Resepsiyonda çok hoş bir kadın: Onunla telefonda konuştuk, sonra görmeye uğradık, sonunda geceyi geçirmeye geldik. 10 kişilik bir hostel odasında kaldık ama ikimizdik, sadece bizdik. Her şey uygun: büyük bir buzdolabı, yemek pişirebilir, ısıtabilirsiniz, duş, tuvalet, lavabolar- her şey yakındadır. Yıldızı sentetik nevresimler için, kısa kapının ve bacakların görülebildiği tuvaletin ince duvarları için çıkardım, duşta kanca ve raf yok - bu rahatsızlığa katkıda bulunuyor. Birisi tuvalette osuruyorsa, duvar ince olduğu için koku duşta ve alttan arasında bir delik var. Genel olarak, her şey yolunda, temiz, hoş. İddiasızlar ve para biriktirmek isteyenler için.
Ulyanovsk'ta Agat Otelinde resmi bir iş gezisindeyiz.Bu oda çift kişilik.Odada temiz, odada duş ve tuvalet, iki yatak, yemek masası ve sehpa, iki sandalye, askı, ayna, TV bulunmaktadır.Mevcut olanlar:şampuan, duş jeli, sıvı sabun, diş temizleme seti, tek kullanımlık terlikler.
Her şeyi beğendik.Oteli tavsiye ediyoruz.
Приветливый и вежливый персонал. В номерах чисто и уютно. Есть витрина - кофе, чай, шоколад, кофе-машина - цены адекватные, не подавишься... 😉
Общий холодильник, термопот, микповолновка ... Тихая и уютная атмосфера, - без пафоса.
Девочки - от души за гостеприимство... 🤝