Hoş bir iç mekana sahip güzel bir iç mekan. İlk defa ziyaret etmiyorum - farklı ustaların manikürüne ve pedikürüne gittim, sonuç her zaman mükemmel. En son üst düzey usta Lisa'nın maniküründeydim - her şeyi beğendim, güzel bir Fransız yaptım - neredeyse bir haftadır onunla gidiyorum - yorum yok.
Bu gün bile salonun doğum günüydü - bana hediyeler verdiler (krem, kütikül yağı ve eller için maske) - hoş bir şekilde şaşırdım, teşekkürler!
Usta Susanna'da vardı. Şiddetle tavsiye ederim. Hoş bir kız, hızlı, düzgün ve verimli çalışıyor. Personel de düşüyor: her zaman misafirperverler, her zaman çay / kahve sunuyorlar. Stüdyo gibi 👍
Harika bir yer!) Kız Lisa çok güzel, temiz bir manikür yaptı все tüm tercihleri dikkate aldı ve süper çıktı) Ve hoş bir bonus, hediye olarak şekerlenmiş kahve ve kütikül yağı idi️️