Şirin küçük bir otel, ayrı evler, güler yüzlü personel var. Göletin kıyısında ormanlık bir alanda yer almaktadır. Hoş taze tadilat, görünüşe göre otel yeni. Sauna ve hamam var, kullanmadılar. Yılbaşı tatillerinde birkaç gün dinlendik. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ile rezervasyon yaptırırsınız, alakart ek sipariş verirsiniz. Fiyatlar ortalama. Lezzetli pişiriyorlar. Ulaşımınızla ulaşmak uygundur.
Güzel bir yer!!!! Sessizlik ve doğal güzellik.
Rahat odalar, kendi tarzları var. Çok cana yakın bir ekip. Herkes yardım edecek ve size söyleyecekler.
Harika bir mutfak, görünüşe göre her şey evde ama lezzetle.
Bakir doğa, kırmızı kitaplı gri balıkçıllar geliyor!!!
OOO ŞirketiA-tex37.ru " (TIN 3700010031 , OGRN 1233700008046 ) Bölge müdürümüzün mükemmel resepsiyonu için Biserovo Country Club Oteline teşekkür ediyor!
Çalışanımız, iş gezisindeyken, odalarda kullanılan yumuşak envanteri istemeden profesyonel bir bakışla değerlendirdi. Şirketimizin konukların konforunu artırmak için tekstil ürünleri ve diğer ürünleri sunabileceği sonucuna vardım. İşbirliğimizin faydalı olacağına ve otelinizde daha da fazla rahatlık düzeyine yol açacağına eminiz.
Aksi takdirde, rahat atmosferi ve kibar personeli kaydetti. Çalışanların özen ve profesyonelliği sayesinde kalmak çok keyifli geçti. Otele daha fazla refah diliyoruz!!!
Her zaman geri bildirimden memnuniyet duyarız.
Saygılarımla, OOO "А-tex37.ru " ( Vergi numarası 3700010031 , OGRN 1233700008046 )