Akciğer BT taramasına gittim. Çok beğendim, kayıt doldurulmadı, fiyatı diğer merkezlerin fiyatlarına kıyasla kabul edilenden daha fazla, içeride temiz, çok kibar ve hoş bir kadın yönetici. Laboratuvar asistanına da teşekkür ederim, her şeyi açıkladım, gösterdim. Sonucu yarım saat içinde verdiler, diski de verdiler.Dr. radyolog Zvezdina Dm'ye, açıklamada omurgayla ilgili tüm sorunları da belirttiğim için özel olarak teşekkür etmek istiyorum, aslında aynı anda iki çalışma yaptım) Merkezi ziyaret etmenin izlenimleri olumludur. Size refah diliyorum ve sizi tüm arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza cesurca tavsiye edeceğim.
Делал мрт головы. Высокопрофессионально всё и чётко. А также видно, что с любовью там всё обустроено - дорогой кожаный диван очень удобный, кулер с водой. Ещё мне очень важно, чтобы не было душно, так вот там свежий воздух, за это самое большое спасибо, а то мало ли, давление например. На "ресепшн" дама конечно строгая, старой закалки, не вижу в этом проблемы. Зато лаборант всячески хочет помочь. Главное - чувствуется опытность и высокий класс.
Öğle yemeğimiz olmadan araştırma yapmak için kaydolduk, araştırma yapmak için hızlı bir şekilde belgeler hazırladık, her şey yolunda görünüyor, ancak garip bir sonuç verdiler...diski vermeleri güzel. İki profesör baktılar ve sözünden, basılı sonuca hiç katılmadılar. Bu nedenle, bir uzmana danışmaya giderseniz, el yazısıyla değil, hemen diski gösterin.