2024 yazında, oda düğünümüz bu yerde kutlandı ve her şey büyülü ve unutulmaz bir şekilde geçti!
Uzun zamandır parametrelerimize uygun bir platform arıyorduk (Moskova içinde, etrafta pitoresk ama çok kalabalık olmayan bir alan, az sayıda misafir için bir salon olması için), ancak çoğunlukla 100 veya daha fazla kişi için büyük çadırlarla karşılaştık. Sonunda dikkatlerini Brattsevo'daki ingiliz salonuna çevirdiler ve izleme gününde buranın mükemmel bir şekilde uyduğu anlaşıldı. 3 yuvarlak masa + başkanlık için salon, cam kapılardan parka doğrudan erişim (özellikle yaptığımız gibi merdivenleri dekore edersek inanılmaz derecede güzel). Ayrıca, tüm etkileşimlerin ve dansların yapılabileceği ek bir salona da bitişiktir. Mülkün toprakları - ne söylenmeli - gerçek bir mücevher! Malikane binasından açılan manzara nefes kesici ve gün batımı fotoğrafları tek kelimeyle muhteşem. Ayrıca, yaklaşımın kendisi, müşterinin CRM'DE algoritmaya göre işlendiği ve her şeyin akışta olduğu diğer sitelerin çoğundan farklıdır. Hayır, burada her şey çok duygulandı, dahil oldu (izledikten sonra, buranın sahibi Alexey bile yazdı ve her şeyin nasıl gittiğini sordu).
İncelemede yönetici Eugenia bizi karşıladı ve hemen büyüledi. Zhenya sabırla her şeye, tüm sorulara cevap verdi (ama birçoğu vardı) ve gelecekte nezaketle koordinatörümüz oldu. Önümüzdeki aylarda Zhenya her zaman bağlantıdaydı, sonunda seçtiğimiz farklı müteahhitleri (sunucu, fotoğrafçı, dekoratör, şekerci dükkanı) tavsiye etti.
İncelemelerde defalarca belirtildiği gibi yemek için her şey çok lezzetli ve tazeydi. Tek şey, karar vermek için% 100 tatmaya ihtiyaç var, çünkü örneğin onun sayesinde bizim için adalı olan bir salatadan vazgeçtik. Ayrıca patlıcan, kabak ve jambon rulolarının bileşimde çok benzer olduğunu da not edeceğim - bir değişiklik için bunlardan bazılarını diğer atıştırmalıklarla değiştirmek daha iyidir. Sıcaktan her şey mükemmeldir, özellikle somon filetosu (diğer sıcak türlerden biraz daha pahalıdır, ancak deneyen tüm konuklar memnun kalmıştır).
Genel olarak, menü çok çeşitlidir, ayrıca daha geleneksel "votka" atıştırmalıkları ve daha rafine bir şeyler vardır. Büfe için atıştırmalık seçiminden özellikle memnun kaldım - gözlerim dağıldı, her şeyi denemek istedim))
Garsonların işi 10/10'da, her şey çok net ve hızlı ve ayrıca - misafirperver ve sıcak!
Zhenya tüm ziyafeti zamanlamayı net bir şekilde takip etti ve bir şeyi zamana göre hareket ettirmeniz gerekirse süreçleri anında ayarladı. Sonuç olarak, bütün gün aynı nefeste, çok kolay, şenlikli ve mutlu geçti! Zaman o kadar fark edilmeden geçiyordu ki ziyafeti birkaç saat daha uzattılar (bunun için ayrı ayrı tüm ekibe teşekkür ederim!).
Ziyafet salonundaydım ama bu güzel, gizemli mülkü ziyaret etme izlenimlerimi gerçekten paylaşmak istiyorum.
Stroganovların mülkü veya »Brattsevo".
Skhodnya nehri'nin yüksek kıyısında yer almaktadır. 1780 yılında St. Petersburg'da Kazan Katedrali'ni inşa eden ve çocukken A. S. Stroganov'un serfini olan mimar A. N. Voronikhin tarafından dikildi.
Malikane, Palladyan tarzı unsurlarla Rus Klasisizmi tarzında inşa edilmiş olup, Rusya Federasyonu'nun kültürel mirasının bir nesnesidir.
Sarı-beyaz renkli malikane dışarıdan çok güzel, özel bir anaokulu, ziyafet salonu ve bir otel içerdiğinden içeri giremezsiniz.
Güçlü ıhlamur ağaçları, bireysel meşeler ve direk çamlarının bulunduğu park. Orta kısmında bakımlı, ancak çevresinde çok sayıda düşmüş ağaç var. Milovida rotunda çok güzel, daire şeklinde 10 konik sütun, yakın zamanda restore edildiği görülüyor. Ve yanında bir kökten 5 ıhlamur büyür.
Ihlamur ağaçlarının ne zaman çiçek açtığını, burada kaç tane arı uçtuğunu kolayca hayal edebilirsiniz. Gizemli taş köprü ve su kulesi o zamandan beri korunmuştur ve göze hoş gelmektedir.
Moskova Çevre Yolu'ndaki arabaların kükremesine rağmen, sanki o uzak çağa taşınıyormuşsunuz gibi burada sakin, huzurlu hissediyorsunuz...
Kısa bir hafta sonu için ve mülkün park alanında birkaç saat yürüyüş yapmak ve ortak fotoğraflar için kötü bir yer olmadığını söyleyeceğiz... Her zaman ve her yerde olduğu gibi, tüm bölgede sadece bir kafenin olması ve sadece içinde bir banyo olması açısından nüanslar vardır, park alanının yanı sıra mülkün kendisi de tamamen bakımlı değildir (mülk uzun zamandır restorasyonun yanı sıra güçlü bir çiftlik işletmesini arzulamaktadır). Ancak genel olarak yürüyüş ve izlenimler için bir defaya mahsus kalacak