Xdataplus

Ürün ve servisler
Haberler

Ренат
Küçük bir çevrimiçi mağaza için sitenin altındaki 1C-Bitrix'teki sanal sunucuyu aldım. Her şey sorunsuz çalışıyor, sorunsuz. Ayrı olarak, sunucunun hızlı bir şekilde açılmasını ve başlangıçta ayarlarla uzun bir uğraşmaya ihtiyaç duymamasını sevdim. Yükü periyodik olarak kontrol ediyorum, katılım artsa bile her şey sabit kalıyor.
Марат Рахимкулов
Onlara kendi sunucularını yerleştirdiler. Şimdiye kadar havalı, ekipman yeni, bürokrasi sıfır, empati% 100. bronzlaşana kadar işe gitmenizi tavsiye ederim)))
Анастасия Михайлова
Bu barındırma hizmetini web sitem için seçtim. İş açısından her şey yolunda: Site, gözle görülür gecikmeler olmadan hızlı bir şekilde açılıyor. Kullanım sırasında ciddi sorunlar ortaya çıkmadı.
Абзалов Ришат
Web sitem için bir sanal oda tutuyorum. Her şey yolunda: hızlı yanıt, sunucu istikrarlı çalışıyor. Teknik desteğin iyi çalışmasına dikkat etmek isterim - hızlı cevap veriyorlar, sorunları çözmede yardımcı oluyorlar. Servis mükemmel!
Ирина Исламова
aldım sanal sunucu. Bu. destek yardım, tüm özelleştirebilirsiniz. Teşekkür ederim, harikaysınız!
Тимур
Telegram botunun altına sanal bir kadın aldım, her şey süper