Yükseklikten çok korkuyorum ama burası hiç de korkutucu değil.Görünüşe göre 2,5 saat yürüdüklerini yazan adamlar üst yolu seçtiler.Evet, ikisi var -üst ve alt.Altını seçin-40 dakika ve raftasınız.Rota zor değil.Ama köpeği evde bıraktık ve doğru olanı yaptık.Kayalık tırmanışlar.Bir insan için kaygan, köpeğin pençeleri hakkında ne söylenmeli.Kemerlerinin arkasında (taşıyıcıda) bebeği olan çocuklarla tanıştık, benim için nasıl -bu çok akıllı değil.Karlı zirvelerden gelen rüzgar, bazı yerlerde şiddetli, dik, yükseliyor.Evet, genel olarak, çocuklarımızı evde bıraktık, pişman olmadık.Ayakkabılar, en azından spor ayakkabılar, şaplak değil.Raftaki piknik setini (buterler, martılar) lezzetli bir atıştırmalık için yanınıza alın ve dinlenin.Oradaki bağlantıyı yakalıyor.Hafta içi sabah 9'a kadar gitmek daha iyidir.Perşembe günü sabah 10'a kadar oradaydık.Rafta biz geldikten kısa bir süre sonra ayrılan bir çift vardı.Biz yalnızdık!Şanslıydık.Ayrıldıklarında, bozgunculuk başladı!Kalabalıklar buluşacak.
En güzel yer! Trekking ayakkabısındaysanız zor olmayacağız! Yanınıza bir termos ve sandviç alın - uyuduktan sonra dinlenmek güzel olacak! Kaldırırken donanımlı otoparklarda martıları turtalarla içebilirsiniz! Manzaralar-sadece şaşırtıcı! 1 Mayıs'ta çok insan vardı!
çok güzel bir yer, köpekle erişilebilirlik testini geçti) tırmanış rahat, iniş de. Trekking ayakkabıları giydiğinizden emin olun. Yol boyunca turta, çay ve kvaslı atıştırmalıklar var. yukarı çıkmak 45 dakika sürüyor