Çok güzel bir yer. Harika şarap ve atıştırmalıklar. Personel çok profesyonel değil ama kibar ve hızlı öğreniyor. Gerçek kaliteli şarap için kesinlikle burada.
Çok çeşitli Gürcü şarapları. Böyle bir mağaza ve restoran karışımı. Tüm içecekler kütüphanede olduğu gibi yan merdivenli yüksek raflarda dekore edilmiştir. Bu, salonun geniş olmasına ve alkosklade'de olduğunuzu hissetmemesine neden oluyor. Özel bir porsiyon makinesinden bazı şarapları tadabilirsiniz. Diğerleri barmen tarafından perakende fiyatına dökülecek. Buradaki masalarda sorun var. İki kez uğradık ve her zaman tüm masalar rezerve edildi. Bir kez iki saat içinde rezerve etmeye çalıştılar ama aynı zamanda başarısız oldular. Resepsiyonist, akşama sabah rezerve etmenin daha iyi olduğunu veya önceki akşam daha iyi olduğunu söyledi. Beklenmedik bir şekilde Gürcü şaraplarını kendim için yeniden keşfettim. Yeri zorunlu ziyarete tavsiye ederim!
Diğer banal şarap dükkanlarında bulunamayan, uygun fiyata çok çeşitli ilginç şaraplar. Örneğin Tiflis'in merkezinde şarap tadımındaydık. Orada 65 gel'e mal olan bir şişeyi beğendim. Bu mağazadan bu şişeyi 32 gel'e satın aldılar. Satıcı şarabı arzularınıza göre çok net bir şekilde seçiyor. Ayrıca bu kurumda satın aldığınız şarabı hemen içebilirsiniz (salonda masalar vardır). Oraya gittiğimizde çok sayıda insan vardı, kurumun talep gördüğü açık.