Çorbalar çok doyurucu. 500₽ için, sıcak kısım (bir) ikisini yemeye zorladı (!) yarım günlüğüne. Parmak çöreklerini yalayacaksın.
İçecekler çok çeşitlidir. Kahve şurublu bir baloncuğun varlığı sorulduğunda, aksanlı kız çay yerine kahve demlemeyi ve buna dayalı bir içecek yapmayı teklif etti. Delicesine lezzetli çıktı ve bu kadar soğuk çayların genellikle olduğu gibi rahatsız edici değildi.
Bu esneklik için teşekkürler, çok hoş bir izlenimle koloboklarla ayrıldılar :)
Мы приехали в Коломну с семьей на выходные. Долго гуляли по достопримечательностям и к ним никаких вопросов нет. Только положительные эмоции. Хотели перекусить в заведении, которое мы точно не встретим в Москве, но, к сожалению, в кафе "русский вверх" ничего не нашлось для моей младшей дочери) . Поэтому выбрали ближайший фудкорт. Скажу сразу-качество так себе, обслуживание тоже, и цены ничуть не уступают московским.
Bu fobo değil, beklediğiniz çorba değil. 4 parça et, bir tabağa ufalanmış yeşil soğan ve sıradan sirke ile shirachi. Üzücü bir manzara ve çöpün tadı, anasonu yan yana yatmadı.