Çok güzel ve atmosferik bir yer, personel harika, her şey birinci sınıf)
Çok lezzetliydi, çok ve aynı zamanda oldukça bütçeliydi, arkadaşımla doluydular, 2 bin ödediler, sanırım en az 4 vermek zorunda kaldılar, ama hayır))
Yazarın "Khakasya'nın tadı" etiketli çaylarından çok memnun kaldık, Khakasya'nın tadının ne olduğunu bilmek istiyorsanız, kesinlikle denemelisiniz))
Yer atmosferik, kibar, özenli personel. Benim için, yerel olmayan, ancak bu tür kurumları ziyaret etmekten sofistike bir insan olarak, genel olarak hoş bir izlenim kaldı. Menü için sorular var, hacimli olmasına rağmen, beğenimize göre çok azı mevcuttu. Ayrıca fiyatlar. 3 kişi için 10 binden fazla. -Bu 1 şişe alkol, bir tabak ızgara kebap ve sebze kesimi, sebze salatası, ekmek gibi çeşitli, basit atıştırmalıklar ile. Fiyat etiketinin esas olarak atmosfer, kibar garsonlar ve açıkçası çekiciliğin hesaplanması için olduğu açıktır.
Güzel bir yer! Abakan'da yediğimiz en iyi yer. Çok lezzetli ve hızlı servis! Cheburek ateşi! Khinkali ve kuzudan lulya da ateş! Ama kutab kurudur! Aşçıya aferin - hiçbir şeyi doldurmanıza ve bitirmenize gerek yok! Kurumun personeline çok teşekkür ederim!