Şehir merkezinde oldukça büyük ve konforlu bir alışveriş merkezi.
Yakınlarda büyük (ücretli) otopark var, ancak hafta sonları ve tatillerde hala yeterli değil.
İçeride ihtiyacınız olan her şey, ATM makineleri, büyük bir bakkal (eskisinden daha iyi), büyük bir Letual mağazası, ikinci katta hediyelik eşya dükkanı, ayakkabı mağazası, çanta-bavul mağazası ve diğer pek çok büyük olmayan mağaza var.
Üçüncü katta "çocuk dünyası" ve bir şeyler atıştırın.
Atıştırmaya gelince, kurumların seçimi büyük değil, sağlam bir 4 için kalitenin fiyatı ve daha fazlası yok!
Alışveriş yaptık, atıştırmalıklar yedik ve 4. kata çıkıyoruz, burada sizin için sinema salonları, sinema barı, oyun alanı bowling salonu, bilardo vb... eğlendirin))
Not: Daha özlü söylemek gerekirse, bu merkez üssü 5 puanlık sisteme göre 4 puan (tuvaletleri biraz güncellemeniz ve temiz tutmanız gerekir, yürüyen merdivenin de dikkat etmesi gerekir, genellikle kırılır)
Merkez Üssü alışveriş merkezi olumlu bir izlenim bıraktı. Gerçekten büyük ve topraklarında ihtiyacınız olan her şeyi tek seferde bulmanızı sağlayan birçok farklı mağaza var. Süpermarkette alışveriş için çok uygun olan geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır.
Ayrıca "Merkez Üssünde" çeşitli eğlence alanları sağlanmaktadır. Burada sadece alışveriş yaparak değil, kafelerde dinlenmenin veya eğlence merkezlerinde oynamanın tadını çıkarmak için de zaman geçirebilirsiniz. Bu, alışveriş merkezini arkadaşlarla dışarı çıkmak veya aile gezileri için harika bir yer haline getirir.
"Merkez Üssünde" kendimi rahat hissettiğimi unutmamak önemlidir. Geniş geçitler, rahat oturma alanları ve özenli personel hoş bir atmosfer yaratmaktadır. Genel olarak alışveriş merkezi iyi izlenimler bırakıyor ve alışveriş ve dinlenme için çeşitlilik ve konforlu bir ortam arayanlar için burayı ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.
Güzel yemek alanı! Özellikle Çin yemeklerinin her zevke uygun olduğu sol kafeden hoşlanıyorum!! Günlük yaşam!) bowling salonu ve genel olarak birçok mağaza! Tabii ki onarımların güncellenmesini istiyorum! Evet ve yemek alanında televizyonları ve insanların bir şekilde oturdukları yerleri yüceltmek istiyorum! Ve orada oturan ve herkesin apetitisini bozan narmal olmayan gençlere izin verilmemelidir!!)