Mükemmel manzaralı güzel nargile:
- Panoramik camlı ve verandalı büyük salon (soğukta bile rahattı) pek çok insanı barındırıyor, salonun içi karanlıkta hoş görünüyordu (içinden geçen veranda değildi), verandada rahat koyun koltukları vardı :), kanepeler, rahat bir iniş, çok sayıda masa var, ama her şey birbirinden iyi bir mesafede, kimse dirseğiyle yan masadan itmiyor :) Veranda kışın da çalışıyor, orada soğuk değildi, gerekirse ekose istemek mümkün olsa da
- menü - nargile salonu için geniş bir menü var - salatalar, çorbalar ve makarnalar, pizzalar, burgerler dahil sıcak yemekler.
- Nargile - iyi - uzun süre içildi, acı çekmedi, dumanlı ve tadı ve gücü için tüm istekler dikkate alınarak yapıldı. Kömürler düzenli olarak yenilendi.
- Yemek özel bir şey değil, ama yine de her şeyden önce bir nargile odası olduğu düşünüldüğünde oldukça iyi. Tom yam - çok fazla deniz ürünü var ama hiç baharatlı değil. Pizza hamuru tamamen sıradan, uzun zamandır bunu hiçbir yerde görmedim, ancak hamurlu peynir her zaman lezzetlidir)))
- personel - çok beğendim - herkes çok tatlı, arkadaş canlısı, kibar ve hoş. Hosteslerden başlayıp garsonlara ve nargile adamına kadar. Şu anda her yerde bulunmayacak kadar personel ile kurumda olmak güzeldi. Servis hızlıydı.
Buraya yemek için gitmezdim ama bu manzaraya ve iyi hizmete sahip bir nargile almaya kesinlikle geleceğim.
Dymzavod restoranını ziyaret ettik - tamamen memnun kaldık! Her şey zirvedeydi: inanılmaz lezzetli yemekler, güzel yemekler ve geri dönmek isteyeceğiniz bir atmosfer. Personel ayrı bir saygıdır: ilk dakikalardan itibaren rahatlık yaratan çok kibar ve özenli adamlar.
Gözlem terası özel bir izlenim bıraktı: Moskova Nehri manzarası, Büyük Petro Anıtı ve setin manzarası nefes kesici. Burada özellikle günbatımında güzel - şehrin gerçek büyüsü.
Hem içten bir akşam yemeği hem de romantik bir akşam için harika bir yer. Duygular için Duman Fabrikasına teşekkür ederiz - kesinlikle geri döneceğiz!
Krasny October fabrikasının topraklarında mükemmel bir manzara noktası, geniş panoramik pencereler Moskova'nın merkezinin tüm güzelliğini görmeyi mümkün kılıyor! Çok atmosferik restoranın birkaç seviyesi var, ilki 4. katta, oradan her şey mükemmel bir şekilde görülebiliyor. Müşteri hizmetleri% 100'dür, boş bir bardakla kalmayacaksınız, aynı saniye doldurmayı teklif edecekler. Menü ucuz değil (konumu için seviyede), ama her şey çok lezzetli! Her şey kültürel ve en üst düzeyde oyalanmak istiyorum, yaygara yok, harika sakin bir yer. Öğleden sonraydım. Akşamları DJ partileri düzenliyorlar, çok havalı diyorlar, kesinlikle geri dönmeyi planlıyorum.