YourTime Express

Menü
Şubeler

Оксана
Harika bir kafe. Rahat atmosfer. Çabuk pişiriyorlar. Kahve harika. Bu kurumu tavsiye ederim. Alıcılara bireysel yaklaşım şaşırtıcıydı. Çalışanlar sabahları dost canlısıdır)
ann.ksanna
Çok uzun zamandır lezzetli waffle'lar arıyordum ve buldum! Ayrıca çok lezzetli siyah çay içtim. Güzel iç mekan, sokakta bir masa var. Kibar çalışan, her şeyi açıkladı ve önerdi. Tekrar ziyaret edeceğim.
Олег Строев
Çok güzel kahve Bütün gün 100 şarj oldum% Olumlu bir ruh hali ve profesyonellik yarattığınız için teşekkür ederim! Harika bir yer!
Анастасия К.
16 Eylül 2025
Hoş bir ortam, temiz ve rahat. Hem klasik hem de telif hakkı olan çok çeşitli içecekler. Çok cana yakın ve olumlu bir barista Igor, yeni rafınız ve waffle şeklindeki tamamlayıcınız için teşekkür ederim, çok hoş ❤️
В
24 Aralık 2025
Burada kahve lezzetli, kahvaltılar iyi, tatlı için Hong Kong waffle'ları da var. Sabahları caddenin karşısındaki tanınmış zincir markete değil, buraya kahve içmeye giderseniz, günün normalden daha parlak geçtiğini fark edeceksiniz)
Аня Бронникова
23 Kasım 2025
Çok güzel, sıcak bir yer. Misafirperver barista (bize sahibi olduğunu düşünmüştük): ismiyle hitap etti, büyük çocuklarımızdan korkmadı 😂 şaka yaptı ve elimizden gelen her şekilde bizim için iyi olmaya çalıştı️️ Çok çeşitli waffle'lar (tatlı olanlar var, sığır eti, avokado, alabalıkla ciddi olanlar var - her zevke göre farklı). Ve kooooeeeee Приходите Gelin, lezzetli dinlenin: zaman biraz yavaşlasın ve sadece sizin olsun
Дарья Полешко
3 Kasım 2025
Atmosferik bir yer! İyi hizmet, içecekler, güler yüzlü personel! Lezzetli doyurucu sandviçler ve waffle'lar. Ziyarete tavsiye ederim ☺️
Дарья
11 Mayıs 2025
Çok lezzetli sandviçler! Doyurucu, pahalı değil. Yürüyüşe yanınıza almak uygundur, seçim yapmanıza yardımcı olan hoş personel)
Лара П.
12 Kasım 2025
Gününüzün harika başlayacağı bir yer. Hoş bir atmosfer, rahat yerler. Americano şık bir şekilde demlendi. Bruschetta'yı şiddetle tavsiye ederim. Sezar'la başladım ama kesinlikle her türlü şeyi deneyeceğim.
Вася А.
18 Şubat 2025
Çok lezzetli kahve! Büyük bir süpermarketin yakınında ve ayrıca şehre kulübelerden uğradığınızda yol boyunca uygun bir konum. Çok cana yakın personel, her zaman bana merhaba diyorlar ve iyi günler diliyorlar. Ice Latte Tiramisu'nun konumunu gerçekten beğendim
Ya Na
30 Ekim 2025
Fındık sütünde en sevdiğim kahve, tuhaf sevenler için tavsiye ederim)) Harika bir kahve dükkanı ve mutfak da kruvasan ve whoopi -pai
валентина тулинова
Harika, rahat bir yer. Her Pazar ziyaret ediyorum. Lezzetli kahvenin tadını çıkarıyorum. Hizmet kültürünüz için teşekkür ederim.
Дмитрий Селезнев
13 Ekim 2025
Güzel bir kurum. Waffle sandviçleri harika ve kahve övgülerin üstünde. Barista harika bir ruh hali ile suçlanıyor, bir kişinin işine bayıldığı hemen belli oluyor.
Сергей Чирков
21 Eylül 2025
Dondurmalı Belçika waffle'larını çok beğendim. Burası rahat!!! Tekrar geleceğim.
... ......
18 Şubat 2025
şehirdeki en iyi kahve dükkanı! Personel saygılıdır, her şeyi çabucak yapar. Özellikle Anastasia, en lezzetli waffle'ları ve kahveyi hazırlıyor, kesinlikle gelmekten pişman olmayacaksınız!
shadowRT
14 Nisan 2025
İçinde bulunmanın keyifli olduğu rahat bir kahve dükkanı, lezzetli yemekler ve harika çalışanlar. Kibar, özenli ve gerçekten şefkatli. Ziyareti olabildiğince konforlu hale getirmeye çalıştıkları hissedildi.
Mary Mary
12 Nisan 2025
Çok şirin bir kahve dükkanı, harika bir iç mekan!🥹 Güler yüzlü, güler yüzlü çalışanlar, her zaman lezzetli kahve! ☺️
София Сотникова
12 Eylül 2025
güzel görsel, çok lezzetli, hizmet birinci sınıf, ayrıca ambalajı ayrı ayrı not etmek istiyorum. (ıgor'a özel teşekkürler waffle'lar çok lezzetli😊)
Елизавета Сорокина
16 Eylül 2025
Çok lezzetli kahve , çok samimi ve misafirperver bir barista. Gamotno, bu kahvehanenin çeşitliliğini bulmaya yardım etti! Daha sık uğrayıp teslimat siparişi vereceğiz!!!
Паша С.
21 Eylül 2025
Az önce bu yerdeydik, en dikkat çekici şey müşteriye karşı tutum ve lezzetli waffle'lar, lezzetli bir atıştırmalık ve kahve içmek istiyorsanız şiddetle tavsiye ederim)
alexsandr v.
Lezzetli kahve, iyi personel, rahat bir atmosfer. Aynı kuravya;)
Кштышлав
2 Kasım 2025
İki kapuçino, düz, raf ve Hong Kong çikolatalı gofret.... Özel olarak bir kez daha geleceğim, eğer aynı yanmış kahve varsa, değerlendirmeyi düşüreceğim))). Közler, karna değil. Sadece barista yüzünden peşin 5 yıldız koyuyorum, adam gerçekten "kendi" yerinde, ona teşekkür ederim.
Виктория
4 Eylül 2025
Kahvehaneyi, hoş atmosferi, lezzetli yemekleri gerçekten beğendim. Barista, içecek ve tatlı seçimine yardımcı oldu. Her şeyi beğendik, tekrar geleceğiz.
Ю.Н.
6 Mayıs 2025
Lezzetli içecekler, muhteşem waffle'lar ve harika personel ile harika, rahat bir yer Keyifli indirim sistemi👍🏻
Мария Р.
12 Haziran 2025
İyi günler ! Bu kurum saat 21: 00'e kadar çalışıyor, bugün saat 20: 10'da bir milkshake ve sandviç istedim ama kız her şeyi yıkadığını ve bana yemek yemeyeceğini söyledi. Çok utanç verici !
Юлиана
20 Ekim 2025
Hoş bir atmosfere sahip hoş bir yer, çok lezzetli ve doyurucu waffle'lar. Barista ilginiz için özel teşekkürler.
Эдуард Кислинских
21 Eylül 2025
Hoş bir ortam, harika müzik, temiz ve rahat. Çok cana yakın bir barista, her şeyi hızlı ve lezzetli bir şekilde yaptı
Алина Д.
Hizmet kalitesi sadece 🤩🤩 seviyesinde Keyifli personel, ilginç ve lezzetli menü Ziyarete tavsiye ederim Atmosfer 🤩
60198 Масалытина
26 Mayıs 2024
Уютная атмосфера, приветливый бариста приготовил мне вкуснейшее прохладное Фраппе с бельгийской вафлей. Что приятно удивило большой выбор меню, того что можно перекусить или придти на завтрак. Советую всем, не пожалеете!
Юрий К.
8 Eylül 2025
Süper! Kahve şehirdeki en iyisidir. Waffle'lar şıktır, talep üzerine daha keskin hale getirilmiştir. Hizmet düzeyinde. Tavsiye ederim!
Тамила Бурцева
3 Kasım 2025
Yazarın inanılmaz lezzetli kahvesi ve eşit derecede çarpıcı waffle'ları. Hizmet birinci sınıftır.
Дмитрий Никитин
20 Kasım 2024
Не самый приветливый персонал. Кофе на троечку, зерна горчат. Цены не оправданы. Даже если ты пьёшь в зале, тебе все равно подают кофе в одноразовом стаканчике. Сам зал красивый, уютный, но нет сансанузла и даже руки помыть негде. Однозначно эту кофейню я не рекомендую к посещению.
Людмила
14 Mart 2025
Dün bu kuruma kahve almak için uğruyorduk. Her şey çok lezzetliydi. Barista sempatik, tatlı ve yardımsever bir kızdır. Öneriyorum
H
Hookah Market
4 Aralık 2025
Harika bir yer ! Lezzetli kahve, güler yüzlü personel, yenecek çok şey var
<#>316404 Гаврилова
9 Ekim 2025
Çok lezzetli kahve otmasfer güzel herkese tavsiye ederim
Татьяна
13 Eylül 2025
Çok rahat bir kafe, cana yakın ve özenli savaşçılar.Geniş bir ürün yelpazesi. Hepinize bu kafeyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim!!!
Антон Савчук
16 Şubat 2025
Harika bir kahve dükkanı, şehirde bir geçitti, koşmak zorunda kaldım, barista Dolana'nın çalışma hızı ve nezaketi hoş bir sürpriz oldu
Андрей Хмиль
15 Nisan 2025
Çok havalı bir yer Kahvenin en harikası, sadece ben de arkadaşlarımdan hoşlanmadım Çalışanlar en iyisidir Öyleyse şimdi senden ne bekliyoruz 🫵 ayrıca 5'in tamamı için bir inceleme ⭐
Don Pablo
7 Temmuz 2024
Кафе неплохое, точно можно время скоротать за кофе с книгой. Сам кофе не удалось попробовать, тк нет вай фай, а сеть не работает вовсе. В итоге, с телефоном там делать нечего, решается вопрос установкой роутера в 21 веке, возможно и посетителей больше станет.
Анна Мячина
Barista havalı, sosyal, kahvesi lezzetli, kesinlikle tavsiye ederim
Сергей Собинов
12 Ekim 2025
Çok güzel bir kafe, hoş bir personel ve benim için şehirdeki en iyi kahve.
Евгения Ч.
22 Aralık 2023
Спасибо за приятную атмосферу. Приветливые Бариста. Вкусные сладкие вафли. Самый вкусный раф в городе. Сливочный вкус и густой. И очень зачётная каша фирменная с бананом и орехом. Рекомендую.
Aleksandra
9 Eylül 2025
Çöpler dökülüyor, içecek ne yazık ki sadece ilk çöp kutusuna kadar hayatta kaldı Bu şaheseri geri vermek için geri dönmek için zaman yoktu, bir daha hiç geri dönmeyeceğim, teşekkürler :)))
Томалев Олег
19 Kasım 2023
Добрый день. Был 19.11.2023. Кофе вкусный, но …. 30 минут отдача при посадке 2 стола, это перебор, добавьте второго сотрудника. Брускета на вафли с цезарем - вкусно! А вот сэндвич с форелью, это что то. Кусок нарезного хлеба порезанный попалам, за почти 400 рублей, вы серьезно? Назовите мини-сэндвич, не позорьтесь. За кофе, заеду еще, сэндвичи, точно нет
Татьяна
Harika kahve 🤎🤎🤎 Güzel ağızda kalan tat
Олеся
17 Kasım 2025
Harika bir kahve dükkanı, herkese tavsiye ederim 🙏😍 sürekli orada kahve ve kahvaltı alıyorum
владислав ч.
Süper havalı koltuk 👍🏼 Kahve şehrin en iyisidir Herkese tavsiye ederim
Любовь Москвичева
25 Ağustos 2024
Воздушные, приятные вафли с разными начинки, но скорость обслуживания надо бы увеличить
Оксана Курленко
28 Eylül 2025
Çok keyifli servis ve harika karabuğday çayı
Полина Шубкина
13 Şubat 2025
02/13/24 Kahvehaneyi ziyaret ettik, rahat bir atmosfer, kibar ve hoş bir çalışan, işlerinin ustası👍🏽 Şimdi en sevdiğim kahvehane😻