Мягкая пшеничная лапша в комбинации с обжаренными на раскаленном воке овощами и нежными кусочками говядины. Для насыщенности в блюдо добавляются душистый перечный соус
680 ₽400 g
Удон с курицей
Мягкая пшеничная лапша в комбинации с обжаренными на раскаленном воке овощами и курицей. Для насыщенности в блюдо добавляются душистые соусы соевый и чили
Çok lezzetli, büyük porsiyonlar, rahat fiyatlar ve yemeklerin oldukça hızlı bir şekilde sunulması.
Buraya tesadüfen arkadaşlarımızla geldik, hoş bir sürprizle karşılaştık. Tom-yam hakkında kendimden kesinlikle tavsiye edebilirim, içinde çok fazla deniz ürünü var ve çok zengin. Ayrıca bir Tom-yam Ramen seçeneği de var - erişte sayımının iki katı büyüklüğünde bir porsiyon ve fiyatı hala aynı; Ekşi ananas soslu tavuk; Bahar ruloları.
Ancak hizmet üzerinde çalışmaya ve kurslarda yemek servis etmeye değer. Şimdi meze diğer yemeklerden sonra gelebilir ve ikinci yemek hemen birinciyle birlikte gelebilir, bu yüzden eller ona ulaşana kadar soğuyacaktır.
Salonun içi hoş, güzel ama çok kirli. Çince'deki tabelalar zaten kahverengi lekelerle kaplı ve masanın üzerindeki lambalar büyük toz katmanlarıyla kaplı.
8 Mart'ta oturmaya gittik. Duygular kararsız. Bir yandan - çok lezzetli, Asya'da büyük porsiyonlar, uygun fiyatlar, baharatlı isterseniz oldukça hızlı pişiriyorlar - baharatlı yapıyorlar. Personel tarafsız ve arkadaş canlısıdır, ancak Çin'de de öyleler - bu müşterinin Avrupalı yalaması değil ve burada soru yok.
Öte yandan, masalardaki yağ keçeleri oldukça rahatsız edici bir duyguya neden oluyor, oda küçük, düpedüz rahat - sadece Çin ortamında büyük bir masa ve duvara karşı birkaç masa, geri kalanı için bir çeşit kantinde oturuyormuş gibi hissettiriyor. Fiyatlar cvc'de, Çin mutfağının diğer kuruluşlarında olduğu gibi yaklaşık olarak aynıdır, ancak diğer kuruluşlar tam olarak proleter bir chifanka gibi görünmemektedir.))) Ancak, daha önce de belirttiğim gibi - lezzetli.
İçeceklerle ilgili garip bir hikaye - üzerlerinde menü yok, ne sipariş edilebileceği sorusuna garson, en az birkaç seçenek listelemeden paket sipariş alanındaki buzdolaplarına işaret etti. Çay bile teklif etmedim - kendileri sordular, orada olduğu ortaya çıktı. Çaydanlık çok küçük, çay seçeneği yok - siyah, yeşil, oolong, hepsi bu.
Vk'nın resmi grubunda, 8 Mart'ta kadınlara hediye olarak çikolata ve bir kadeh şarabın sunulduğuna dair ağır bir duyuru yapıldı - kimse sadece teklif etmedi, ben ekran görüntüsünü gösterdiğimde bile kayıtsız bir şekilde baktılar ve ayrıldılar, sonunda kimse hiçbir şey getirmedi. Açıkçası, kurum bira dışında alkollü bir şeyin olduğu bir yer gibi görünmüyor, bu yüzden beni şaşırtmadı, ama o zaman neden reklam verelim?
01/29/25 tarihinde bu restoranı daha çok bir kafe gibi ziyaret ettik, ilk defa her şeyi beğendik. Yemekler çok lezzetli, porsiyonlar büyük ve ucuz, inan bana karşılaştırılacak bir şey var. Diğerleri arasında birçok Çin restoranındaydı ve pahalıydılar. İç mekan temaya, arka plan Çin müziğine karşılık gelir. Garsonun kızları çok cana yakın ve iyi huyludur. Bu kurumu kesinlikle tavsiye ederim.