Этот тип номера по достоинству оценят те, кто ищет выдающийся уровень роскоши и комфорта. В просторных однокомнатных номерах 5* категории сочетаются изысканный дизайн, современное оснащение, совершенство планировки.
Цена от 12 000 руб. за номер.
12000 ₽1 d
Двухкомнатный люкс
Просторный двухкомнатный люкс (76 кв.м) — идеален для тех, кто не готов идти на компромиссы. Здесь эксклюзивный дизайн и безупречный комфорт, ведь мы продумали всё, чтобы гости наслаждались каждой минутой отдых.
Цена от 15 900 руб. за номер.
15900 ₽1 d
Двухместный номер с доп. местом
Уютный и просторный однокомнатный номер, где есть все необходимое для комфортного отдыха. Прекрасные виды, располагающий к отдыху интерьер, балкон для наслаждения морским бризом. Отлично подходит для семьи с ребенком.
Цена от 11 100 руб. за номер.
11100 ₽1 d
Двухместный номер с видом на море и дополнительным местом
Красивый и просторный номер со сказочным видом из окна на морские закаты. Прекрасно подходит для семейной пары. Шведский стол, spa, 8 бассейнов, детский центр, игровые площадки, анимация, парковка и пр. — все услуги включены в стоимость номера.
Aile tatilleri için harika bir yer.
Lezzetli ve çeşitli menü .
Odalar normal, iki odalı bir ailemiz vardı ama balkonsuz.Bölge bakımlı, su alanı geniş, iyi çocuk animasyonu .Yetişkin animasyonu ,aqua aerobiği , egzersiz , yoga.Farklı yaşlar için çocuksu oyunlar.Çeşitli hamam, sauna, hamam çeşitleri bulunan spa, tuz odası, spadan çıkarken farklı sıcaklıklara sahip havuzlar bulunmaktadır.Akşam gösterisi şarkı söyleyen çeşme .
Bizim için dezavantajlardan, bunu saat 21.30'da kapatacağım.Otelde sessizlik var, kurbağaların komşu nehirde nasıl vızıldadığını duyabiliyorum :) Ancak aile tatili kavramı yetişkin diskoları anlamına gelmez.
Plaj, otele ait olmamasına rağmen insanlarla dolup taşmış, Temmuz ayında suyu buzlu ve kirliydi.
Sahil fena değil, akşamları yürüyebilirsiniz, ancak 5. günde çok sıkıcı hale geliyorsunuz.
Genel olarak, otel mükemmel bir izlenim bıraktı.Tavsiye ederim!!!
Oteli beğendim. Yemekler lezzetli, çok sayıda havuz var ve serin ve yaklaşık 45 derece olanlar. İki SPA merkezi çok iyi seviyede, kayıt olmadan çalışıyor. Odalar bütçelerine göre harika. Hepsinden önemlisi, gösteriyi otelin programından beğendim: şarkı söyleyen çeşme, çocuklar ve yetişkinler için animasyon, cover gruplarının performansı, janglers, dansçılar vb. Kendi içinde Arkhipo-Osipovka'nın yeri iyidir, Karadeniz kıyılarının tatil beldelerindeki birçok yerleşim yerinin aksine görülecek ve yürüyecek bir yer vardır. Kesinlikle oteli tavsiye ederim. Sanırım ailemle tatile kendim geleceğim.
Temmuz 2024'te dinlendik. Çok değerli bir mutfak - lezzetli ve çeşitlidir. Ancak Albatrosun ana artısı havuzlardır. Isıtmalı bebekler için de var. Ve her yaş için daha derin ve daha küçük. Ayrı ısıtmalı havuzları olan üç çeşit banyo. Akşamları şarkı söyleyen çeşme, kızları çok sevdi. Yakınlarda halk plajı ve gezinti yolu bulunmaktadır. Denizde yıkanmadık - su serindi. Bu yıl buraya tekrar dinlenmeye geleceğiz.