Kesinlikle başka hiçbir yerde sizi daha iyi ve daha ucuza yıkamanızı tavsiye etmiyoruz. Nereden beş yıldızları olduğu belli değil, çünkü yorumları çok fazla okuyorsanız
2
Kurumun yanıtını göster
Владимир Антонов
3. seviye şehir uzmanı
27 Ekim 2024
Отличная автомойка, самая лучшая в нашем районе. Всем рекомендую. Работают мастера своего дела. Вежливый персонал. Отдельное спасибо администратору Алексею .
1
1
Kurumun yanıtını göster
Сергей Щербина
6. seviye şehir uzmanı
26 Mayıs 2024
Отличное качество работы, много постов для обслуживания, есть шиномонтаж с хранением колес, вежливый и ответственный персонал любящий машины и по доброму к ним относящийся, моют быстро, цены приемлемые. Пожалуй с местом купания коня я определился
4
Kurumun yanıtını göster
Maikl Maik
17. seviye şehir uzmanı
24 Ocak
Zamanında telefonla kaydoldum, geldim, arabayı yıkarken sırada beklemiyordum, yiyecek almak için alışveriş merkezine gittim. Uygun. Zamandan tasarruf ettim ve arabayı iyice yıkadılar. Çocuklar işlerini biliyorlar!
2
Kurumun yanıtını göster
Ibra 23
6. seviye şehir uzmanı
22 Aralık 2024
İyice yıkıyorlar. Ancak hizmet yok. Aradım, önceden kaydoldum, miktarı belirledim. Ancak yıkadıktan sonra miktar yüz ruble daha pahalı hale geldi. Evet ve otoparkta yıkama ve önceden geldiyseniz otopark için ödeme yapmanız gerekiyor!
1
3
Kurumun yanıtını göster
Ярослава
2. seviye sinema eleştirmeni
18 Eylül 2024
Отличная автомойка, последние несколько месяцев приезжаю только сюда. Цены адекватные, работают на совесть, всегда всё вежливо, аккуратно и в целом без какого-то напряга. Спасибо!
3
1
Kurumun yanıtını göster
Николай
14. seviye şehir uzmanı
3 Ocak 2024
Много постов, широкий спектр услуг, тёплый паркинг. Лучше записаться заранее. Зимой можно остаться на парковке для просушки авто. По цене услуг - не дёшево, но тут точно отмоют и дадут высохнуть авто. Администраторы следят за процессом, участвуют в приёмке и выдаче.
6
Kurumun yanıtını göster
Вероника С.
3. seviye şehir uzmanı
17 Haziran 2024
Приехала на эту мойку по рекомендации. Была приятно удивлена качеством выполненных работ! Сотрудники -большие молодцы! За короткое время все было сделано на Высшем уровне!!! Браво! Отличная работа, спасибо огромное!!!
3
Kurumun yanıtını göster
Николай
4. seviye şehir uzmanı
12 Ağustos 2024
Прекрасная автомойка, заехал первый раз и был приятно удивлён! Сделали мойку качественно и даже предоставили два подарка) После мойки вместе с руководителем посмотрели на результат работы и оценили)
2
Kurumun yanıtını göster
Денис Лампетов
5. seviye şehir uzmanı
28 Haziran 2024
Хорошая качественная мойка. Результат работы отличный. Приветливый персонал. В честь первого посещения подарили несколько бесплатных услуг. Комфортная зона ожидания. Рекомендую
3
Kurumun yanıtını göster
Алина М.
7. seviye şehir uzmanı
19 Eylül 2024
К мойке претензий нет,отмыли и обезжирили отлично. Крайне возмутил следующий момент, надеюсь руководство мойки обратит на это внимание. Вышла на паркинг до звонка о готовности авто, и увидела как на моём автомобиле на достаточно высокой скорости (явно не подходящей для езды на паркинге), делают круг вдоль всей парковки, пролетев лежачий полицейский, похоже даже не притормозив, и заезжают на свободное место перед боксом. Извините, но вроде как задача выехать и заехать в бокс, так скажем «вперед-назад», разве нет?! А не давать газу по всему паркингу на чужом автомобиле.. Это вам не каршеринг, а автомобиль клиента! К сожалению, я человек бесконфликтный, высказать своё недоумение на месте не смогла. Посещение 18.09, время 16:30, на парковке была в 17:15 +-.
6
2
Kurumun yanıtını göster
Денис
9. seviye şehir uzmanı
30 Mart
Kayıt her zaman uygun bir zamanda mevcuttur. Araman için böyle bir şey yok, ama yarın-yarından sonraki gün için geri çekildin. Her zaman kaydedecekler. Premium yıkama sadece süper! Ve pahalı değil! PPR kabul ediliyor
1
Kurumun yanıtını göster
Сергей Пивкин
5. seviye şehir uzmanı
6 Aralık 2024
Mükemmel yıkama. Hızlı bir şekilde yıkanmazlar, ancak çok yeterli parayla çok kalitelidirler
3
Kurumun yanıtını göster
Лилит Г.
4. seviye şehir uzmanı
8 Haziran 2024
Отлично помыли машину , всё супер. Цены хорошие, обслуживание на высшем уровне ! Менеджер сделал дополнительно много услуг, не входящих в стоимость, бесплатно
Kurumun yanıtını göster
Артем Евсеев
4. seviye şehir uzmanı
8 Haziran 2024
Мойка супер , машина как при выдачи из салона, все отмыли и натерли до блеска, обработки кожу салона, пока ждал походил по тц, перекусил в Хлебнике, классное расположение, администратор продлевает время нахождения на парковке, дополнительно платить не нужно.
Kurumun yanıtını göster
Александра Ч.
9. seviye şehir uzmanı
4 Ağustos 2024
Отличная автомойка. Достаточно быстро и супер качественно отмыли кузов и днище автомобиля от песка и грязи . Внимательный и ответственный персонал
3
Kurumun yanıtını göster
Вячеслав Овчинников
8. seviye şehir uzmanı
5 Mayıs 2024
Ни одного отзыва плохого не оставлял, но здесь напишу. Второй раз из двух посещений данной автомойки уезжаю с косяками по мытью авто и с жульничеством по стоимостью на услуги. Сегодня мне помыли key-car (это такая маааленькая машинка японская) по цене премиальных авто второй категории из прайса. Объяснили тем, что она выше седана и приходится ставить лестницу доя мойки крыши. При росте 185см я спокойно с земли дотянулся до середины крыши авто. Т.е. администраторы вообще без понятия о ценоообразовании на услуги их же автомойки. Я всегда думал, что за s-class переплачиваю, так как авто больше по размерам и внутрянка из более дорогих материалов и требует других средств для обработки и какая-никакая перестраховка мойщикам перекрыть риски при повреждении салона. Ну и бог с ней- со стоимостью, уехал, но пришлось вернуться (смотрите прикрепленное видео). Мойщик сказал, что цирк какой-то и такого не может быть, но пропылесосил под задними сиденьями. В целом помыли очень хорошо. К админам конечно есть вопросы, не на своём месте ребята.
8
4
Kurumun yanıtını göster
альберт кононов
2. seviye şehir uzmanı
1 Mayıs 2024
Огромное спасибо коллективу Forum carwash и отдельно Алексею за профессионализм! Всегда мойка автомобиля на высшем уровне! Успехов вам ребята и дальнейшего процветания!
3
Kurumun yanıtını göster
KoIG
5. seviye şehir uzmanı
30 Ocak 2024
Заказывал премиум, помыли на отлично! Отнеслись тщательно ко всем мелочам. Своя зона ожидания небольшая, но т.к. она находится в паркинге торгового центра, вопрос особо не стоит. Персонал вежливый и приветливый.
5
Kurumun yanıtını göster
Юлия С
6. seviye şehir uzmanı
23 Nisan
Arabayı çizdiler, yöneticiye göre bu kutudaki video gözetimi suçu kabul etmiyorlar çalışmıyor. Orada arabanızı yıkamanızı pahalı ve pahalı bulmanızı tavsiye etmiyorum
1
Kurumun yanıtını göster
Настюха
6. seviye şehir uzmanı
17 Mart
Yıkamak için harika bir yer, her şeyi beğendim. Teşekkürler. Tekrar geleceğim.
3
Kurumun yanıtını göster
Nerobey
12. seviye şehir uzmanı
29 Aralık 2024
Kötü bir yıkama değil. Bazen uzun süre yıkarlar, ancak prensipte her zaman niteliklidirler. Onlara sık sık gidiyorum. Bir saatten fazla yıkadık, bilet uzatıldı, ancak bunun sadece "lüks" için olduğunu söylediler ve araba çok kirli olduğu için uzun süre yıkadık, bunun için teşekkür ederim. Genel olarak, ne zaman uzattıkları ve ne zaman uzatmadıkları belli değil. Çünkü lastik montajını yapıp onları yıkadığımda, aslında 2 saatten fazla sürdü! Ama soru sorulmadan uzatıldı.
2
Kurumun yanıtını göster
Виталий Абрамов
8. seviye şehir uzmanı
3 Ekim 2024
Отличная мойка. Шикарное обслуживания. Вежливые сотрудники. Отлично помыли. Находится в паркинге.это плюс
3
Kurumun yanıtını göster
Александра Курбатова
10. seviye şehir uzmanı
16 Ekim 2024
Огромное спасибо ребятам за работу, машинка вымыта идеально, все средства от непогоды до сих пор работают. Обращаюсь не первый раз, очень довольна!
2
Kurumun yanıtını göster
Евгения Гончарко
4. seviye şehir uzmanı
3 Eylül 2024
По телефону оперативно записалась, приняли вовремя. Обсудили мой запрос, озвучили стоимость, которая важно не изменилась в конце работы. Машину помыли качественно, приветственным бонусом, чем-то её обработали, чтобы меньше грязи скапливалось. Очень довольна. Буду приезжать и дальше.
2
Kurumun yanıtını göster
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6