Rus kulübesi ve konaklarından sonra stilize edilmiş birkaç salona sahip hoş bir iç mekan.
Rus mutfağının menüsü çeşitlidir. Maalesef kusurlar var. Özellikle, biftek tamamen başarısız oldu - şnitzelin kalınlığı, aksine sertken. Aynı zamanda, kuzu rafı neredeyse idealdir. Salatalar ve atıştırmalıklar iyidir. Fiyatlarla - iyi bir restoran düzeyinde, ancak çok fazla hile yapmadan.
Personel çok cana yakın ve yöneticidir.
Genel olarak, restorandan ayrılırken sadece iyi bir izlenim var.
Bazı pozisyonlardaki fiyatlar Moskova'dakinden makul olmayan bir şekilde daha yüksektir. Çok çeşitli salatalar, atıştırmalıklar, tatlılar. Nispeten sıcak yemeklerin genel bir konsepti yok, benim için menü restoranın adı, iç mekanı ile iletişime geçmedi, her şeyi karıştırdılar: pilav, kebap, lulya, fajitos. Çiftlik tavuğu çok fena değil, ancak kemiklerle daha dikkatli, karkas ikiye bölünüyor, çok küçük kemikler kalıyor. Fajitoları beğendim. Kuzu eti zar zor sıcaktı, çok inceydi, açıkça şiş ve kömür üzerinde pişirilmiyordu. Garsonun uyarmadığı kıymaya da yeşillikler eklendi. Tüm et severler yeşillikleri sevmez, yemeğin lezzetli olduğunu söyleyemem. Pavlov'un pastası iki kez, her ikisinde de harika krema ve en taze meyveler alındı, ancak beze hazırlığa getirilmedi: üst kısmı havadar, alt kısmı kesilmiyor ve ağızda sakıza dönüşüyor. Şarap hem beyaz hem de kırmızıdır. Ancak 'çilekli Daiquiri' kokteyli korkunç bir ekşi olduğu ortaya çıktı, çileklerden sadece pembe renk geldi, limon çok sayıda her şeyi kesti.
Çok güzel iç mekan, güler yüzlü ve yardımsever personel, hızlı servis.
Genel olarak mutfağı beğendim, en yumuşak etli lezzetli lagman, tavuktan yapılan kebabın taze olduğu ortaya çıktı.
Kuruluştan bir iltifattan memnun kaldım: sebze atıştırmalıkları ve pişmiş ekmek.