Pasta veya toper için mum almak istedim, asıl mesele 50 rakamının olması.
Vitrinde mumlar ve toperler için birkaç farklı seçenek var ama bana «istediğinize hayır" dediler. Onları görürsem nasıl olmaz? Sonuç olarak ayağa kalkmak, vitrinden birkaç mum seçeneği almak ve bana bir iyilik havasıyla göstermek için çok çalışmak zorunda kaldı. Mallar satın alındı, ancak işte satıcının tutumu, bu bir şey!
Her zaman onlardan top aldım, 24.12 dışında hiçbir zaman sorun yaşamadım. Topları almak için kanıtlanmış yere geldim, saat 20: 45'ti (alışveriş merkezi saat 21: 00'e kadar çalışıyor), satıcı topları şişirmeyi reddetti, kapanmadan önce onları şişirmeye vakti olmayacağını savundu. Oyalanma talebi üzerine, 15 dakika 6 topu şişirmek için yeterli değilse, bir ret geldi, çünkü nakliyesi var, vb. 1 top için yaklaşık 1 dakika bakım, satıcının topları şişirmek ve ödeme almak için yeterli zamanı vardı.
Bu bölümde çalışan satıcı değil, satıcı değil, toplar bir gün durdu ve herkes aşağı indi, pazarlamacı topları uzun süre tutacağına dair güvence vermesine rağmen, topları kendiniz şişirmeyi seçtiğinizi göstermedi, bir iyilikle gittim ve açıkça derecenin altındaydı.Tren, yakınlarda sattıkları parfümü bile kesiyordu.Tek kelimeyle artık bu dükkana ayak basmayın.