İyi bir sadakat sistemine sahip, ilçedeki en sevilen kahve dükkanı. Ayrıca kahve zirvede bile çok hızlı bir şekilde yapılıyor, kasadan yeni ayrıldım ve işte size lezzetli bir sıcak kahve. Sütün hem basit laktozsuz hem de çeşitli bitkisel sütlerle değiştirilmesine çok sevindim. Ayrıca farklı kurabiyeler denedim, hepsi lezzetli ama tatlı (sadece tatlı dişler için veya şekersiz kahve ile). Ayrıca çok çeşitli şuruplar da çekiyor. Fıstık ezmeli Raf Kansas çok sevişti!
Rahat ve hoş bir kafe. Atmosfer sakin ve rahattır. Yumuşak koltuklar, masalar, duvarda bir sürü priz, bitkiler. Herkes için yeterli alan var. Botanik Bahçesini ziyaret ettikten sonra buraya geldim. Telefon sıfıra boşaldı. Çocuklar telefonu doldurdular, ben de tavuklu sandviçler ve armutlu özel çay ile atıştırdım. Özel kahveyi denemek için kesinlikle tekrar geleceğim.
Kafe sadece harika! Lezzetli kahve ve tatlılar, güler yüzlü personel ve hoş bir atmosfer. Burada arkadaşlarla buluşmak ya da sadece dinlenmek uygundur. Kesinlikle tekrar döneceğim! Herkese tavsiye ederim!