Yakitoriya

Menü
Şubeler

Ольга П.
Burayı çok beğendim, kaç kez rulolar aldılar - her zaman en lezzetli, biralar mükemmel, iç mekan da beş puan ve ayrıca hizmetle ilgili herhangi bir şikayet yok, her zaman yardımseverler. Güzel tatlılar var, kendim denemedim, sadece çocukları aldım, seviyorlar. Sevdiklerimiz arasında ve aldığımızdan emin olduğumuz şey de sarımsak soslu pizza ve krutonlardır (bunlar çok lezzetlidir). Masayı önceden ayırtmaya çalışıyoruz (bir keresinde bir meslektaşımla plansız bir şekilde oraya vardık ve masalarda bir sorun vardı, önce sadece girişte pratik olarak teklif edebildik, çok rahatsız olduk, sonra başka bir yere taşınmayı başardık, ancak masanın kendisi çok küçüktü, rahatsızdı ve sadece üçüncü seferden itibaren masa boşaldığında pencerenin yanında, kanepelerde iyi bir masaya yerleşmeyi başardık. Bu nedenle, planlarda bu kafeye bir ziyaret varsa, önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir. Diğerlerinde, destekleyici bir belge sunulduğunda, bir indirim veriyorlar (doğru hatırlıyorsam,% 20).
Анастасия Побегаева
8 Mart tatilindeydik, sıraya girdik, kendimiz dönene kadar boş masaya davet edilmediler, kokteylleri ve limonatayı çok sıcak getirdiler, buzsuz, garson yöneticiye döndüklerinde buzun bittiği konusunda uyarmadı, kokteylleri alıp faturadan çıkarabileceklerini söylediler, ılık alkol içmek zorunda kaldık, yakında elbette buz getirdiler ama bu artık çok lezzetli değil. Soğuk içecekler yerine çay sipariş etmeyi teklif ettiler. Birinci katta Beş çocuğunuz var, gidin buz satın alın, sonunda sokakta buz ve kar var. Restoranlarınızda başka adreslerde bulunduk - orada her şey en üst düzeyde! Ve böylece servis hızlı, yemekler lezzetli, ancak bu kadar küçük yenilikler ruh halinizi bozdu
Екатерина Давыдова
30 Aralık 2024
Burayı kocamla çok seviyoruz. İnsanlar her zaman rahat, lezzetli, boş masalar vardır ve vardır. Yemeklerin orijinal tasarımı, oldukça hızlı servis. Çocuk köşesi ve çocuk menüsü var. Bira için promosyonlar var örneğin, kocam her zaman hediye olarak 3 bardak alır 2 bardak kullanır. 🙂 Kural olarak, standart setimi alıyorum: avokadolu salata, pad thai eriştesi. Çok lezzetli çilekli mojito kokteyli ❤️ Orada prensipte aldığımız her şey lezzetli. Bahar rulolarının ürün yelpazesinden çıkması üzücü. Onları çok seviyordum. Bu adresteki kurumu seviyoruz, ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Джама
Bölgemizde lezzetli yemek yiyebileceğiniz ve keyifli bir etkinlik geçirebileceğiniz tek kişi o. Ama küçük, bazen oturacak yer yok. Özellikle akşamları veya hafta sonları önceden rezervasyon yapmak için vaktiniz olmalı. Asıl mesele kapanmayın! Rahat, konforlu ve lezzetli!
Кристина Яценко
Yakitoria'da bu restorandan rulolar sipariş ettiler - ne yazık ki hayal kırıklığına uğradılar. Tüm suşi restoranlarında yediğim en kötü şeyin olduğunu söyleyebilirim! O kadar çok hayal kırıklığına uğradık ki, Roller ucuz olmadığı için bize geri ödeme talep etmeye bile karar verdik. Bunun için bize miktarın sadece yüzde 15'inin iade edileceği söylendi. Genel olarak, tam bir hayal kırıklığı, sıfır zevk, 5000 para harcandı, akşam mahvoldu. Yakitoria'yı kesinlikle ziyaret etmenizi ve sipariş etmenizi tavsiye etmiyorum.
Айсылу Габдуллина
4 Haziran
Lezzetli yemek pişiriyorlar, sık sık oraya gidiyoruz, dezavantajları var, bu tuvaletin yanındaki çocuk odası çok hoş değil ve kondey doğrudan çocuk alanına esiyor. Ve bazen orada tuvaletten gelen kokular olur ve mobilyalar da güncellenebilir, biraz yağlı koltuklar böyle oturmak hoş değildir, çünkü yemek için çok para bırakırsınız.
Олег Ш.
Peynirli ramen tüm övgülerin üstünde! Poké ve ruloları da çok beğendim, kesinlikle tekrar döneceğiz, bu arada çok şık bir şekilde dekore edilmiş menüdeki tüm pozisyonları denemek istiyorum :)
Светлана Гайдукова
4 kez - ve her seferinde tortuyla. Bu sefer: Siparişin bir kısmını yazmayı unuttular, olur da sipariş verdiler. Çocuğa bir bardak su istediler - burada vermeyecekler, camdan su alacaklar, yönetmeliklere göre olması gerekmiyor. Çocuklara dondurma sipariş edildi - kayboldu, ancak bir hatırlatmadan sonra bulundu. Dondurma dolgusu için ilk beşe koşuyormuş gibi hissediyorduk. Sonunda su sipariş ettiler, 10 dakika bize geldi, görünüşe göre yolda da kayboldu. Bulaşıkları masadan çıkarmıyorlar. Çok üzücü. Çocuklar, tam binişiniz bile yok. Restoran belirtiliyor ama maalesef bu sizin kurumunuzla ilgili değil. Zincirde çok havalı restoranlar var, sizinki çok yetersiz kalıyor.
Марина О.
27 Ekim 2025
Güzel bir yer, evin yanında. Buraya bir kereden fazla gidiyoruz. Yakitoria'daki suşi çok lezzetli, çok sık buraya çocuğumuzla gidiyoruz. Yetişkinler dinlenirken ve yemek yerken çocuğun oynayabileceği büyük olmayan küçük bir çocuk labirenti olduğu için.
Вероника Сивых
24 Mart 2025
Kurumun kendisi güzel, ortamı ve müziği keyifli. Yemekler lezzetli, güzel sunum, ancak son zamanlarda fiyatlar çok arttı. Örneğin, Ritsu ruloları (6 şey) neredeyse bin rubleye satılıyor. Garsonlar da hoşlar ama ne yazık ki bu sefer şanssızlar. Valeria masalara kirli bir kafayla hizmet ediyor, sürekli yalıyor, doğum günü indirimleriyle ilgili bir sorudan sonra yöneticiye gitti, kulağına bir şeyler fısıldadı, ardından ikisi de kibirli gülümsemelerle döndü. Eskiden burası hoş bir şeyle ilişkilendirilirdi, her şey için tek değerli kurum gibi görünüyordu. Şimdi her ziyarette daha fazla hayal kırıklığı yaşanıyor.
Дмитрий Бабанаков
Akşam 16: 00'da akşam 8: 30'a kadar teslimatla yemek sipariş ettiler. Sonuç olarak, siparişlerini hiç beklemediler. 14 Şubat'taki bayram akşamı mahvoldu. Bu kuruma ulaşılamıyor, sürekli meşgul. Kimse siparişin geciktiği konusunda uyarmıyor. Bununla ilk karşılaştığımda Yakitoria'dan böyle bir hizmet beklemiyordum. İlk kez saat 21: 30'da aradım ve siparişimin daha yeni hazırlandığını öğrendim. İkinci kez saat 22: 31'de aradım ve siparişimin yeni alındığını ve kuryenin 30-40 dakika sonra getireceğini söylediler. Bu "kurumdan" başka bir şey sipariş etmeyeceğim
Ксения Г.
1 Aralık 2025
Berbat tatil için "teşekkür ederim". Birkaç kez teslimat siparişi verdiler, her şey yolundaydı. Anneler Günü'nde güzel bir yerde akşam yemeğine çıkmaya karar verdiler. Birkaç kez garsonun çağrı düğmesine basmam gerekti, çünkü masamızın önünden geçmelerine rağmen kimse tepki göstermedi ve siparişi kabul etmek için acele etmedi. Bir set almak istediler, garson diğerine (yenisini) tavsiye etti. Önce salatayı getirdiler. Sanki buzdolabından çıkarılmış gibi hissediyorum. Yine de oda sıcaklığını istiyorum. Kocam kruton sipariş etti. Fotoğrafı ekliyorum: beklenti ve gerçeklik ve bu neredeyse 500 ruble için! Ancak ruloları getirdikten sonra artık dayanamadılar ve yöneticiyi davet etmelerini istediler. Kız, servis yapmanın, pişirmenin ve hatta kesmenin çirkin olduğunu kabul etti, yanlış anlaşılmayı çözme vizyonumuzu sordu. Bir promosyon kodumuz vardı (herkesin serbestçe erişebileceği). Bu bilgilerden sonra yönetici artık hiçbir şey bulamadı ve ayrıldı. Ruloların garip bir şekli olduğu ortaya çıktı ve sos teknesine daldırmaya çalışırken ya sığmadılar ya da basitçe dağıldılar. Tadı da arzulanan çok şey bırakıyor. Çocuğa "Ejderhanın Gücü" (mısırlı patates kızartması) yemeği alındı. Genellikle koçanın ortasına bir çubuk yerleştirilir, ancak yine yemeğimizde bir şeyler ters gitti️️. Oyun odası, kısa perdelerle kapatılan ve korkunç bir şekilde estiği tuvaletin girişinin hemen yanında yer alıyor! Oyunun yanında, ebeveynlerin çocuklarını izlemek için oturmayı sevdikleri tek bir çocuk koltuğu var. Sonuç olarak, çocuk ayakta dururken veya yerde otururken ayakkabı giymek / yıkamak zorunda kaldı. Ayrıca farklı şehirlerde ve restoranlarda bulunduğumu da not edeceğim, ancak bu Yakitoria'nın 267 ruble için 0,33 gazsız su satın almayı teklif ettiği tek yer olduğu ortaya çıktı. Temin etmek zorunda olmadığımı anlıyorum, ancak ziyaretçilere karşı tutum hakkında da çok şey söylüyor. 2 yıldız - sadece çocuk oyunu için.
Марина Л
Siparişi verdim, ödedim, 1 saat 40 dakika içinde teslim edeceklerine söz verdiler, sonuç olarak 3 saat içinde bile teslim edemediler, sürekli olarak «kahvaltılarla» beslendiler, restorandan bize 15 dakika gitmemize rağmen siparişin en fazla 30 dakika içinde getirileceği, ancak ruloları hiç yemedik, iğrenç hizmet, restoran müdürü ve Yakitoria'nın desteği sorunu çözemedi.
Nekit Orlove
Muhteşem bir yer. Bundan önce, Lyubertsi'deki Podosinka'nın yanındaki Yakitoria'ya sürekli gittiler, ancak o kapandı ve tüm personel buna geçti ve biz onların peşindeyiz. Tüm yemekler 5+, rahat, hoş personel içindir.
Юлия Б.
Her zaman olduğu gibi, en üst düzeyde, salon temiz, cana yakın garsonlar, siparişi çabucak hazırlıyorlar ve en önemlisi lezzetli. Akşamı bu kurumda geçirmek çok güzel
Ася Х.
12 Ağustos 2025
Çok uzun zamandır Yakitoria'ya gitmedik ve şimdi gitmeye karar verdik. Tabii ki, şahsen benim için bu yerin en büyük artısı çocuk köşesi. Biz çocuklarla birlikteydik. Akşam geç saatlerdeydik. Bizimle dostane bir şekilde tanıştık, siparişi kabul ettiler, bulaşıkları çıkarmaya başladılar. Bunlar artılar. Çocuk menüsü: erişte çorbası -5 Köfte - 5 Kendim için vurgulayabilirim - yılan balığı ve cam erişteli salata. Yemeklerin geri kalanı hiçbir izlenim bırakmadı. Evet, garsonlar da sadece kişisel işleriyle uğraştılar 🤷🏻♀️ Kirli bulaşıkları sadece istek üzerine temizlediler, masaya yaklaşmadılar. Hiçbir şey teklif etmediler. Görünüşe göre çoktan gitmemizi bekliyorlardı, en azından bu izlenim ortaya çıktı. Her nasılsa... geri dönmek istiyor muyum - hayır, ancak gidecek hiçbir yer yoksa.
Егор
17 Temmuz 2025
Çok güzel bir kurum. Rahat, konforlu, yeterince geniş. Çocuk odası var. Birkaç yıldır ara sıra buraya gidiyoruz. Yiyecekler kaliteli, hiç "halsiz" balık olmadı ya da tadı kötü olmadı. Hoş ve kibar personeli kutlamak isterim. Görünüşe göre deniyorlar.
Альбина Галиева
19 Temmuz 2025
Evden yürüme mesafemiz nedeniyle bu kurumu ziyaret ediyoruz. İlk ziyaretler pek başarılı değildi - ya yerler yoktu, ya haritalar kabul edilmediler, ya da yemekler başaramadılar. Ancak geçen yıl, genel olarak tüm ziyaretler başarılı oldu - mutfağın kalitesi iyileşmiş gibi geliyor. Ayrı olarak, teslim alma yoluyla sipariş verirken avantajlara dikkat çekmek istiyorum. Her şey kaliteli ve estetik açıdan hoş bir şekilde paketlenir, yemekler lezzetini ve çekici görünümünü korur. Ambalajın kalitesi için mükemmel bir şekilde koyuyorum.
Анна
Harika bir yer, sorumlu personel, hoş bir atmosfer. Kendiliğinden aileyle geldiler, pencerenin yanında yer istediler. Yedekte olmasına rağmen, 2 saatlik bir zaman sınırı belirleyerek pencereye koydular. Hızlı ve kaliteli hizmet))
Антон Виньков
8 Aralık 2024
+ konforlu oda, hızlı servis, keyifli müzik - Taraklı gratan tuzludur, tuvalette hava soğuktur, neredeyse dışarıdaymış gibi (Aralık ayıydı) Not: gedza'nın fotoğrafında
Артём Видлацкий
6 Ocak 2025
Biz beğenmedik. Suşi ve sığır eti ile wok pek iyi değildi, çünkü onları bitirmedik bile. Taraklı graten, çay gibi lezzetliydi. Hizmete dokunan şey burada her şey yolunda. Yemekleri çok hızlı servis ettiler ve taleplerimize çabucak cevap verdiler, tek garsonlar robot gibiydi.
Илья Данюшевский
Periyodik olarak yemek yiyoruz, bazen sipariş için çok uzun süre beklemeniz gerekiyor, Asya mutfağını seviyorsanız girebilirsiniz. Şarap listesine göre seçim zayıf, ama belki de bu kurum bunun için değil
Анастасия Аксёнова
29 Mayıs 2025
Eskiden değerli bir yer vardı, şimdi yüksek fiyatlarla geleneksel catering seviyesi vardı. Poké sipariş ettim ve içinde saç vardı. Garson özür diledi ve yemeği değiştirdi ama yine oturmak için beklemek zorunda kaldım. Restoranın kendisinden, durum için tatlı şeklinde bir iltifat yok, ne de sadece yönetici özür dilemeye gelmedi, bu genellikle değerli kuruluşlarda norm olarak kabul edilir. Bunu genel olarak müşteri odaklılık eksikliği olarak görüyorum.
Татьяна Кузнецова
Çok güzel bir yer.lezzetli sooooo, gerçekten pahalı.çocuk odası var.Her gün masa ayırttığınızdan emin olun, her zaman çok insan var ve sadece rezervasyonla gidebilirsiniz.
Юлия
Belirli bir süre için, belirtilen saatten 4,5 saat önce sipariş verdik, ödedik. Hiçbir çalışan siparişi netleştirmek için aramadı. Belirtilen zamana kadar sipariş getirilmedi, kuruma ulaşılamadı. Aradıklarında yarım saat sonra, sonra yarım saat daha getireceklerine söz vermişlerdi.... Sonuç olarak, akşam 20: 30 yerine akşam 23: 00'da bize yiyecek getirmek istediler, hatta daha sonra siparişi kutladık. 14 Şubat bayramı mahvoldu(
Тамара
7 Ekim 2025
Bölgede maalesef lezzetli yemek yiyebileceğiniz çok az yer var! Yakitoria'yı seviyorum! Tom Yam yemeye gidiyorum, kızarmış patlıcan fena değil! Rulolar da her yerden daha iyidir! Servis hızlı! Mahalledeki en iyi kurum!
Максим Сухарев
15 Eylül 2025
Bu seviyedeki bir restoranın bu kadar üzücü olabileceğini asla düşünmezdim… Teslimatımı sipariş ettim, biraz geç kaldık, bu tamam Ama yemeklerin kendileri ... Beyler, kamon, sezar sanki kusmuş gibi durumdaydı ... kraker uzun zaman önce tüm restoranlara ayrı ayrı konuyor, ama burada salataya kırıntı koyuyorlar ... Sıcak olması gereken rulolar soğuktur ve aroması en iyilerden biri değildi ... Balıklar% 100 taze değildi ... bu yüzden hiçbir şey yemedim, çünkü sağlığım kıyıdayken ... Bunun daha hızlı çözülmesi için iyi bir şekilde bir yere gitmeliyim! boşa harcanan paraya ve üzüntüye. Bir daha asla burada sipariş vermeyeceğim!
Анна Романова
9 Aralık 2024
Teslim alma ile sipariş verdim. Evi açtım. Özellikle şeffaf balıklı Kyoto ruloları ve bu 697 adet için 8 ruble. Siteden bir fotoğraf ekliyorum ve sonuç olarak siparişte ne vardı. Bu ruloların restoranda nasıl servis edildiğini bilmiyorum ama teslimatta kesinlikle balıktan tasarruf ettiler. Ben böyle rulolara «somon lezzetlerinden pirinç» diyorum. Siparişi kontrol edin ve hatta sonrasında tartmaya değer olabilir.Bir kez balıktan bir porsiyon. Bir dahaki sefere sipariş verirsem kesinlikle aynısını yapacağım.
Светогор Анна
26 Aralık 2025
Her zaman iyi bir yer olduğuna inanırlardı. Uzun yıllardır düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Ancak, ne yazık ki, personel değişiyortüm çalılıklarda ve daha iyisi için değil. Servis gittikçe kötüleşiyor. Müzikten uzaklaşmak istediler, ancak bir cevap aldılar- sadece burada müzikle ilgili soruya oturabilirsiniz - cevap: kimse şikayet etmiyor. Yönetimin bu tür personele dikkat etmemesi çok üzücü. Özellikle düzenli müşteriler varsa
Ширшова Варвара
24 Ağustos 2025
İyi akşamlar, maalesef yer arzulanan çok şey bırakıyor.... Çok uzun bir servis, tüm salona iki garson ve kibar olmaya çalışıyorlar ama sadece parçalara ayrılıyorlar. Yiyecek ve içeceklerle ilgili olarak genellikle ayrı bir makale vardır. Kokteyller en ucuz alkolden oluşur ve tüm kartlara uyulmaz. Pişmiş midyeler yarı pişmişti ve yaşamak mümkün değildi, en ince balık parçasına sahip rulolar ve tüm lezzetin kaybı. Burayı tavsiye etmiyorum, boşuna zaman kaybedeceksiniz!
Екатерина Белых
13 Haziran 2025
Lezzetli yemekler, hoş bir ekip, çok atmosferik, tekrar geleceğim. Eve yakın, teslimat var, her zaman temiz, garsonlar her zaman cana yakın, yemekler zamanında servis ediliyor
Svetlana Marenkova
19 Ocak 2025
Bu restoran benden uzak değil, orada arkadaşlarımızla buluşuyoruz, çünkü herkes rahat. Personel çok cana yakın, servis hızlı, her zaman lezzetli, çünkü böyle bir mutfağı seviyoruz. İç mekan güzel.
Foxi Tok
Gelebileceğiniz en korkunç yer. Ana yemeği daha sonra seçeceğinizi söyledikten sonra açık bir menü ile 30 dakika oturmak istiyorsanız, kesinlikle buradasınız. Aynı zamanda garsonlar diğer masalara gider, iletişim kurar ve salondaki masalardan 4tanesi sizinle birlikte oturur. Harika hizmet, hiçbir şey söyleyemezsin. Keşke 0 yıldız vermeseydim
Friday Night
18 Aralık 2025
En kötü kurumlardan biri! 2 hafta önceden bir masa ayırttık ama sonunda yer kalmadı, bizi unuttular, koridorda 8 kişiye küçük bir masa ayırdılar. Bütün yemekler dünden önceki gün pişirilmiş gibi, hoşnutsuz yüzleri olan garsonlar.
Леся -
12 Ocak 2025
Sık sık diğer Yakitoryalılardan teslimat siparişi verdim. Lukhmanovkaya'ya taşındım ve alıştığım yemeklerin tadında bir fark olduğunu hissettim. Dünün teslimattaki siparişi gerçekçi olmayan bir şekilde lezzetliydi. Özellikle karidesli gratanı, şiş üzerindeki ahtapotları (şiş kebabı) ve gunkan yılan balığını beğendim. Aşçıya teşekkür ederim)
Анатолий Бордеяну
7 Kasım 2025
Teşekkürler, çok rahattı. Personel sadece süper!!! Tüm yemekleri çok çabuk getirdiler ve sadece lezzetli oldular. Herkese çok teşekkür ederim. Kızlarının doğum gününü kutladık ve büyük bir indirim yaptık!!! Tüm konuklar çok memnun kaldı... 🥳👍👍👍
Саша Данилова
21 Mayıs 2025
Her şeyden önce, girişte dikkatinizi çeken şey korkunç bir karmaşa, masalarda ve masaların altındaki kirdir. 11 yaşında işyerine geldiler, bize temiz bir masa buldular, diktiler. Bir süre sonra, tüm çalışanların yorgun olduğu açıktır, ancak memnuniyetsizliklerini ve çalışmak istemediklerini göstermemelidirler. Siparişi verdik, 40 dakika sonra bize her şeyi servis ettik, iki tom çukur ve çay için bu çok zaman alıyor. Saat 23: 30'da bilet gişesini kapatmaya başladılar, tüm konukları saydılar, saat 23: 45'te mekanın 00: 00'da kapanmasına rağmen müzik ve tüm hizmetçiler çoktan kapalıydı. Kapanıştan 15 dakika önce tüm konukları doğrudan dışarı atmaya başladılar. Genel olarak, kurum izlenimi çok bozuldu ve hoş olmayan bir tortu kaldı
Irrishke
24 Eylül 2025
Benim için lezzetliydi. Kocam Niçoise salatasını beğenmedi. Servis mükemmel, tadı pek iyi değil. Kibar garson, girişte buluşan adam Bir dezavantajı, bu salondaki mutfak. Bazen birbirimizi dinlemediğimiz için çok gürültülüydü
Вадим Бартенев
24 Aralık 2024
Özenli personel, sıcak bir atmosfer. Hızlı ve kaliteli hizmet. Lezzetli yemekler ve uygun fiyatlar. Renkli iç mekan ve hoş sessiz müzik. Oyun alanı.
Даниил Кулаков
9 Eylül 2025
Güzel bir yer, uzun zamandır böyle restoranlar görmedim, rulolar lezzetli, sadece kız kardeşim meyve salatası sipariş etti ve orada taze muz yoktu, ben de gunkan'ı sipariş ettim ve sipariş ettiğimiz onca şeyden sonra getirdik, hatta gidecektik ve ancak o zaman gunkan'ı getirdik, ayrıca Philadelphia prime rulosunu sipariş ettim ve resimde bir salatalık vardı ama bana avokado verdiler ve avokado sevenler için orada avokadonun yumuşak ve tatsız olmadığını söyleyeceğim.
А
Анастасия Прокофьева
17 Temmuz 2025
Bugün rulo teslimatı sipariş ettiler. Her şeyi güvenli ve sağlam getirdiler. Kelimenin tam anlamıyla 40 dakika sonra teslim edildiler. Rulolar o kadar taze ve lezzetliydi ki, akşam yemeğinde geleneksel bir fotoğraf çekmek için yüzlerce zamanım bile olmadı. İlk kez sipariş vermiyoruz ve her zaman memnun kalıyoruz! Bu kalite için teşekkür ederim!
Алсу Зиннятуллина
16 Şubat 2025
Güzel iç mekan, hoş garsonlar, her şeyi hızlı bir şekilde servis ettiler. Yemekler lezzetli
Валерий Филимоненко
22 Aralık 2025
Bilmiyorum, Yakitoria bir nedenden dolayı diğer tüm Asya restoranlarından daha çok hoşlanıyor, her şey her zaman lezzetli ve taze, bu restoran zincirini seviyorum.
Natali
11 Kasım 2025
çok iyi bir kurum, yiyecekleri oldukça çabuk getirdiler, garsonlar cana yakın, restoranın kendisi güzelce dekore edilmiş, küçük ama zevkli bir oyun odası var)
Елизавета Королева
15 Aralık 2024
Harika bir yer! Her zaman lezzetli, temiz ve kibar personel. Ve demiryolundaki yakitoria'dan farklı olarak, sadece cennet ve yeryüzü, her zaman taze malzemeler, her şey özenle yapılmış ve delicesine lezzetli!
Анна
16 Aralık 2024
5 yıldır Yakitoria'yı sipariş ediyoruz, büyük şikayetler olmadı, ancak burada Lyuberts'ten bu restorana teslimatı değiştirdik ve sürüler doldu. Yakitoria'nın restoran zincirini terk etmenin son kararı dünün zehirlenmesiydi, eşim ve eşim. Hiçbir şey belaya yol açmadı, 15.12.2024 tarihinde bininci kez mavi peynirli pilavlı somon filetosu, karidesli patlamış mısır ve karamelli iki rulo somon ve en hafif pilav ve avokado sipariş ettiler. Bu pozisyonları sürekli olarak sipariş ediyoruz ve restoran bundan neleri ihmal etti bilmiyorum ama beyaz bir arkadaşa sarıldığınız ikinci gün için çok teşekkür ederim! Ağın itibarında kesinlikle büyük bir eksi!!!
Август
3 Eylül 2025
Hala rahat, eve yakın. Hizmet, hizmet - layık. Genellikle çok fazla karıştırmazlar, hatalar durumunda yöneticiler gerçekten yardım etmek isterler ve sadece havayı sallamazlar. İyi garsonlar, güzel yemekler.
Сергей Минеев
25 Aralık 2024
İyi bir restoran, lezzetli rulolar ve suşi, ancak fiyatlar ucuz değil. Ve bu genel olarak çok iyi. Çocuk alanı var. Pencerenin yanında oturmak istiyorsanız önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir.
Наталья Белова
teslimat için yemek sipariş ettim, sonuç olarak belirtilen süreden sonra 2 saat bekledim ve soğuk rulolar! Lütfen harekete geçin! Bu, bu kuruluşun sürekli uygulamasıdır!
Андрей КАА
21 Kasım 2024
Modern bir iç mekana sahip iyi bir kurum, bölgemizdeki en iyilerden birini söyleyebiliriz. Pazartesi akşamı burayı ziyaret ettiler, neredeyse tüm salon doluydu. Yemek yelpazesi zengindir. Yemekler büyük değil, lezzetli, beğendik. Doğum günlerinin şerefine, hediye olarak 2x, 3'üncü satın alırken% 25 indirim yapıldı. Sipariş edilen yemekler hızlı bir şekilde getirildi. Kalitesiz bir yemekle ilgili sorun hızla çözüldü. Personel dost canlısı ve yardımseverdir. Çıkışta yine piyango oynadılar, bir sonraki ziyaret için yemeklerden ödüller kazandılar. Öneriyorum. Herkese barış ve iyilik için!