Uppetit

Menü
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Карина Омельченко
Geri dönmek istediğiniz çok hoş bir kafe. geldim buraya yanlışlıkla, ama sonunda kaldı uzun bir süre. kek sadece çarpıcı - taze, nazik, ölçülü tatlı, görülür, ne yapılır ile ruh ve en iyi malzemeler. birkaç farklı denedim ve hiçbiri hayal kırıklığına uğratmadı. otelin yemek konforlu ve sakin, oturup güzel bir kahve ile çok güzel bir şirket. iç kısım sıcak, göze batmayan, gürültülü değil, sakince konuşabilir veya dinlenebilirsiniz. ayrı ayrı bahsetmek istiyorum personel kibar, güler yüzlü, yardımcı hizmet ve duygusu yaratmak olduğunu sana burada mutluyuz. fiyat çok güzel, özellikle göz önüne alındığında, kalite tatlılar ve genel izlenim yerler. nadir bir kombinasyon: lezzetli, güzel ve kullanılabilir. harika bir yer, memnun etmek için bir şey için kendinizi tatlı ve vakit geçirmek için iyi bir atmosfer. kesinlikle tavsiye ederim.
Ника
Her zaman temiz, kahve bombası, özünde ve zevkine göre yemek - lezzetli, personel kibar, cana yakın ve cana yakın! Bu, etrafındaki herkes sonsuza dek bir şeyden memnun olmadığında kesinlikle rüşvet verir. Günümüzde her restoranda temel olarak veda etmeyecekler veya iyi günler dileyecekler. Çalışan Andrei'ye büyük beğeni ve sadece olumlu titreşimler ve tekrar tekrar ziyaret etmekten mutluluk duyacağım. Size başarılar !
Евгения Копылова
28 Aralık 2025
Evimizde iyi kahve, iyi bitmiş ürün seçimi ve güler yüzlü personeli ile lezzetli yeni bir yer açtığımız için çok mutluyum. Her şeyin hızlı ve net olması da önemlidir!!
Аня Е.
Yer çok rahat, personel kibar ve hoş) yiyecekler her zaman tazedir, mikrodalgalar olduğu için doğrudan mağazada atıştırmalık yiyebilirsiniz, burada kahve çok lezzetli hazırlanır! Mutlak her şeyden memnun kaldım, teşekkürler!)ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum barista Yulia,o her zaman gülümseyen,çok iyi,kibar ve anlayışlı)
Денис
+ Rahat oda + İyi ürün kalitesi + Düşük fiyatlar + Cana yakın ve becerikli çalışan Julia + Sık teslimatlar - Biraz yer var - Haşlanmış balıklı az yemek var
Юлия Д.
18 Aralık 2025
Bugün yeni mağazanın açılışına iştahım geldi. Oradaki her şeyi nasıl sevdim! Hem kahve hem de yemek! Orada bu kadar geniş bir ürün yelpazesi olmasını beklemiyordum. Çok rahat. Orada yemek yiyebiliriz. Kahve en lezzetli olanıdır! Personel kibar. Ayrıca öğrenciler için indirimler! Ve bu çok güzel. Genel olarak, bölgede iştah açtığımız için çok mutluyum. Buraya gideceğim. Herkese tavsiye ederim.
Екатерина Асманова
Harika bir kurum- hem yemek yemek hem de lezzetli ve hızlı bir şekilde içmek! Çok lezzetli kahveler ve hamur işleri, sabaha onlarla başlıyorum. Ve dondurucudaki köfte sadece kafanın çöpüdür (üzgünüm))). Ve çok çeşitli hazır yiyecekler de lezzetli
Оля
Harika bir yer, yaşadığım evde açılmamız çok uygun! Lezzetli yemekler, her zaman cana yakın kızlar ve kahve de süper 😊
Юлия П.
29 Aralık 2025
Harika bir yer! Çok çeşitli, çok lezzetli kahve ve cheesecake'ler) Her şey taze, çalışanlar çok harika! Kesinlikle tavsiye ederim
Влад Манин
23 Aralık 2025
Harika mağaza, her şey her zaman lezzetli, uygun fiyatlar ve iyi personel hizmeti Isınmak, atmosferin tadını çıkarmak ve lezzetli kahve içmek için içeri gelin
Занькова Дарья
İyi fiyatları olan hoş bir yer! Personel sadece bir masal 😻 Sempatik ve kibar. Böyle bir yeri açmış olmam harika, her gün uğrayacağım! Çok lezzetli MATCHA! Şimdi onun için geliyorum, sadece!
ж д
Sonunda evin etrafında açıldıklarına çok sevindim. Lezzetli ve ekonomik. Çalışanlara özel teşekkürler, barista Julia harika bir çalışan!! Teşekkür ederiz!
Арина
Zaten iki kez soğuk bir maç sipariş ettim, her iki kez de sıcak bir maç yaptılar ve soğuk olduğuna ikna etmeye çalıştılar, buna katılmadığımda cevap verdiler "peki ne yapmalıyım?" Kaba çalışanlar, bu fiyatlarla tutum daha nazik olabilirdi!
Анжелика Диброва
Her zaman taze ve çok lezzetli yemekler. Düzenli olarak yeni pozisyonlar eklenmektedir. Çiftler arasında hızlı ve lezzetli bir atıştırmalık yiyebilirsiniz
Яна Третьякова
Harika bir kafe, her şey çok lezzetli ve uygun fiyatlar. Güler yüzlü personel ve iyi hizmet. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Юлия Натальина
18 Aralık 2025
Harika bir yemek noktası, tüm ofis için öğle yemeği alıyoruz ve dondurmayı eve götürüyorum, akşam yemeğini 15 dakikada hazırlıyorum
Влада Севостьянова
28 Aralık 2025
Çok lezzetli kahve, bütçe fiyatı, hoş iç mekanı, hızlı ve güler yüzlü hizmeti
Анастасия П.
Buradaki maçı severim. eskiden ethlon'a giderdim, burayı kapattılar, burada aynı seviyede. Hem soğuk hem de sıcak harika! Ve çok çekici personel, neşelendiriyorlar.
Анжелика
18 Aralık 2025
Yer güzel, lezzetli yemekler hızlı Yengeç salatası ateşi Kahve de lezzetli, yakınlarda yeterli değildi
Алина Котова
24 Aralık 2025
güzel bir yer, evimizde yeni bir favori! Dost canlısı, hoş olan adamları çok seviyorlar ve buradaki her şey çok tatlı ve güzel! kahve muhteşem !❤️
Антон Кобзев
18 Aralık 2025
Harika bir yer! Markayı uzun zamandır tanıyorsunuz, sonunda yürüme mesafesinde ortaya çıktı! Lezzetli, rahat, uygun fiyatlı ve kullanışlı!👍👍👍
Нелли
Güzel bir yer, yemekler lezzetli, ancak çoğunlukla patates ve makarna için çok az garnitür seçeneği var. Fiyatlar makul.
Aomingo
18 Aralık 2025
Muhteşem bir yer, delicesine lezzetli yemekler ve oldukça bütçeli. Personel harika insanlardır. Herkese tavsiye ederim!
Анна Щербинина
Sadece korkunç bir matcha ve haşhaş tohumu çöreği. Ben matcha konusunda büyük bir uzman değilim ve sadece lezzetli ya da tatsızım. Yani burası tadı kötü. Çok acı, bazı yerlerde parçalar halinde yüzüyor, içmek imkansız. Ve çörek bile günü kurtarmadı, muhtemelen yediğim en kötü haşhaş tohumu çöreği. Şeker dişlerde gıcırdıyor, hamur yoğun, haşhaş tohumu hamurla arkadaş olmadı ve bir sürü şeker var. Tam talihsiz bir şekilde girdim
саша банкевич
Güzel bir yer! Çok lezzetli ve temiz. Personel ve otelin👍👍
Акимов Арсений
19 Aralık 2025
Harika bir kafe, herkese hızlı bir şekilde hizmet veriyorlar, Kiev'deki pirzola sadece bir bomba
Арина Коча
28 Aralık 2025
Zincirdeki diğer kurumlardan daha fazla yemek seçeneği.her şey her zaman tazedir) kurum rahattır
мария кобзева
Rahat, lezzetli, ucuz. Arkadaşlarla buluşmak için mükemmel bir yer. Çok memnun kaldık.
Ксюша Крайденова
her şey çok havalı, yemekler her zaman taze ve lezzetli, personel cana yakın ve kibar
Павел Окунь
18 Aralık 2025
Çok lezzetli yemekler. Fiyatlar hoş, kurumda iyi bir atmosfer. Tavsiye ederim!
Анна Николаева
Çok güzel bir yer, burada hazır yemek ve kahve alıyorum, çok beğendim
лиза кисатаева
18 Aralık 2025
DÜNYANIN EN İYİ İŞTAHI!!!!!! Personel harika, fiyatlar çok güzel ve öğrencilere yüzde 5 indirim de var! Yulaf ezmesi orada sadece bir bomba!
И
Иван Зернов
Lezzetli ve taze yemekler. Hala çok nazik personel
Dokeshinoou
Her şey çok lezzetli ve uygun fiyatlarla - öğrenci için en iyisi budur.
виктория воякина
18 Aralık 2025
Bugün iş yerinde iştah açıldı. Bu ağı sevdiğim ve daha önce başka bir yerde kullandığım için memnun oldum. Öğrencilere yapılan indirimler için teşekkür ederiz.
Яна Парилова
Harika bir yer, kesinlikle tekrar geleceğim, her şeyi çok beğendim, hoş personel!
Елизавета Чернобай
Çok lezzetli,iyi bir personel her zaman çok kibar!!
Александр Козлов
Tüm ilçede öğle yemeği için en iyi yer, açıldığı için teşekkürler!
Виктория Г.
Her zaman taze ve lezzetli olan her şey
Константин Коробко
19 Aralık 2025
Çok güzel bir kafe, burada sık sık çiftlerden sonra öğle yemeği yiyorum
Ален Делон
19 Aralık 2025
Köfte -🔥🔥🔥 Evet ve genel olarak çok terbiyeli. Tavsiye ederim!
Дарья
Bu kurumu gerçekten beğendim, kesinlikle tekrar geleceğim!
Павел Волков
Güzel bir yer, her gün gidiyorum
Даня Рассадин
17 Aralık 2025
harika bir kurum, bu konut kompleksinde gerçekten açılmayı bekliyorduk, çok teşekkür ederim
Артур Б.
Harika bir yer
Софа
Harika bir seçim, çok sevimli çalışanlar! Eyvallah🫶