Tarihi, eski tarz, halılı yolları olan çok hoş bir otel. Günlük temizlik, her şey temiz. Kahvaltıda iyi bir yemek seçimi var. Personel kibar. Bu otele ziyarete gelmekten memnunuz. Evet ve şehrin tarihi kesimindeki konumu çok uygun: Kuybyshev Meydanı, Leningradskaya yaya caddesi, setin yakınında, Stalin'in sığınağına yürüyerek gitmek modaya uygun.
Güzel otel !!! Art Nouveau Anıtı!!! Hoş bir atmosfer !!! Puro içebileceğiniz bir oda!!! Bravo, bugün bunu en seçkin otellerde bulamayacaksınız!!! Samara'da konum harika! Tabii ki, odalardaki en iyi sıhhi tesisat ve şilteler değil, ancak üç ev için oldukça!!! Personel gençler, çalışkan, zor durumlarda yardım etmeye hazır!!! Seçimden memnun kaldık!!!
Han, tarihi ile öne çıkıyor. Ancak sonuç olarak güzellik unsurları vardır ve modern konfor ve konforun tüm unsurları mevcut değildir. Odalar geniş, tavanlar yüksek, mobilyalar fena değil, sıhhi tesisatın modernizasyona ihtiyacı var - musluklar sert, duşakabin kapanmıyor, asma depolu yerden tuvalet. Odalarda ve koridorlarda temiz. Pencereler havalandırma boşluğuna açılmıyor, tamamen açmanız gerekiyor - gürültülü oluyor. Kahvaltı fena değil, seçim gereği mütevazı. Havlular, yataklar - oldukça iyi. Bir şeyler için çok yer var. Komşulardan gelen ses yalıtımı tatmin edicidir. Personel cana yakın. Turistik amaçlı ziyaret etmenizi tavsiye ederim!