Vector

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Дарья
En iyi sürücü kursu, harika bir öğretmen Olga Evgenievna, her şeyi basit bir dilde açıklıyor, onun sayesinde karmaşık şeyler bile kolay, dersler eğlenceli, rahat ve çok ilginç. Yöneticilere de teşekkür ederim, yardım edecekler ve her soruya cevap verecekler, her zaman bağlantıda, uzun süre beklemelerini sağlayacaklar.🥰 Bu özel sürücü okulunu tavsiye ederim, haklarınız% 100 olacak
Андрей Майоренко
8 Haziran
Замечательная автошкола. Ольга Евгеньевна хорошо объясняет на своих лекциях. Не жалею что пошел туда
Екатерина
Paylaşmak istiyorum olumlu deneyimlerini eğitim sürücü kursu «Vektör». Olga Евгеньевна— gerçek bir profesyonel, kendi iş❤ süslemek için: mükemmel açıklıyor tüm teorik malzeme vurgu yaparak önemli yönleri üzerinde sürüş. Sınıflar samimi ve rahat bir ortamda. Öğretmen her zaman merak oluşumu hakkında karmaşıklığı çözme test sonuçları örnek yaşam durumları daha kolay ezberlemek için bir teori. Yöneticiler için erişilebilir bir şekilde söylediniz yapısını öğrenme ve cevap tüm soruları. Ayrıca teşekkür ederim hoca Вадиму Александровичу🫶her zaman destekler, bu üstesinden gelmek için yardımcı olur, korku ve güvensizlik. Tavsiye ederim bu sürücü kursu!💕
Александр Демченко
Gençlerde Vector Sürücü Okulunu seçtim ve hiç pişman olmadım. Olga Evgenievna mükemmel bir öğretmen, derslerinde kolay, anlaşılır ve nazik bir şekilde, ilk dersten itibaren desteklendiğini hissediyorsunuz. Program uygun, ödeme rahat, yönetici her zaman bağlantıda ve gerçekten yardımcı oluyor, sadece «gösteri için» değil. Eğitmen Alexander Brickmann'a özel teşekkürler - onunla birlikte direksiyonun arkasında güven var ve yol korkusu kayboluyor.
Екатерина Мартела
8 Haziran
Отличный филиал, Ольга Евгеньевна объясняет все просто и на пальцах, боагодаря ей билеты решаются очент легко, менеджеры отзывчивые и всегла готовы прийти на помощь, все полученные на лекции знания закрепляются прохождением билетов в конце занятия
Милана Гаус
Eğitime yüksek düzeyde hazırlık ve profesyonel yaklaşım için sürücü kursuna içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Eğitim sistematik ve tutarlı bir şekilde gerçekleştirildi: trafik kurallarının temellerinden zorlu kentsel koşullarda kendinden emin bir şekilde araba kullanmaya kadar. Teori öğretmeni, işinin gerçek bir ustasıdır. Materyal açık, erişilebilir ve gerçek hayattan örneklerle sunuldu, bu da sadece biletleri ezberlemeye değil, kuralları gerçekten anlamaya yardımcı oldu
Ekaterina Besikeeva
Okuldan çok memnun kaldım! Uygun ödeme sistemi, okuldan taksitler mali yükümü azalttı! Perth Maksimovich'in rehberliğinde uygulama, sürüşün tüm nüanslarını anlamayı amaçlamaktadır - anlayana kadar daha fazla ilerlemiyoruz! Teorik kısım için Olga Evgenievna'ya özel teşekkürler! Hayattaki örneklerle, mizahla ve öğrenmeye özel bir yaklaşımla çok anlaşılır bir şekilde, kesinlikle herkes anlayacaktır!) Derse zevkle gidiyorsun!) Başka birinin şüphesi varsa, şiddetle tavsiye ederim!
sergeyegorov777
Bu sürücü okulunda okuyorum Teori öğretmeni Olga Evgenievna'ya çok minnettarım, onun sayesinde dersler çok ilginç ve anlaşılır bir şekilde geçiyor (biletleri tıkamanız gerekmeyecek) çünkü Olga Evgenievna sayesinde onları tanıyacaksınız Eğitmen Andrey Anatolyevich'e de minnettarım Çok yetkin ve düşünceli bir uzman. Uygulama sırasında, tüm karmaşık manevraları ve rotaları ayrıntılı olarak uyguluyoruz. Herkese sürücü okuluna Vektörü tavsiye ediyorum
Алекс Саргсян
Gençlerde Vector Sürücü Okulunu seçtim ve hiç pişman olmadım. Olga Evgenievna mükemmel bir öğretmen, derslerinde kolay, anlaşılır ve nazik bir şekilde, ilk dersten itibaren desteklendiğini hissediyorsunuz. Program uygun, ödeme rahat, yönetici her zaman bağlantıda ve gerçekten yardımcı oluyor, sadece «gösteri için» değil. Bu sürücü okuluna herkese tavsiye ediyorum, 100'ün tamamından emin olabilirsiniz%
Юля Шостак
«Vektörü» seçtiğim için asla pişman olmadım. Tabii ki, oradaki arabalar modern ve program uygun, ancak benim için asıl bulgu teori öğretmenimiz Olga Evgenievna'dır. Yolu açan öğretmen. Dürüst olmak gerekirse, bu tür öğretmenleri gündüzleri ateşle bulamazsınız. Dersleri, kuralları okudukları sıkıcı bir zorunluluk değildir. Bizi biletleri tıkayan robotlar yerine düşünen sürücüler yapmayı başarıyor. Tüm bu karmaşık kavşakları ve işaretleri o kadar hayati örneklerle çiğniyor ki, kafasındaki her şey tek başına raflara yayılıyor. Açıklamalarından sonra yola farklı bakmaya başlıyorsunuz, durumları doğrudan analiz etmeye başlıyorsunuz ve sadece işaretleri hatırlamıyorsunuz. Ve sınıftaki atmosfer sadece bir hediyedir. İşten sonra yorgun gelirsiniz, ancak şarj edilmiş bir pille ve yeni bilgilerle ayrılırsınız))). Ve elbette, sürüş eğitmenim Zhilin Andrei Gennadievich'e büyük bir teşekkür ederim. Ona geldiğime çok sevindim. İlk başta çok fazla korku ve belirsizlik vardı, ancak dersler, acemi bir sürücü için çok önemli olan baskı ve sinirler olmadan rahat ve samimi bir atmosferde yapıldı)) Onun sayesinde direksiyonun arkasında güven ve yola dair bir anlayış ortaya çıktı. Eğitiminiz için çok teşekkür ederim, en iyi eğitmen))))))) Kesinlikle «Vektör" ü tavsiye ediyorum. Gösteri için değil, yoldaki gerçek hayat için size öğretildiğinde çok değerlidir!))
Марина Н.
Sevincimi ve hayalimin gerçekleşmesini paylaşmak istiyorum, eğitiminiz için Vektör sürücü okuluna çok teşekkür ederim! Bugün ehliyetimi aldım. Trafik polisinde teorik ve pratik sınavı ilk defa geçtim. Teori öğretmenim Olga Evgenievna'ya ve sürüş eğitmeni Eduard Ashotovich'e minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Eduard'a işimdeki huzuru ve sabrı için çok teşekkür ederim, sayenizde Eduard, direksiyona geçmekten korkmuyorum, güvenle hareket ediyorum ve şimdi arabamda direksiyonun arkasındaki süreci seviyorum. Genel olarak talimatlarınız ve deneyimleriniz benim için çok faydalı oldu Vektör sürücü okulunu tüm tanıdıklarınıza ve arkadaşlarınıza tavsiye edeceğim, Teşekkür ederim!
М
Минака Анастасия
Vector Driving School'un tüm ekibine çok teşekkür ederim, bugün ehliyetimi geçtim, çalışmaları için eğitmenim Eduard'a özel teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum, profesyonelliği ve yaklaşımı sayesinde sürüş becerilerimde hızlı bir şekilde ustalaştım, sınavda yetkin ve hızlı bir şekilde hazırladım, her zaman bağlantıdaydım, heyecanla başa çıkmama yardım ettim ve şerefe!!! Bu gün geldi, hepinize bir kez daha teşekkür ederim) herkese tavsiye ederim)
Руслана П.
Okul, dersleri daha erişilebilir kılan uygun bir bölgede (Gençlik) yer almaktadır. Teori öğretmeni ve eğitmeni yetkin ve sabırlıdır. Her şeyi ayrıntılı olarak açıklıyorlar. Genel olarak, Vector okulundaki eğitimden memnunum. Profesyonellik ve çevre kalitesi sayesinde güvenli sürüş için gerekli becerileri kazandım. Profesyonel ve güvenli bir şekilde araba kullanmayı öğrenmek isteyen herkese tavsiye ederim!
Екатерина Прасолова
5. Yoldaki şube olan Vector sürücü okulunda okuyorum. Bir sürücü kursu seçerken birkaç seçeneği göz önünde bulundurdum, ancak en başından beri öncelikli olan vektördü. Ve sonunda onun lehine karar verdikten sonra hiç pişman olmadım. Eğitim kolay ve ilginçtir - ders programını kendinize göre ayarlayabilirsiniz ve teorideki öğretmen sadece sınav için değil, aynı zamanda yaşam için de bilgi verir. Eğitmenimi ayrı ayrı not etmek istiyorum - Saloid Sergey Sergeevich. Farklı hikayeler duyduktan sonra en çok eğitmen için endişelendim - ama boşuna! İlk başta tamamen sıfırdan öğrenemeyeceğim korkulduysa, kısa bir süre sonra her ders büyük bir zevk getirdi! Eğitmen özenli ve profesyoneldir, her hatanızı analiz eder ve gerektiğinde destekler! 😊 Ve en önemlisi - gerçekten araba kullanmayı öğretiyor, gösteri için değil. Karoche - içtenlikle vector sürücü okulunu ve eğitmenimi tavsiye ederim!
Даниил Засека
27 Temmuz 2025
Yolda faydalı olacak teorik bilgi edinmek için mükemmel bir sürüş okulu. Öğretmenler en üst düzeyde öğrenme göreviyle baş ederler, daha fazla deneyim kazanmak ve gelecekte hata yapmamak için hayattan veya ilginç hikayelerden kendi örneklerini verebilirler. Yanlış anlaşılmalar yoktur, çünkü bir soru veya hata durumunda her şey size sorunsuz bir şekilde açıklanacaktır. Binanın kendisi çok rahat, rahat sandalyeler, soğutucu, tuvalet, klima var. Böylece derslere maksimum rahatlıkla oturabilirsiniz.
Анастасия Абросимова
25 Aralık 2024
Bu sürücü okulunda eğitim aldım! Eğitmen Alexander Brickmann her şeyi açık ve net bir şekilde açıkladı, çabucak bir yaklaşım buldu, tüm birçok soruma cevap verdi, ilk seferinde tekrar görüşmeden geçmem için eğitti!!!! Herkese onun yanına gitmesini diliyorum! Pedagojik beceriler% 100 pompalandı! «En yetenekli» bile anlayacak! Dersler her zaman öğrenci için rahat bir zamanda. Araba her zaman temizdir, kabinde dikkatli bir şekilde sürmek güzeldir. Başından itibaren sertifikayı alana kadar kalemini alacak!
Никита Фенрир
12 Temmuz 2025
Uzun zamandır sürüş okulunda eğitime başlamayı düşünüyordum ama bir şekilde her şey yolunda gitmedi. Dönüm noktası, bir kuaförün tanıdığı Vector sürüş okulunun reklamıydı. İlgilenmeye başladığımda, hemen Molodezhniy mikro bölgesinde bulunan Vector Sürücü Okulunun şubesine döndüm ve bu şubede eğitimimi iki haftadır geçiriyorum. Konforlu ve ferah bir oda, evden uzak olmayan uygun bir yer, iyi bir program (hem sabah dersi hem de akşam dersi seçeneği vardır).EuroMed kliniği ile Vector sürücü okulu arasında anlaşmaya varıldığı üzere, bal sertifikasını alma indiriminin hoş bir bonus olduğu ortaya çıktı. Tüm doktorlar 1 binadadır, bu nedenle baypas 1 ila 2 saat sürer (sıraya bağlı olarak). Bu şubenin ana bonusu öğretmendir. Olga Evgenievna, çalışılan materyali pratikte pekiştirerek ilginç dersler veren harika bir öğretmen, kesinlikle herkesin anlayacağı şekilde açıklıyor. Aynı zamanda Olga Evgenievna, öğrenme sürecinin kendisini büyük ölçüde basitleştiren bir örnek olarak, sadece onları ezberlemekle kalmayıp, kişisel durumları vererek kuralları anlamayı öğretiyor. Olga Evgenievna'nın derslerini memnuniyetle dinliyorum ve bu öğretmene birçok kişiye tavsiye ederim.
nesmotri
Şimdi burada eğitim alıyorum. Sürücü kursu evin yanındadır, ders programı uygundur, sabah ve akşam grupları vardır. Öğretmen Olga Evgenievna harika, her şeyi muhteşem bir şekilde açıklıyor, ders zamanı uçup gidiyor, herkese tavsiye ederim!
Ксения Шарипова
19 Ocak 2025
Vector sürüş okulunda okuyorum, MCR Gençlik şubesine bağlı. İyi huylu, sempatik bir ekip! Teorideki mükemmel öğretmen Olga Evgenievna her şeyi net bir şekilde açıklıyor, net olmayan tüm noktaları ve vakaları açıklıyor, hayattan kendi örneklerini paylaşıyor. Materyalleri pekiştirmek için çok önemli olan oyunları, soruları, durumsal sorunların çözümünü kullanarak derslerde izleyicilerle aktif olarak etkileşime giriyor!!! Benim için eğitim rahat geçiyor. Ayrıca uygun programı ve konumu da çok beğendim. Bu sürücü okulunu eğitim için herkese tavsiye etmekten mutluluk duyuyorum!
absolute?
(Manuel şanzıman) kategorisinde eğitim alıyorum, gerçekçi olamayacağını düşündüm, ancak Olga Evgenievna (teori öğretmeni) ve Maxim Nikolaevich (eğitmen) sayesinde eğitim çok basit ve anlaşılır bir formatta gerçekleşiyor, bilgiler mümkün olduğunca basit ve anlaşılır bir dille iletiliyor, bu sürücü okuluna şiddetle tavsiye ediyorum.
Дмитрий Егорович
16 Haziran 2025
Bu şubede eğitimden geçiyorum, ihtiyacınız olan her şeyi içeren konforlu ve geniş bir oda (projektör, soğuk / sıcak su soğutucusu, klima, tuvalet). Konumu çok uygun, ulaşımı kolay. En önemlisi, teori üzerine harika bir öğretmen olan Olga Evgenievna'yı vurgulamak istiyorum. Öğrenilen materyalin pratikte pekiştirilmesiyle çok ilginç dersler, en ihmalkar öğrencinin anlayacağı şekilde açıklanmaktadır. Aynı zamanda Olga Evgenievna, öğrenme sürecinin kendisini çok basitleştiren çeşitli kişisel durumlar / örnekler vererek kuralları tam olarak anlamayı ve sadece onları ezberlememeyi öğretir. İlk dersten itibaren derste çok samimi ve havalı bir atmosfer gelişti. Bu şubeyi kesinlikle tavsiye ederim!
Mari Mr
21 Aralık 2024
Çok güzel bir sürüş okulu!) Teori öğretmeni Olga Evgenievna her şeyi çok açık ve erişilebilir bir dilde açıklıyor, trafik kurallarını bu kadar kolay öğrenebileceğinizi asla düşünmezdim)) dersler rahat bir izleyici kitlesinde çok ilginç bir şekilde yapılıyor Ayrıca menajer Olga'ya her zaman bağlı olduğu için teşekkür ederim) En iyi sürücü kursu kesinlikle tavsiye ederim!)
Милана Госпожа
13 Aralık 2025
Vector sürücü okulunun en iyi şubesi! Olga Evgenievna çok güçlü bir öğretmendir. Materyal açık, erişilebilir ve hatta eğlenceli bir şekilde sunuluyor. Dersler hem sabah hem de akşam yapılır, böylece kendiniz için uygun bir zaman seçebilir ve çalışmalarınızla / işinizle sorunsuz bir şekilde birleştirebilirsiniz Buraya geldiğim için şanslı olduğum için çok mutluyum♡
Кирилл Игонин
6 Şubat 2025
Çok uzun bir süre bir sürücü kursu seçtim, bunu seçmeye karar verdim. Elverişli bir konuma sahiptir, ulaşımı kolaydır. Öğretmenin duyarlılığına hoş bir şekilde şaşırdım. Tüm materyaller açık, yetkin bir şekilde sunuluyor. Dersleri dinlemek ve anlamak istiyorum. Her soruyu dinler ve anlaşılır bir şekilde açıklamaya çalışırlar. Tüm personele duyarlılıkları ve yardımseverlikleri için çok minnettarım. Birisi buraya gitmeye değip değmeyeceğinden şüphe ederse, buna değdiğini cevaplayacağım.
Анастасия Темнюк
28 Mayıs 2025
İyi günler. Vector sürücü okulunda eğitim alıyorum. Bu sadece öğrenme değil, aynı zamanda trafik kuralları hakkında yetkin bir şekilde inşa edilmiş bir bilgi sistemi kompleksidir. - Yönetici, trafik kurallarının her kuralı için şahsen ve sınav biletlerini kağıt biçiminde sunar., - whatsapp'ta bağımsız çalışma için dersler var yani öğrenci bilgiyi algılama süresiyle sınırlı değildir, - Telegram'da kendi kendine çalışma için dersler de var, - Özellikle Vector okulunun eğitim sınıfındaki çevrimdışı derslerde öğretmen Olga Evgenievna ile canlı iletişimi not etmek istiyorum. Yetkin bir şekilde oluşturulmuş konuşma ve sürücülerin yoldaki davranışlarından örnekler, materyali incelemek için büyük bir bonustur. Pek çok öğrenci için özellikle karmaşık bilgiler (trafik kontrolörüyle kavşaktan geçmek), herkesin gerçekte hem sürücüyü hem de çalışanı performans sırasında ziyaret edebildiği unutulmaz bir oyun biçiminde düzenlenmiştir. Olga Evgenievna'ya biletleri çözme yaklaşımı için özel bir teşekkür ederiz, çünkü bu süreç sadece cevapları ezberlemek değil, görevde belirtilen durumu anlamak için makul ve mantıklı bir yaklaşımdır. Sınıfın odası geniş, aydınlık, banyo ve soğutucuya sahip. Sınıf, önemli anları büyük ekranda yeniden üretmek için görsel malzemeler ve bir video projektörü ile donatılmıştır. Kesinlikle - malzemeyi sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Ve bir başka önemli not- sürücü okulunda «Vektör» sadece bir şey değil trafik kuralları hakkında bilgi veriyorlar, ve başarılı eğitiminiz için her türlü çabayı gösteriyorlar. Daha sonra sürüş dersleri hakkında geri bildirim yazacağım, eğitim devam ediyor.
Я В
20 Eylül 2025
Vector Sürücü Okulunun bu şubesinde eğitim alıyorum. Dersler hem sabah hem de akşam yapılır, kendiniz için uygun bir program seçebilirsiniz. Teorik dersler geniş bir oditoryumda en üst düzeyde gerçekleşir. Öğretmen Olga Evgenievna'nın dersleri ilginç, bilgilendirici ve erişilebilir. Sorularınız ortaya çıkarsa, her zaman bağlantıdayız ve yardım etmeye hazırım. Sadece soruyu cevaplamakla kalmayacak, aynı zamanda ayrıntılı olarak açıklayacaktır. Vector sürücü okulunda okumaya karar vererek doğru seçimi yaptığımdan hiç şüphem yok
Вероника Прокопенко
Gençlik mikro bölgesinde bir vektör sürücü kursu seçtikten sonra hiç pişman olmadım, harika bir öğretmen Olga Evgenievna'yı teoriye göre getiriyorum, dersleri harika öğretiyor, her şey ilk seferinde açık, derslere büyük zevkle gidiyorum, bu sürücü okulundan çok memnunum, tavsiye ederim herkese asla pişman olmayacaksınız
Татьяна Сычева
9 Ocak 2025
Uzun zamandır haklara teslim olmak istedim, bu okula gitmeye karar verdim, incelemelere ve yere göre seçtim. Şubedeki harika atmosfere dikkat çekmek istiyorum, harika öğretmen Olga Evgenievna her zaman çok müsait olduğunu açıklıyor, kuralları daha iyi hatırlamak için farklı oyunlar oynuyoruz. Ayrıca eğitmen Eduard Ashotovich'i tavsiye ettiği için yönetici Olga'ya teşekkür ederim, o gerçekten gerçek bir profesyonel, onunla çok rahatım.
Арина
7 Kasım 2025
Şehirdeki en iyi sürücü kursu! Bu şubede öğretmen Olga Evgenievna teoriyi çok erişilebilir ve anlaşılır bir şekilde açıklıyor, en karmaşık şeyleri bile basit bir dille anlatıyor! Onun ve bilgilerinin sunulması sayesinde kesinlikle sınavı mükemmel bir şekilde geçeceğim! Yönetici, tüm soruları netleştirmek ve eğitim belgelerini imzalamak için derhal benimle iletişime geçti) Her şey her zaman bağlantıdadır, herhangi bir soru sorabilirsiniz️️ Çalışmanız için çok teşekkür ederim!❤️
Влад Шурпин
28 Aralık 2025
Teoriye zevkle gidiyorum, derste sıkılmak için zamanım bile yok, süper öğretmen Olga Evgenievna tüm bilgileri çok ilginç ve anlaşılır bir şekilde aktarıyor İki saat fark edilmeden uçuyorlar Bu sürücü kursunu seçtiğime çok sevindim.
Валерия Серёгина
18 Nisan 2025
Vector sürüş okulunda eğitim aldım, orada karşılaştığım herkese çok teşekkür ederim! Yönetici tüm soruları her zaman çok hızlı ve anlaşılır bir şekilde yanıtlıyor, öğretmen Olga Evgenievna her şeyi çok net bir şekilde açıklıyor ve soruları cevaplamakla ilgileniyor ve eğitmenlere, özellikle Sergey Valerievich'e çok teşekkür ederim, sürüş sırasında yollardaki farklı nüansları düşündürdü ve açıkladı!
Антон Столяров
25 Haziran 2025
Güzel sürüş okulu! Seçimimin bu özel sürücü okuluna düştüğü için çok mutluyum. Uygun bir ders programı, her zaman kendinize uygun bir zaman seçebilirsiniz. Konumu süper: eve ve ulaşıma yakın, her şey hızlı ve rahat! Teori öğretmeni Olga Evgenievna'ya özel teşekkürler! Dersleri hayattan örneklerle çok anlaşılır bir şekilde açıklıyor, bu da bilgileri hatırlamaya çok yardımcı oluyor. Bu sürücü okulunu eğitim için herkese tavsiye etmekten mutluluk duyuyorum!
Анна Никонорова
Bu özel sürücü okulunu seçtiğime çok sevindim. Bilgiler her zaman ilginç bir şekilde sunulur, bu nedenle sadece biletleri oymakla kalmazsınız, bunun ne, nasıl ve neden işe yaradığını anlarsınız. Öğretmen Olga Evgenievna süperskaya, derslerinden çok memnunum!
a.isandyukov
21 Eylül 2025
Şu anda Vector sürücü okulunda eğitim alıyorum ve izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. En başından beri organizasyonu beğendim: her şey açık, anlaşılır ve rahat. Teorik dersler rahat bir ortamda yapılır, materyal yapılandırılmış ve erişilebilir bir şekilde sunulur. En karmaşık kurallar ve durumlar bile ayrıntılı olarak ve örneklerle anlaşılır, bu nedenle bilgilerin sindirimi kolaydır. Öğretmenlerin sorulara her zaman açık olmaları çok sevindiricidir: bir şey net değilse, her şey netleşene kadar birkaç kez ve farklı şekillerde açıklarlar. Bu gerçekten kendinden emin hissetmeye yardımcı olur ve yavaş yavaş yol kurallarının anlaşılmasını şekillendirir. Okuldaki atmosferi ayrı ayrı not edeceğim - arkadaş canlısı ve sakin, baskı veya «formalite» yok. Burada her öğrencinin materyali anlamasını ve hatırlamasını ve sadece «saatlerce oturmasını» sağlamakla gerçekten ilgilenildiği anlaşılıyor. Vector sürüş okulunun seçiminden çok memnunum ve edindiğim bilgilerin sadece sınavı başarıyla geçmeme değil, gelecekte yolda kendime de güvenmeme yardımcı olacağından eminim. Kaliteli ve özenli eğitim arayan herkese tavsiye ederim! 🚦📘
Татьяна Е.
Bu sürüş okulunda eğitim alıyorum. Konuma göre aradım ve yöneticiden gelen hızlı geri bildirimlerin yanı sıra büyük rol oynadı. Öğretmen Olga Evgenievna teoriyi açık bir şekilde açıklıyor - şemalar, resimler, testler, oyunlar. Seçimlerimden memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim!
Полина Гогунова
22 Temmuz 2025
Eğitimimi tamamlayacak kadar şanslı olduğum sürücü kursu hakkındaki geri bildirimimi paylaşmak istiyorum. Buradaki öğretmen kendi alanında gerçek bir profesyoneldir. Özellikle derslerdeki açıklamaların her zaman anlaşılır ve anlaşılır olduğunu belirtmek isterim, bu sayede öğrenme sadece yararlı değil, aynı zamanda keyifli bir süreç haline gelmiştir. Derslerdeki durum çok rahat. Araba kullanmayı öğrenmek ve kaliteli eğitim almak isteyen herkese tavsiye ederim!
Маргарита С.
23 Temmuz 2025
Md'deki Vector sürücü okulunda eğitim alıyorum. Gençlik. Evin yakınında konum, rahat bir atmosfer, profesyonel bir ekip. Yöneticiler duyarlı ve özenlidir. Teori öğretmeni Olga Evgenievna materyali erişilebilir ve anlaşılır bir şekilde açıklıyor, ortaya çıkan soruları her zaman cevaplıyor, hayattan örnekler veriyor, faydalı tavsiyeler veriyor. Kaza uzmanı Vitali Andreevich ile çok ilginç ve faydalı dersler düzenleniyor. Harika bir sürücü kursu! Tavsiye ederim!
Катя Хижняк
En iyi sürücü kursu! Her şeyi sakince açıklıyorlar, materyali incelemek için birkaç seçenek var, her zaman size söyleyecekler ve yardım edecekler Şahsen benim için her şey stressiz ve kolay bir şekilde geçti Şimdi haklarıyla mutluyum
Дарья Негуляева
19 Mart 2025
Bu sürücü okulunu sezgisel olarak seçtim, burada istedim. Şube, evin yakınında elverişli bir konuma sahiptir. Personel cana yakın, her zaman herhangi bir konuda yardımcı olacaklar. Uygun format ve ders saatleri. Olga teoriyi insanca erişilebilir bir şekilde açıklıyor) Gereksiz sorular kalmadı. Son zamanlarda sürüş başladı, şikayet yok. Herkesten memnunum)
Зоя Зиновьева
22 Aralık 2024
Teorik dersler çok memnun olduğu sürece Vector sürüş okulunda eğitim alıyorum! Dersler duygusal olarak rahat bir ortamda gerçekleşir. Teori öğretmeni Olga Evgenievna, bir şey anlaşılmazsa materyali mükemmel bir şekilde açıklıyor - açıklayacak ve konuşacak, çünkü her zaman tekrar sorma fırsatı var. Kesinlikle tavsiye ederim!
Anastasia Soldatova
Harika bir sürüş okulu, tavsiye ederim. Öğretmen Olga Evgenievna, her dersi açık ve anlaşılır bir şekilde açıklıyor. Konforlu konum. Temiz seyirciler.
Катерина Лукьянова
İlk kez haklar için eğitim alıyorum, tanıdıklarımdan gelen iyi geri bildirimler ve tavsiyeler nedeniyle bir vektör seçtim, şu anda eğitimden geçiyorum ve seçim konusunda yanılmadım, her şeyi seviyorum, dersler mükemmel gidiyor, her şey ilginç ve anlaşılabilir, eve yakın, bu çok uygun, kendinize göre ayarlayabileceğiniz ders programı gibi, sizin için ne kadar uygun olacak
Даша Забалуева
11 Temmuz 2025
Vektör, hak eğitimi almak için mükemmel bir seçimdir!) Eve yakın şube, iyi donanımlı bir sınıf, muhteşem öğretmen Olga Evgenievna, materyali çok açık ve erişilebilir bir şekilde açıklıyor, hayattan durumları getiriyor, her şeyi dostane, olumlu bir notla) koordine eden ve yardım eden hoş yöneticiler) sizi seçtiğim için mutluyum! Teşekkür ederiz!:)
Анжела Байрамова
20 Ağustos 2025
Teoriye zevkle gidiyorum, derste sıkılmak için zamanım bile yok, süper öğretmen Olga Evgenievna tüm bilgileri çok ilginç ve anlaşılır bir şekilde aktarıyor 😉 İki saat fark edilmeden uçuyor Bu sürücü kursunu seçtiğim için çok mutluyum...Başkaları hakkında bilgi okuduğuma rağmen, pişman olmadığım bu seçeneğe karar verdim
Иванова Галина
29 Nisan 2025
Vector Sürücü Kursu 5. Yol, 68 Eğitimden çok memnunum! En başından beri rahat. Olya'nın yöneticisi duyarlı ve özenlidir. Olga Evgenievna, alanında profesyoneldir, sürüş ve trafik kurallarının tüm nüanslarını ayrıntılı olarak açıklar. Dersleri ilginç ve anlaşılır kılıyor. Cephaneliğinde birçok "fiş» var: mizah, hayattan örnekler, oyunlar ve hatta tekerlemeler ))). Bu sayede teori kolayca öğrenilir. O çok hoş bir insan ve güzel bir kadın)) Bu sürüş okulunu hızlı ve verimli bir şekilde araba kullanmayı öğrenmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Кирилл К.
20 Ağustos 2025
Harika bir sürücü kursu. Hala bir sürücü kursu seçiminiz varsa, şüphesiz bir vektör seçin. Çok yetenekli bir teori öğretmeni, mükemmel eğitmenler ve trafik polisinin bu tapınağının içinde rahat bir atmosfer hüküm sürüyor. Vektör burası bir zamanlar okuduğum en iyi yer, derste her şeyi açık ve güvenilir bir şekilde açıklıyorlar. Bir vektör seçin!
Михаил
26 Haziran 2025
Mükemmel şube, iyi öğretmen Olga Evgenievna: Materyali erişilebilir ve ilginç bir şekilde anlatıyor. Derslere katılmak için kendinize uygun bir zaman seçebilirsiniz, oda iyi donanımlıdır, her türlü hava koşulunda rahattır
Валентина А
5 Aralık 2025
Bu sürücü okulunu yakın olduğu için seçtim ve yanılmadım.... Oditoryum, konforlu ve ferah Malzeme basit ve çok uygun fiyatlı servis edilir Derslerdeki atmosfer çok hoş... Ama en önemlisi, bu harika bir öğretmen Olga Evgenievna! Onun sayesinde eğitim kolay, anlaşılır ve erişilebilirdir. Korkular ve şüpheler ortadan kayboldu...! Çok teşekkür ederim "Vektör"!
Наталья
15 Ekim 2025
Derslere gitmek çok ilginç. Her gün eğitime başlayabilirsiniz. Öğretmen her şeyi net bir şekilde açıklar ve deneyimlerini paylaşmanın çok az önemli olmadığını açıklar.Derslere oturmak rahat. Sürüş için biraz önemli olmayan bir araba ve eğitmen seçebilirsiniz. Bunu tüm sürücü okullarında yapamazsınız. Bu sürücü kursunu tavsiye ederim!!!
Вай Ран
9 Ağustos 2025
Bu sürücü kursuna minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Eğitim yüksek düzeyde gerçekleşiyor, özellikle derslerdeki samimi atmosferi takdir ediyorum. Mükemmel hazırlık nedeniyle, malzeme kolay ve hızlı bir şekilde emilir. Gerçekten araba kullanmayı öğrenmek isteyen bu sürücü okulunu tavsiye etmek istiyorum