Xprinter-dv.ru

Ürün ve servisler

Павел Стамбровский
Barkod yazıcısının mükemmel uzaktan kurulumu için X Printer'a ve şahsen usta Denis'e teşekkür etmek istiyorum.  Denis kendini özenli ve çok profesyonel bir uzman olarak gösterdi: görevi çabucak anladı, ekipmanımızın özelliklerini dikkate aldı, her şeyi basit ve anlaşılır bir dille açıkladı, her aşamada sabırla yardım etti ve kurulumu mükemmel bir sonuca ulaştırdı.  Tüm X Printer'a özel teşekkürler: Burada gerçekten kaliteli bir hizmetin inşa edildiği anlaşılıyor - işin her aşamasında hızlı yanıt, yetkin uzmanlar ve müşteriye saygılı bir tutum—  Saygılı ve yardımsever iletişimden özellikle memnun kaldım — sadece «itirazda bulunmak» için değil, yardım etmek için samimi bir arzu. İletişim kurmak rahattı, soru sormak ve bir kez daha açıklama istemek utanç verici değildi.  X Printer'ı ve usta Denis'i yetkinliğe, kibar iletişime, sorunun tam çözümüne kadar desteğe ve müşteriye gerçekten insani bir yaklaşıma önem veren herkese güvenle tavsiye ederim.
Ирина
25 Ağustos 2025
Fiyat etiketi yazıcısı için adamlara döndüm. Votstap'a göre genç adamla konuştum, tüm soruları seçime yardımcı olarak cevapladım. 480 model için sipariş verildi, teslimat Moskova'ya teslim edildi. Açılışta kabloda bir kusur tespit edildi, çocuklar değiştirme sorununu çok hızlı bir şekilde çözdüler. Bunun için ilk katı 5ka. Sonra sürücülerin kurulumunu kendim yapamayacağımı düşündüm. Ancak 15 dakika içinde kendisi için ayrıntılı bir video talimatı gönderildi, her şeyi yaptı. Yine aptallar için 5 top talimatı herkes kolayca gelişebilecek! Programla ilgili de herhangi bir sorun olmadı. Bu mağazayı kesinlikle tavsiye ederim. Refah!!! Ben fiyat etiketlerimi oluşturmaya gittim)
Alina783265
9 Aralık 2024
Yazıcıyı üçüncü taraf bir kuruluştan satın aldılar, kalibrasyon gerekliydi (elin kendisinde eğriler vardı))) Ben: -Yardım edebilir misiniz? (Cumartesi, 22:00) Xpr: -Nasıl yazmaya hazır olacaksınız Bu gün ve bu saatte yapmak önemliydi. Tüm çalışma yaklaşık 10 dakika sürdü Bütün gece etiketleri basıyorduk (ellerimin düz olmadığını söylemiştim) sabaha kadar mağaza açılmıştı Harika Süper aferin, Müşteri odaklılığım için teşekkür ederim. Bu arada, mağazalarındaki fiyat (eğer varsa) yaklaşık 300 ruble farkından memnun kaldı ve sürücülerin kurulumu ve kurulumu Ücretsiz. Bir şey yapmadan önce düşünün Tüm süreç 10 dakika sürdü, çok değerli !
RAM
12 Ocak 2025
Bir kez daha Pazar günü Denis'ten yardım istedi, tesadüfen oldu (girişimcinin SAT veya silahlı kuvvetleri yok) этикетокUzaktan bir etiket programı yükledim 👍Veritabanından toplu yazdırmayı yapılandırdım. 👍 TLF ile ilgili ortaya çıkan sorulara cevap verdim 👍 Çok fazla sinir ve zaman kazandırdı. Bakıyorum ve düşünüyorum, evet, hepsi bu kadar basit görünüyor Ama uzun zamandır kendim için basit gerçeği anladım, bir profesyonelin elinde olanlar senfoniye dönüşüyor! Dünya böyle insanları taşıdığı için, yardım edebilmek için melekler gibi uçmaları gerekiyor! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız
Сергей Землянский
Ağ arızası nedeniyle yazıcı bağlantı ayarları sıfırlandı. Bundan önce, her şeyi video talimatlarına göre bağlayabildim. Ancak başarısızlıktan sonra başa çıkamadım ve fazla zaman yoktu. Çocuklar bağlandı ve mütevazı bir ücret karşılığında yardım ettiler. Teşekkür ederiz!
И
ирина ш.
15 Ekim 2024
Хотим от всего сердца поблагодарить Дениса, оказавшего нам столь необходимую экстренную помощь в подключении и настройке Xprinter. До него пытались это сделать несколько "спецов" - безрезультатно. Денис же всё сделал удалённо: быстро, грамотно, спокойно, бюджетно. Всё пояснил, рассказал. Рекомендуем как высококлассного и человеколюбивого профессионала (видел бы он как мы прыгали от радости когда всё получилось).
Ангелина А.
16 Temmuz 2024
Очень отзывчивые и профессиональные мастера. Эксьренно нужна была помощь, ребята подключились удаленно, все очень быстро починили и настроили. Буквально спасли. Очень благодарна поддержке!
Александра Крохалева
3 Şubat 2025
Etiket yazıcısını ayarlayamadılar, ayarlar uçtu. İnternette bir site buldum, aradık, uzman göreve başladı, sürücüleri dikkatlice temizleyip yeniden yükledi, etiketlerin boyutuna göre ayarladı. Kelimenin tam anlamıyla 15 dakikada, bir saatten fazla savaştığımız sorunu çözdüm. İş, profesyonellik ve içtenlik için minnettarlık!
Сергей Окружнов
18 Şubat 2025
Çalışan derhal temasa geçti ve gerekli programı 10 dakika içinde uzaktan kurup yapılandırdı, çok teşekkür ederim, her şey yolunda, tavsiye ederim
Александр Новокшанов
22 Şubat 2025
HR420V yazıcıyı satın aldım, sürücüleri indirip yazıcıyla çalışmak için programı yükleyemedim. Çocuklar destekle yardım ettiler, her şeyi kendileri uzaktan yaptılar. Çok teşekkür ederim.
Елизавета Уханова
7 Eylül 2024
Купила принтер на вб, инструкцию потеряла для связи, никто не отвечал на вб, нашла в интернете сайт Xprinter. Написала и объяснила ситуацию, мне помогли с установкой за небольшую плату. Спасибо огромное Денису! Быстро всё установил и проверил работу принтера дистационно.
Елена Кряжева
24 Mayıs 2025
Herkese merhaba! Ben sadece erkeklerin çalışmalarına hayranım! Hemen telefonu aldılar, uzaktan bağlandılar ve yazıcının arızalanması sorununu çözmeye yardımcı oldular. İşbirliğine tavsiye ederim! Çok teşekkür ederim!
О
ольга х.
18 Eylül 2023
Благодарю сотрудников компании за оперативную помощь в доставке и настройке принтера. Принтер доставили быстро, буквально за день. Полный комплект. Все работает без нареканий. Поддержка отреагировала быстро. Вопрос, что важно для меня, решён в назначенное время, а именно вечернее). Отдельная благодарность Денису, объяснил как работает принтер, необходимые настройки показал, оставил рекомендации по этикеткам. Все устроило.
Светлана Бездетная
Yazıcının uzaktan yapılandırılması ve gerekli tüm programların yüklenmesi için Denis'e çok teşekkür ederim.
Наталья Вавилова
22 Temmuz 2025
Sizi bulduğuma çok sevindim. Herkes uzaktan yapılandırıldı. Her şey sorunsuz çalışıyor 👌🏻
Артур М.
28 Ağustos 2025
Yazıcıdan bir soruyla yardım istedim, anında sorunun ne olduğunu söylediler, çok minnettarım!
Евгения Осина
20 Haziran 2025
Yazıcı arızalandı, boş çıkartmalar yazdırdım ve bazı termal koruyucuları hiç görmedim... Bu sorunun nasıl çözüleceğini ararken, resmi web sitesinde Vatsapp ile bir iletişim vardı, anidesk'i kullanarak uzaktan çevrimiçi formatta, Denis yazıcıyı kurdu ve bu sorunun nasıl çözüleceğini öğretti, ancak bundan sonra hizmetleri için ödeme yaptı. Çok uygun ve hızlı, teşekkür ederim!
Центр ортопедии ОРТОПРОФИ
24 Ocak 2025
Harika bir şirket! Yazıcı ayarlarında hızlı ve teknik bir şekilde yardımcı olduk, çok teşekkür ederim!
Джекет
3 Nisan 2024
Выражаю благодарность коллективу "Xprinter dv"! Связался через сайт по telegram, ответили в течении 5 минут. Работал с Денисом. Произвели настройку и установку ПО для печати стикеров - всё происходило удалённо, вся работа заняла ~15 минут вместе с проверкой. Связь оперативная, подробная и понятная консультация, работа выполнена в полной мере и в коротчайшие сроки, постоплата и хорошая стоимость услуги. Будем работать с данной компанией и дальше.
Мила
7 Ağustos 2025
Denis'e çok minnettarım! Programın uçtuğu ve yazıcının etiket yazdırmayı bıraktığı zor bir durumda yardım ettim ve yerel destek hiçbir şeye yardımcı olmadı. Çabucak cevap verdim, bağlandım ve her şeyi ayarladım. İşbirliği yapmanızı tavsiye ederim, etkileşimden sadece hoş izlenimler kaldı!
ООО "Невинномысский радиаторный Завод
13 Kasım 2024
Огромное спасибо за оперативно организованную работу в поставке принтера Xprinter XP-365B!Оплатили заказ 07.11.2024г., 13.11.2024г. утром уже получили от курьера,все аккуратно запечатано. Успехов Вам во всем!
оксана шпурикова
30 Ocak 2025
Yazıcıyı tekrar satın alıyorum, her zaman kurulum yardımı aradım ve profesyonel tavsiye aldım! Satıcıya çok teşekkür ederim, herkese tavsiye ederim
Вадим
Mükemmel hizmet, iyi destek - zamanımızda önemlidir!
Антонида Финашина
12 Kasım 2023
Купила xprinter для печати штрихкодов, самостоятельно по видео пыталась настроить на мак буке, но печатать ничего не получалось. Расстроилась что не работает, написала в поддержку через Вотсап в 21:30 даже не надеялась, что сразу ответят. Мне ответили сразу! Кроконсультировали и удалленно все настроили Я очень благодарна такому ответственному подходу, оперативному ответу и грамотной помощи. Спасибо большое, принтер супер, всем советую
Михаил Медведский
31 Mart 2025
PDF'den "Dürüst İşaret" etiketlerini yazdırmak için yazılım ayarlama konusunu ele aldım.... Denis kelimenin tam anlamıyla 15 dakikada her şeyi uzaktan ayarladı. Her şey çalışıyor! Şahsen Denis'e ve bir bütün olarak Şirkete çok teşekkür ederim!!!
Дмитрий Тимонов
XPRİNTERA'NIN yardımına yardım etmek için Denis'e döndü, hızlı ve verimli bir şekilde yardım aldım. Kesinlikle bir kişiyi ve uzmanı tavsiye ederim
Маргарита А.
11 Mart 2025
Sadık usta Denis. Uzaktan modda sorunu çözdüm. Program aracılığıyla anidesk, bağlandım ve kelimenin tam anlamıyla 5 dakika ve her şeye karar verildi! Kesinlikle tavsiye ederim!
svetlana Belina
14 Aralık 2024
Prinier için sürücüyü acilen kurmak gerekiyordu. Çocuklar durumu profesyonelce çabucak çözmelerine yardımcı oldular. Profesyonelliğiniz ve duyarlılığınız için sizin için çok büyük bir kurtuluş var
Екатерина Г.
9 Kasım 2023
Благодарю, за отличную и понятную видео-инструкцию. Получилось всё быстро настроить. Возник вопрос по выбору порта, получила быстрый и оперативный оивет через вотсап. Принтером довольна, как слон! Благодарю!
Vitalii Lisovyi
18 Ekim 2023
Обратился за помощью в удаленной настройке принтера. Откликнулись очень быстро. Все сделали очень грамотно, все установили, настроили и проверили. Однозначно рекомендую данную компанию. Причем принтер покупал в другом месте, но в помощи не отказали. Еще раз спасибо. Успехов и процветания!
Варвара Г.
25 Ağustos 2023
Очень быстро помогли решить проблему! Дистанционно настроили принтер, и теперь все работает! Огромное спасибо Денису.
Екатерина
8 Şubat 2024
Благодарю сотрудников техподдержки за оперативную и четкую работу. Второй раз обращаюсь за помощью для разных компов. Ребята профессионалы ! Спасибо вам за помощь. Рекомендую!!!
Roman A.
2 Nisan 2025
Mükemmel uzmanlar, macbook'unuz için yazıcıyı uzaktan yapılandırdılar.aferin👍
Екатерина Чуйкова
19 Haziran 2023
Покупали тут 2 приниера в 21 году и сейчас. Оба работают. Подплючение, установка, быстрая поддержка без проблем. Можно оплачивать по безналу, что тоже большой плюс.
Э
эльмира гилязова
5 Mayıs 2024
Добрый вечер,хочю вас поблагодарить за вашу работу,дело в том что я работала и печатала на Хпринтере пока не сломался комп ,пришлось на другой перестраивать Хпринтер. Ведь всё умела а здесь никак не хочет мои новый комп видеть Хпринтер ,Мучилась и мучилась пока вам не позвонила , огромное спасибо за вашу быструю реакцию и проверку через АНИДИСК и принтера и моего компа и решение проблемы.
Полина Е.
8 Nisan 2024
Нужно было настроить принтер онлайн, очень терпеливо мне всё объясняли, быстро помогли и очень приятный мастер в общении. Рекомендую, хорошая клиентоориентированность.
Рамис X. Личный
15 Temmuz 2024
Когда у меня возникают проблемы с принтером для Маркетплейс у меня есть их телефон - Все проблемы решаются быстро и удалённо. Спасибо!
Люба Меликян
21 Temmuz 2024
Доьрый день, обратилась за помощью с установкой принтера на мак. Денис помог за 2 минуты! Спасибо большое! Рекомендую 👌
admin dikaya rechka
23 Ocak 2025
Her şey yolunda, yazıcıyı hızlı bir şekilde kurdunuz, sorunsuz yazdırıyor, tavsiye ederim!
Анна С.
19 Temmuz 2024
Место понравилось, удобно расположено, персонал компетентный и быстрый. Есть большой ассортимент, можно все найти в одном месте. однозначно рекомендую.
natalia
10 Temmuz 2024
Я хочу поблагодарить Дениса, я не знаю что бы я делала, если бы не он. Такой умничка, это как вывести человека из темноты, я не молодая женщина, дети выросли и подсказать некому, так я ему такие глупые вопросы задавала, для многих ответы на них были элементарными, но он терпеливо все объяснял. Денис, если прочитаете, спасибо Вам. Большое человеческое спасибо!🙏 Я прочитала, сколько фото я отправляла Денису, их оказалось аж 33🙈😆 Теперь я работаю с принтером с лёгкостью.
Ирина К.
10 Mayıs 2024
СПАСИБО! В праздники срочно нужна была помощь по перенастройке принтера, писала в две другие поддержки, но получила от одних длинные инструкции, в которых "чайнику" нужно неделю разбираться с сомнительным результатом, другие просто молчали. Только Xprinter-dv ответили на звонок и быстро поменяли/обновили все настройки он-лайн. Если вам нужна помощь с настройками, не тратьте время на других, обращайтесь в Xprinter-dv.ru.
Кирилл Павлюшин
6 Temmuz 2024
Суббота 21:30, специалист (без выходных) подключается удаленно и всё делает за 15 минут!😳 Лучшая служба поддержки в мире!)
Татьяна Яхно
4 Haziran 2024
Ребята супер! Настроили принтер дистанционно! Очень оперативно и удобно.
Алексей Молчанов
23 Ocak 2025
Denis'in şahsındaki adamlar, ortaya çıkan sorunların çözümüne çok titiz ve dikkatli davrandılar ve bu sorunlar derhal% 100 çözüldü. Şiddetle tavsiye ederim)
www gxdswgaywhwh
10 Haziran 2025
İyi personel, kaliteli ürünler, yazıcının kurulumuna hızlı bir şekilde yardımcı oldu. Tavsiye ederim!!!!
R
ri i
1 Nisan 2024
Отличный принтер. Тех поддержка прекрасно помогает с подключением. Все быстро и четко. Рекомендую!
С.Д..К.
20 Mart 2024
Всем доволен. По поддержке принтер откалибровали. подключили поставили драйвера. Очень рекомендую.
Cherikova2525
6 Temmuz 2024
Денис просто супер и профессионально установил все как нужно,очень благодарна ему ,решил на столько быстро и эффективно,не раз буду обращаться,и советовать вас!💫👍👍👍👍👍
П
Посетитель
20 Aralık 2025
Aferin beyler! Ateşin desteği, başka hiçbir yerde böyle bir şeyle karşılaşmadım