Genel olarak otel fena değil. Konum, turistik yerlere yürüme mesafesinde uygun bir konumdadır. Oldukça temiz, odada ihtiyacınız olan her şey var. Odada her gün şişelenmiş su yenilendi. Kahvaltı yeterliydi, mütevazı ama yeterliydi. Derhal yerleştiler.
Tüm personelin lobideki birinci katta takılıp açıkça iş dışı konuları tartışmaları utanç vericiydi, tüm hizmet odalarının kapıları açık, neden? Bazı yerlerde, onlardan birini ziyarete gelmiş gibi bir his vardı. Hoş değil..
Bir durum tüm resmi değiştirdi. Bir akşam, akşam saat 22'den sonra, pencerenin altına mal taşıyan vagonu çok gürültülü bir şekilde boşalttılar. Kutuları fırlattılar, tekmelediler ve yüksek sesle konuştular, resepsiyonun kulak tıkacı ve «onlarla kavga etmeye gitme» ifadesini önerdiği. Neden hemen kavga etmek, gerçekten normal konuşmak imkansız. Sabah erkenden kalkıp yeterince uyumak benim için önemli bir koşuldu!
Hayır, hayır! Otoparkın ve boşaltma yerinin onlar için geçerli olmadığını gerekçe göstererek, adı açıklanmayan yöneticinin misafirleri için bir şeyler yapmaya çalışması düşüncelerinde bile parlamadı. Sonuç olarak yeterince uyuyamadım.
Çok güzel bir otel! Oldukça uygun bir konum, prezentabl görünüm. Ayrı yataklı iki kişilik oda çok geniştir, konforlu bir konaklama için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir (bornozlar, terlikler, hijyen malzemeleri, şişelenmiş su). Temizlik, düzen ve kahvaltılar için personele özel teşekkürler - bunlar tüm övgülerin üstündedir (özellikle peynirli kekler)! Otelde spor salonu ve sauna bulunmaktadır (iki kez gittik, her şeyi beğendik, harika hamam!)
Nüanslardan, duş kabinindeki banyoda perde yoktur ve duş ile tuvalet arasındaki bölme, çok dikkatli bir şekilde yıkasanız bile her şey suda dardır. İkinci an, bu ses yalıtımı, komşuları ve sokağı duyabiliyorum, pencerelerimiz otoparka bakıyordu ve sabah 5'ten itibaren trafik orada başladı, oldukça gürültülüydü. Ama genel olarak oteli çok beğendim, hem seyahat edenler hem de tatilciler için tavsiye ederim!
Harika otel! Muhteşem oda donanımı! Temiz, rahat ve rahat! Rahat yataklar, aralarından seçim yapabileceğiniz farklı tipte birkaç yastık hemen dahildir). Kapsülnach kahve makinesi günlük ikmallidir, aynısı içme suyu için de geçerlidir. Sokakta değil binanın içinde sigara içmek için özel alanlar var. Aksine, birçok komşudan (otellerden) farklı olarak, bir dahaki sefere sadece buraya geleceğim!!! Sana para, rahatlıkla her 10'da bir daha fazla! Restoran menüsünün çeşitliliğine biraz eklemek istediğim tek şey, işten ve akşam döndüğüm ve yiyecek en yakın yerleri aramaya başladığım için gücüm yoktu.