Atmosferik, rahat ve müşteri odaklı bir kafe. Her şeyden önce binanın kendisinin tasarımını, dışarıdaki antik çağları ve içerideki çatı katını çektim, deniz topalak ve portakallı lezzetli markalı çayları, şurupların değil, farklı tatların eklendiği yazarın kahvesini not edeceğim. Peynirli/havuçlu waffle'ı krem peynir ve somonla denedim. Benim için çok lezzetli ve rahattı. Kahve için koşmanızı ve lezzetli ev yapımı hamur işlerinde bir şeyler atıştırmanızı tavsiye ederim. Ürün yelpazesinde, orta derecede tatlı, hem yağsız hem de bisküvili kekler olmak üzere çeşitli kekler bulunmaktadır. Ve tatlılar vegan ve şekersizdir. Her zevke uygun.
Moskova'dan bir gün Zvenigorod'a geldik. Dışarıdaki kafenin güzel manzarası nedeniyle öğle yemeği için uğradık, ancak içeride her şeyin daha da keyifli olduğu ortaya çıktı - atmosfer çok lambalı, girişte çok sayıda ev yapımı çay ve reçel (ve diğer hediyelik eşyalar) bulunan bir raf, personel çok kibar ve yardımsever. Ancak en büyük sevincin yemek olduğu ortaya çıktı — taze, güzel derin tabaklarda, güzelce dekore edilmiş ve servis edilmiş ve en önemlisi porsiyonların büyük ve doyurucu olduğu ortaya çıktı. Maalesef kahveyi tatmadık, çaya değdik ama o da lezzetliydi.
Şüphesiz 10/10, kesinlikle bu muhteşem kafeye geri döneceğim. Teşekkür ederiz!
Rahat, kahve lezzetli, özellikle karabuğday kapuçino. Paket servis kahvesini 20-30 dakika beklemek.
Ancak bazı yönetimsel dezavantajlar var:
1. Personel eksikliği
2. Konsept yöneticilerin bu kurumu kahve içip tatlı yiyebileceğiniz bir kahve dükkanı veya tam yemek yiyebileceğiniz bir kafe olarak belirlemesi mantıklı olacaktır. Kahvehanede masa devir hızı daha yüksek, personel üzerindeki yük daha düşük ve içecekler için bekleme süresi daha az. Kafe durumunda konuklar daha uzun süre otururlar ve oturma alanını genişletmeniz gerekir. Karar veremiyorsanız, belirli bir zamanda tam teşekküllü bir menü yapılabilir.
3. Yüksek akış için ekipman eksikliği Kahve dükkanları 1'den fazla kahve makinesi kullanıyor
4. Organizasyon, akış noktasında barista neredeyse sürekli içecek hazırlıyor. Burada kimse arabanın arkasına gelip 20 dakika kahve beklediklerini söylerken barista tabaklarla koşuşturuyor.
Lezzetli, rahat, organizasyon zayıf