Mytishchi bölgesindeki bir rezervuarın kıyısında, daha doğrusu Prusyalılar köyünde yakın Moskova bölgesinde samimi bir yer; Mosvodokanala'nın dinlenme evi, rahat ve kompakt bir bölge, geniş, çok sıcak (kışın dinlendim) iki odalı odalar, bazıları balkonlu, Çam Ormanı'na bakmaktadır. Geziyi çim tenisinde kampla birleştirdik. Genel olarak, benim hislerime göre - sporun bölgesi. Profesyonel yüzeyli iki kapalı tenis kortu, bilardo masaları, tam boy yüzme havuzu, bowling salonu. Yaz aylarında, çocuklar için uygun bir evrensel açık hava spor alanı ve yürüme mesafesinde «büyük su», bölgede bir oyun alanıdır. Yemek odasındaki yemekleri özellikle not edeceğim: açık büfe, fanatizmsiz, çökmeden, AMA: çok lezzetli, sağlıklı, minimum miktarda un, tatlı, hamur işleri ve diğer saçmalıklarla! Kesinlikle şefe büyük bir artı bahse girerim! Küçük dezavantajlardan- odada paketlenmiş çay ve kahvenin olmaması ve tenis kortunda zayıf ışık; genel olarak- ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Тихо, уютно, номера и мебель свежие, постельное белье и полотенца всегда чистые. Кормят вкусно и много. Бассейн входит в стоимость (1 час в день). Мою маму работники поздравили с Днем рождения, угостили тортиком, было очень приятно. ) Вежливый персонал. Был здесь не один раз. Бассейн по понедельникам могут останавливать для очистки воды, поэтому узнавайте заранее. В выходные летом аншлаг, забронировать сложно. Пансионат в основном для семейного отдыха. Летом на территории работает школа большого тенниса для детей, так что бассейн в утреннее время может быть занят детьми, на ресепшен вас предупредят, если что.
Tatil evi - tatlı bal!
Oda atmosferi, nispeten küçük bir alan, mantar kütlesi olan iğne yapraklı bir orman.
Rezervuarın kıyısında iyi bir plaj var, sabahın erken saatlerinde mükemmel balık avı var.
Binada tüm olanaklara sahip geniş iki odalı odalar, ücretsiz terlikler ve tüm pribludalar, hamamlı yetkin bir yüzme havuzu bulunmaktadır.
Yem nihayet ayrı bir konudur!
Çok sevimli ve müşteri odaklı personel.
Kıyıda bir tekne istasyonu, mangal alanları ve sigara içen bir yer görmek isterim.