Burası turistik değil, neredeyse gizli - «kendi" için, ama Bakü'de bulunduğum yerlerin en lezzetlisi. Ana uzmanlık, her türlü ve biçimde kuzu etidir. Benim top syabet'im: tandırda pişirilmiş kuzu kaburgaları ve ardından ekşi erik sosuyla meshedilmiş. Ayrıca konya'yı da denediğinizden emin olun - karamelize kuzu ve patates. Bütün bunların bol yeşillik ve sebzelerle tatlandırılması ve tadının tadını çıkarması gerekiyor!
Tatlı olarak - gözlülya, ceviz ve baldan yapılmış ılık bir «lyulya". Şaşırtıcı derecede lezzetli bir tatlı!
Servis elbette telaşsızdır, bu yüzden öğle yemeği için en az iki saat ayırınız. Ama kesinlikle buna değer!
Yerel meslektaşlarımla birlikteydim, her şey çok lezzetliydi, kuzuyu beğendim, zeytin reçeli özellikle şaşırtıcıydı! 🫒 mutlaka çay ile deneyin! Herkese iyilikler!