Uzun zaman önce 1C-Rarus'u kullanmaya başladım. Benim için birçok avantaj var, örneğin hizmetin çok hızlı çalışması, sık güncellemeler ve çok önemli olan, bu desteklerin hızlı çalışması. Arayüz de çok açık ve bu işi kolaylaştırıyor. Herhangi bir iş süreci için esnek özelleştirme imkanı vardır
İşlerini yönetmek için güvenilir bir hizmete ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim!
Şirketin 1C. ID bulut hizmetini kullanıyoruz
1R76185. Daha önce nasıl yaşadığımı, acı verici güncellemeleri, garip sistem yöneticilerini, programları vb. anlamıyorum. Şimdi her şey fark etmediğim şekilde kendini güncellerken, ihtiyaç duyduğum her şey her zaman yeni bir konfigürasyon ve formdur. Evet, büyük ölçüde genişletilmiş veya değiştirilmiş işlevselliğe sahip olmak muhtemelen bulutta o kadar alakalı olmayacaktır, ancak sıradan küçük işletmeler için sadece temiz bir nefes olarak! Yaklaşık iki kullanıcı için 2 buçuk bin ödüyoruz. Aynı veritabanında 3 organizasyon yönetiyoruz. Teknik desteğe her zaman erişim vardır! Endişelendiğim tek şey, eski moda şekilde telefonla arayamam ve hatta "asamam", sadece geri bildirim için bir istek bırakıp bekleyemem. Bir insanla herhangi bir temas eksikliği hissi yaratılıyor, ancak bu yine de henüz çalışmayı engellemedi.
İnce müşteri, değiştirmeniz gerekirse, her zaman bir bağlantı gönderirler, talep üzerine mac'e de bir bağlantı vardır. Her yerden çalışıyorum, çok uygun! Şimdi her zaman kirayı alacağım. Başarı, gelişme ve her zaman yüksek düzeyde hizmet.
Пользуюсь 1с-облочным сервисом несколько лет. Очень удобный, легкий в использовании сервис. Техническая поддержка и весь персонал вежливый, всегда готовы помощь. Быстро реагируют. Цены приемлемые. Можно работать с любого компьютера в любом месте, что очень удобно. Всегда оперативное обновление.