Basit, lezzetli, ucuz. İlk defa tesadüfen uğradık, sonra bilerek geldiler, yiyecekleri, özellikle pastilleri beğendiler. SSCB tarzında renkli iç mekan, çocuklar geçmiş çağdan bilinmeyen şeylere şaşıracaklar. Tavsiye ederim!
Çok güzel bir kafe, fiyatlar makul, yemekler özellikle pastane ve köfte lezzetli. Personel yeterli . Bekleme süresi 10 dakikadır, ancak her şey tazedir. Sovyetler Birliği'nin üslubu detay ve müzikte korunmuştur
Bu kurumda ilk kez 7 yıl önce bulundum. O zaman hepsi "vay canına!" ve fotoğraf çektiler, yediler, içtiler, memnun oldular.
Şimdi iç mekan modası geçmiş, birçok yerde mobilyalar zaten yorgun, yıpranmış. "Tubzik" genel olarak bu kurumun utançıdır: kağıt havlu yoktur, normal modern kurutucular yoktur (antediluvyalılara mal olurlar, ancak kurutmazlar), ellerini yıkamak için sıcak su yoktur (misafirlere karşı tutum hayvandır, evin sahipleri de ellerini buzlu suyla yıkıyor mu?! 🤷🏻♂️). Salamurada, mümkün olan her yerde dişlerine sıkışmış bir parça et vardır, çünkü lastiktir. Cheburek çok şişman, ondan sonra ağırlığı midesindeydi. Limonata bir buçuk günden itibaren sıradan bir Shikhandır (şişeden dökebildiğiniz zaman imza limonatanızı beklemek aptalcaydı.
Final: Kurumun sahipleri konuklara saygı duymuyor, uzun zamandır bu kuruma bir şekilde gıcırtıyla attılar, ama işe yarıyor. Oraya daha fazla ayağımla ve başkalarına tavsiyede bulunmayacağım. 👎🏼