Arama
Rotalar
Yandex Maps • Tomsk • Otel

Forum

Değerlendirme 4,9
1242 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2025
24 saat açık
+7 (3822) 53-02-80
Telefonu göster
Lenin Avenue No:91, Tomsk
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Forum, Tomsk, foto
308 daha
Genel bakış
Fotoğraf
318
Yorumlar
530
Özellikler

Adres

Lenin Avenue No:91, Tomsk
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Администратор
+7 (3822) 53-02-80
Telefonu göster
forum-otel.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Главпочтамт
67 m
4
ГлавпочтамтПереулок ПлехановаТеатр юного зрителяКраеведческий музейНово-Соборная площадь
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Kafe
Açık teras
Wi-Fi
Merkezin yanında
Park yanında
Restoran
Oda fiyatı:min. 4800 ₽
Yıldız sayısı:4
Iş merkezi donanımı:fotokopi
Otel türü:iş oteli
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Kurum sahibi verileri güncel tutuyor

Yakındaki benzer yerler

Bon Apart
Değerlendirme 5,0
Sputnik
Değerlendirme 4,4
Baston on Gercena street
Değerlendirme 5,0
Kuhterin
Değerlendirme 5,0
Soyuz
Değerlendirme 4,4
Ödüller
Çok iyi mekan 2025
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,9
1242 puan
Burayı değerlendirin

530 yorum

Юлия М.
17. seviye şehir uzmanı
18 Nisan
Güzel bir mahallede rahat bir yer. Yakınlarda müzeler, eski şehir, alışveriş merkezleri, eczaneler, restoranlar var. Tek kelimeyle merkez. Resepsiyondaki kızlar harika. Her şey profesyonelce, gülümsemeyle, hoş ve çevik bir şekilde yapılır. 423 numara temiz, her şey düzgün çalışıyor, iyi temizliyorlar. Hava yatağı, uyumak bir zevktir. Alt katta Sibirya restoranı - tasarım modern, Sibirya'da bol. Yemekler lezzetli, porsiyonlar güzel. Garsonlar düşünceli ve cana yakın. Tek dezavantajı asansör olmaması. Benim için günde birkaç kez 4. kata çıkmak zor değil, bazıları için zor olacak
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Gvozira
8. seviye şehir uzmanı
28 Aralık 2024
13.11- 15.11 Kasım tarihleri arasında otelde kaldım. Tam merkezde mükemmel konum, rahat, sıcak ve temiz odalar. Odada çay takımları, şişelenmiş içme suyu, kar beyazı, kabarık havlular, harika duş ve bakım ürünleri, konforlu yataklar bulunmaktadır. Lezzetli, çeşitli kahvaltılar dahildir, gerekirse öğle veya akşam yemeği için değiştirebilirsiniz, çok lezzetli pişirirler! Resepsiyonda her zaman yardım etmeye hazır çok yardımsever yöneticiler var. Hala Tomsk'taysam kesinlikle tekrar duracağım)))
Kurumun yanıtını göster
Сергей Козырев
4. seviye şehir uzmanı
25 Aralık 2024
Tomsk'taki en sevdiğim otellerimden biri. Kurumsal müşteriler için indirimler vardır, faturaya akşam yemeği veya öğle yemeği dahil edilebilir. Akşam yemeği her zaman ruhla hazırlanır, aşçılar aferin, her zaman restoran servisi. Kahvaltılar çeşitlidir, çok sayıda misafir olduğunda aburlular vardır, ancak her şeyden önce kızlar başa çıkmaktadır. Personel cana yakın, odadaki şilte rahat, nevresimler hoş. Eksilerden asansör yok ama sadece 4 kat var, yürümek faydalı olabilir. Resepsiyonda her zaman yetkin bir yönetici vardır. Otelin konumu uygun, ulaşım imkanları iyi. 10 yıldan fazla bir süredir bu otelde kalıyorum. Fiyat-kalite en uygunudur, otel müşteri odaklıdır.
1
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı