Mükemmel mutfağı ve hoş personeli olan harika bir kuruluş!
İyi bir bira ve ev yapımı tentürler seçimi. Yetkin personel, her zevke ve renge uygun dolguyu seçmenize yardımcı olacaktır. Genel olarak, zanaatlarının profesyonelleri)
Kesinlikle buraya geri döneceğim ve tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim!))
Mükemmel zanaatkar ve rahat bir yer. Kendi kurumunuz için) Çok çeşitli biralar. Şık ve geniş bir zanaat tentürü yelpazesi. Köle için oldukça büyük, atıştırmalık seçimi ve çok lezzetli! Müzik ve atmosfer harika. Çok büyük olmayan (İspanyol) hayvanlarla mümkündür)))
Hoş bir atmosfer, salonda olmak rahat.
Mutfak: Burger ve Meksika böreği sipariş ettiler, memnun olmadılar. Burger sadece sosun ve peynirin olduğu kenarlarda sulu ve lezzetlidir, ortası kuru bir su gibi gidiyordu, burgerde çok fazla ekmek vardı, ekmek burger için yapılmamış gibi görünüyor. Buritto sıkıcıydı.
Bira seçimi küçük ama lezzetliydi.
Bira atıştırması, baharatlı fındıkların hiç baharatlı olmadığı ortaya çıktı, görünüşe göre her şey baharatlarda, ama tadı baharat gibi hissetmedi.