Arama
Rotalar
Yandex Maps • Kislovodsk • Restoran

Барашка на бульваре

Değerlendirme 4,9
3803 puan
Açılışa 22 dk.
+7 (962) 493-93-93
Telefonu göster
Kurortny bulvar No:2Д, Kislovodsk
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Restoran Барашка на бульваре, Kislovodsk, foto
Restoran Барашка на бульваре, Kislovodsk, foto
229 daha
Genel bakış
Haberler
25
Fotoğraf
239
Yorumlar
2023
Özellikler

Adres

Kurortny bulvar No:2Д, Kislovodsk
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (962) 493-93-93
Telefonu göster
www.барашка-ресторан.рф

Mesai saatleri

Açılışa 22 dk.
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Октябрьская площадь
98 m
4
Октябрьская площадьНарзанные ванныПоликлиника № 1Старая горбольницаСпортшкола
Park yerlerini göster

Özellikler

Al-götür
Kraft bira
Kahvaltı
Ortalama hesap:min. 1000 ₽
Fiyatlar:orta üstü
Yemek teslimatı:varsayılan olarak yok
Ödeme yöntemi:nakit, kartla ödeme
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

11:00Genellikle yoğun değil
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Shashlyk Mashlyk
Değerlendirme 4,9
Veranda
Değerlendirme 5,0
Legato-more
Değerlendirme 4,4
Traditions
Değerlendirme 5,0
Karavan-Saray
Değerlendirme 5,0
Değerlendirme 4,9
3803 puan
Burayı değerlendirin

2023 yorum

Varsayılan
Наталья Шмелькова
5. seviye şehir uzmanı
17 Aralık 2024
Harika bir yer! Çok rahat bir atmosfer. Salonun tasarımını beğendim, çok rahat, oldukça aydınlık, ferah, konforlu mobilyalar. Mükemmel garsonlar: sakin, temiz, çok kibar, her şeyi yeterince hızlı ve sorunsuz bir şekilde yaptılar. Hepsinden önemlisi, siparişten 10 dakika sonra neredeyse tüm yiyeceklerin getirilmiş olması hoşuma gitti. Yine de hayır. En çok yemeğin kendisini beğendim! Khachapuri, Acarca ilahidir... Geçen yıl Gürcistan'daydık, burada çok değerli bir seviye var! Her şey olması gerektiği gibi: mükemmel hamur tuzsuz değil, yeterli miktarda peynir doğru, tereyağı ve yumurta sarısı her şey mükemmel. Kafkasya'daki et aynı zamanda akrobasidir: hem yumuşaktır hem erir ve kenarında biraz gevrektir... Porsiyonlar çok büyük! Salatalar iki kişilik yeterli olurdu (bu arada, dana eti ile sıcak bir salata da harika bir sos). Çok beğendim, teşekkür ederim!
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Елена
11. seviye şehir uzmanı
29 Nisan
Harika bir restoran. Güzel menü. Çok lezzetli kuzu lulya. En sevdiğim tentür olan chabretsovka'yı denediğinizden emin olun. Bol yer, rahat iç mekan. Hızlı servis, güler yüzlü personel. Son ziyarette can sıkıcı olan tek şey, küçük çocukları olan ve tüm salona boğazlarını sokan birçok insandı. Salonları bölmek güzel olurdu, herkes çocukların ağlamasını ve ağlamasını sevmez, birçoğu dinlenmeye, şirkette sohbet etmeye gelir. Ve bu yüzden kesinlikle tavsiye ederim, orada ilk dinlendiğimiz zaman değil, her seferinde Kuzuya giriyoruz.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Татьяна Пупаревич
6. seviye şehir uzmanı
7 Mayıs
Bu kurumdan üçüncü yıl sonra geçiyoruz. Her zaman misafirperver lezzetli, rahat. Üç salon, çok sayıda koltuk. Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Fiyatlar geçen yıla göre belirgin bir şekilde arttı, (ki bu mantıklı ve aynı zamanda üzücü) kesinlikle her şeyin fiyatı arttı. Şaşırtıcı derecede lezzetli olan likörlerini denemenizi şiddetle tavsiye ederim.Aileyle arkadaşlarla ve hatta yalnız buluşmalar için)
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı