Uppetit

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Елена Шибкова
Bu ağda böyle çörekler var - domates ve zeytinli çörekler - çok lezzetli! Onunla kahve içmek istediler, üç kafeye gittik - her yerde bittik ve bu kafede bizim için pişirmeyi teklif ettiler!) Orada çalışan adama teşekkür etmek istiyorum - Artyom. Böyle, sadece iyi bir hizmet değil, yani misafirperverlik, şimdi pahalı restoranlarda bile insani açıdan iyi bir tavır bulamayacaksınız. Çörekler ve kahve için teşekkürler - kafedeki atmosfer için çok lezzetliydi - sıcak ve iç açıcı! Şimdi, nöbetçi ifadeler çağında, hizmet standartlarında, insanlara karşı gerçekten içtenlikle nazik bir tavırla karşılaşmak bu kadar nadirdir. Teşekkür ederim!
Anastasiya
İlahi sıcak çikolata. Ben, kötü yapılmışlarsa içecekleri iade eden biri olarak, burada çok heyecanlandım. Bu arada, sadece ben değil, Bizden sonra sıradaki birkaç kişi daha aldı. Kalın, zengin, düz çikolatalı çikolata, özellikle tatlı değil. Çocuk ve yetişkinler çok mutluydu. Fiyat etiketi çok ucuz olmasa da kahve de çok lezzetli. Hamur işlerinden bir meyve suyu - 5/5, haşhaş tohumu ve çikolatalı bir çörek (lezzetli ama aynı zamanda çok çikolatalı) aldılar
Друг.
19 Ağustos 2025
Bu kurum özgün ve kaliteli bir franchise'dır. Ben her zaman lezzetli kahve ve kahvaltı için uğrarım. Yiyeceklerin tazeliği için endişelenemezsiniz - her şey taze ve etiketli, bunun için emin olabilirsiniz. Kolaylık sağlamak için tek kullanımlık cihazlar var, ıslak mendiller var ve yiyecekleri kendiniz ısıtabilirsiniz. Ayrıca kendi hamur işlerinizin büyük bir vitrini. Birincisi, salatalar ve ikincisi olmak üzere çok çeşitli lezzetler ve içecekler. Açlar bundan emin olmayacaklar. Lezzetli kahvesi ve tüm ekibi için Alina'ya teşekkürler.🙂 Burayı her zaman ve ücretsiz olarak isteyen herkese tavsiye ederim Lezzetli ve kaliteli yemek🙂
Марина Харитонова
7 Ağustos 2025
Hazır yemek dükkanının havalı konsepti. Kurum temiz, yemek için masalar var. Hazır içecekler alabilir veya kahve, çay veya limonata sipariş edebilirsiniz. Ürün yelpazesi geniş - salatalar, çorbalar, püre çorbalar, ana yemekler, rulolar, sandviçler. Ve her şey gerçekten lezzetli
Елена С.
Her şey taze ve lezzetli, kaplarda paketlenmiş. İşe ya da yola çıkmak için yanınıza almak uygundur. Ya da burada yemek yiyebiliriz. 😋 İç mekan ilginç ve mizah anlayışıyla)
Антон Иванов
11 Temmuz 2025
Güzel bir yemek odasında olduğu gibi lezzetlidir. Tek kullanımlık kaplarda yemek. Mikrodalgada kendiniz ısıtıyorsunuz. Mantar kremalı çorba iyidir. Kraker ile. İşyerinde tuvalet olmadığını unutmayın. Bu büyük bir eksi. Ellerinizi silmek için adadaki ıslak mendiller ciddi değildir. Bu yemek yeme noktasıdır. Burada tuvalet olmalı. Mal sahibinin bunu yasal olarak nasıl atladığı belli değil. Kendisinin bir yere atıştırmak için uğramaktan ve tuvalete gidip ellerini yıkayamamaktan zevk alacağını sanmıyorum. Sonuçlara varıyoruz...
Елена
21 Haziran 2025
İçi rahat ve temiz. Hazır yiyecekleri kutularda rahatça ısıtabilir ve yiyebilirsiniz. Erişte ve pirinci Asya usulü bir kesikte, mantarlarda aldık. Çok lezzetli. Kimchi de fena değil, ama o kadar baharatlı ve ekşi ki kocasıyla birlikte porsiyonun yarısını yiyemediler.
Stacey
25 Ekim 2025
Peter ve Paul Kalesi'ne yakın küçük ve rahat bir kafe. Yiyecekler çoğunlukla kaplarda hazırlanır, ancak aynı zamanda çok lezzetli ve iştah açıcıdır. Hamur işlerini ayrı ayrı not etmek istiyorum, ucuz olmasa da çok lezzetli. Yer, güzel şehirde dolaşırken öğle yemeği veya atıştırmalık için idealdir.
Юлия
8 Aralık 2024
Blochin, 1'deki mağazaya bir inceleme bırakmak istiyorum! Her gün kahve, hamur işleri ve öğle yemeğine gidiyorum, yakınlarda yaşıyorum!!! Mekan ve ekip çok havalı bir şekilde dekore edilmiştir! Bölgedeki en iyi kahve! Harika akşam yemekleri ve hamur işleri! Yaz aylarında dondurma bombadır Dana ve Alan'a teşekkürler! Havalı adamlar, her an olumlu bir şekilde harika kahve yapıyorlar!!!
Анна Мирошниченко
1 Temmuz 2025
Kahvaltı / öğle yemeği yemek için harika bir yer. Rahat bir oda, her zevke uygun iyi bir hazır ürün seçimi, yerinde ısıtılabilir ve orada bir şeyler yiyebilirsiniz. Kızımla benim için St. Petersburg'a yaptığım bir gezi sırasında burası bir cankurtaran oldu
Наталья К
1 Temmuz 2025
En lezzetli hamur işleri ve kekler. Çok yardımsever personel. Her şey lezzetli. Hoş bir yer, mükemmel bir iç mekan, yemeğinizi eve götürebilirsiniz.
Анастасия
17 Temmuz 2025
Bu havalı adamların yanında çalışıyorum) Her zaman lezzetli, her zaman hızlı, her zaman kibar ve iyi huyludur) Bu takıma bayılıyorum) Nadiren şimdi hizmette samimi insanları içtenlikle görüyorsunuz, ancak burada sıcaklık ve içtenlik her zaman hüküm sürüyor) Öneriyorum)
Анна Мирошникова
1 Şubat 2025
Bu fırını seviyorum, neredeyse her gün buraya öğle yemeğine gidiyorum. Buradaki ekip çok cana yakın ve cana yakın. Kahve lezzetli, hamur işleri, özellikle tatlılar, sadece harika) Yan taraftaki çiçekçi mekanı daha da keyifli hale getiriyor. Zevkinize göre yiyecek kutuları da bulacaksınız)
Вероника С.
3 Haziran 2025
Yandaki evde yaşıyorum ve sık sık oraya lezzetli bir şeyler ve kahve için gidiyorum, en başından beri çok iyi adamlar çalışıyorlardı, eğer bu mevcut değilse, her zaman bir şeyler sipariş etmek için arayabilirdim, sabahları her zaman hamur işleri ve bagetler vardı, ama son zamanlarda bu bir şey, hafta sonu sabahından itibaren turistler için sadece sandviçler var, baget yok, görünüşe göre o kadar çok personel akışı var ki, hazır yiyecekleri fırına bile koyamıyorlar! Sürekli olarak »dünün" mallarını kaydırıyorlar ve ertesi gün onlara bir açıklama yaptığınızda sessiz kalıyorlar. Sonuçları kendiniz çıkarıyorsunuz, ancak kurum çok kötüleşti! Yakında benzer bir başka fırın işletmesi de bit 6'da açılacak, bakalım iştahımız tuhaflıklarıyla nasıl hayatta kalacak
Дмитрий Нестеров
Kahve içmek ve tatlı yemek için bu "kuruma * girdik, iki "yeni Rus" neden yanlarında olduklarını sorduklarında yanlarında bize kek paketlemeye başladılar, 10 dakika sonra kapandıklarını söylediler, neden uyarılmadıklarını ve kendileriyle veya kurumda sormadıklarını sordular, bu yoldaşlardan biri... ve aynen öyle yaptım..." Girişte viveska'yı okuyamazsın..."Kurumu" tavsiye etmiyorum.
Инна С.
1 Nisan 2025
Lezzetli kahve ve şaşırtıcı, sadece kirazlı ilahi cheesecake'ler! Peynir çorbasını ve onigiri'yi de beğendim, yenilebilir rulolar. Yemek pişirmek için çok tembelseniz çok uygundur ve oldukça lezzetlidir.
Алеся О.
Atıştırmanız gerekiyorsa geniş yiyecek ve içecek seçenekleri. Çorba sevenler için lezzetli ilk yemekler var. Şahsen ben ahududu / nane çayını değerlendirdim. Öneriyorum 👍
Левченко Максим
20 Haziran 2025
Kruvasanın fırından çıkarıldığını ve tabağınıza konduğunu görmek çok güzeldi...ve o çok lezzetli! Sabah 8 civarında. Güzel kakao. Kafeinsiz kahve olmaması üzücü. Genel olarak, çok memnunum, yürüyüşe ihtiyacım olduğu ortaya çıktı. Ve kruvasan.
Артем Смирнов
21 Haziran 2025
Öğle yemeğinde çok büyük bir sıra, görünüşe göre çok popüler bir yer) Havalı genç personel, lezzetli yemekler, çok çeşitli hamur işleri. Harika bir yer)
Таня Т.
28 Nisan 2025
Böyle gri ve yağmurlu bir günde Griboyedov için çalıştığım Kirill'e minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, her zaman lezzetli ve canlandırıcı kahveden memnun kalıyorum, Yan yana çalışıyorum ve bu kurumu sık sık ziyaret ediyorum, çocuklar her zaman cana yakınlar, siparişleri çabucak veriyorlar. Teşekkür ederim🩶
Галина Аксенова
5 Kasım 2025
Muhteşem bir yer. Hoş müzik, çok çeşitli hazır yemek ve içecekler. Bir sürü salata ve kek. Bir tuvalet odası var. Keyifli hizmet
А
александр р.
30 Ekim 2025
Her şey lezzetli, yiyecekleri ısıtacak bir yer var. Tek kullanımlık sofra takımı fiyata dahildir. Güzel kahve ve hamur işleri. Porsiyonlar çok büyük değil, atıştırmak için.
Щербакова Любовь
Güzel kafe, lezzetli kahve ve hamur işleri! Evde yemek pişirmek tembelse, çeşitli hazır yiyecekler vardır.
Анна Кербес
Çocuklar bu kurumdaki yemeklerden memnun kaldılar. Artık bu ağda ilk kez yemek yemiyorum. Uygun, hızlı, pahalı değil.
Milena L
28 Aralık 2024
Kaliteyi ve fiyatı beğendim, böyle bir eğilimin haklı olduğunu düşünüyorum çünkü yüksek istihdam nedeniyle bazen yemek pişirmek için zaman yok. Ve her zaman bir seçenek, uygun bir fiyat ve iyi bir yemek hazırlama kalitesi vardır (malzemelerden tasarruf etmezler).
Яна К.
14 Haziran 2025
Yakınlarda yaşıyorum ve yaz aylarında sık sık milkshake alıyorum, bundan önce hiçbir şikayet yoktu. Bugün bir kez daha kokteyl için uğradım ve bardakta sentetik krema ile çırpılmış buz aldım, sütün tadı yoktu, ancak kokteylde dondurma veya krema yoktu. Ve hamur işleri en kötü kalitede hale geldi.
Антон Пыталовский
25 Ağustos 2025
23'üncü Cumartesi günündeydik, yer iyi, servis iyi, personel kibar ve kaliteliydi. Fiyat yeterli. Kaliteli yiyecekler.
Violetta G.
26 Temmuz 2025
Ziyaret edebileceğiniz en korkunç yer. Susuzluğunuz sizi yenerse ve sadece bu yer yakındaysa, daha uzağa bakmak daha iyidir, ama kesinlikle buraya değil. İçeceğin üçte birini bile içemedik, bu çok korkunç....Personel sürekli olarak işyerinin dışında herhangi bir yerde bulunur, birinin yaklaşmasını beklemek için en az 5 dakika geçebilir.
Кустова Евгения
25 Ocak 2025
Tavuklu kaseyi aldım. Hiç de lezzetli değil, taze, hiçbir şeyi olmayan havuçlar. Sos da kesinlikle lezzetli değil. Yine de vitrindeki en iştah açıcı görünümü aldım. Diğeri daha da kötü görünüyordu. Bu yemekleri kim tasarladı?
Маргарита Соколова
1 Kasım 2025
Doğru, yemekler taze. Kahvaltıya haşlanmış yumurta ve genel olarak ateş eklerdik! Fiyat - kalite eşleşiyor! Lezzetli ve doyurucu
Ольга
Harika bir yer, her zaman misafirperver ve lezzetli))) Maçı içmeyi ve hazır yiyecekleri yanımıza almayı seviyoruz
ксения ф.
19 Haziran 2025
Uygun fiyatlarla, geniş ürün yelpazesine, hızlı hizmete sahip iyi bir kurum) Çok tatlı çalışan Maria, cana yakın ve arkadaş canlısı)
Гончая
5 Temmuz 2025
Bütünsel bir öğle yemeği yiyebileceğiniz bir yer arıyorlardı. Bu, kurumun açıklamasında belirtilmiştir. Ondan önce uzun süre yürüdüler, vardıklarında böyle bir hizmetleri olmadığı ortaya çıktı!! Çok hayal kırıklığına uğradınız, yanıltmamak için lütfen bilgileri düzeltin.
Алиса Красноусова
23 Mart 2025
Çok lezzetli, sadece buraya gideceğim yemek yerim. Çok beğendim, güzel kurum.iyi hizmet.güzel iç mekan.
Елена Куделина
21 Mayıs 2025
Her şey çok lezzetli! Fiyatlar yeterli. Yanınıza alabileceğiniz eksiksiz yemekler. Hizmet harika. Tavsiye ederim!
Ирина Сидорова
Fast food için şirin bir kafe. Yemek seçimi hem çocuklar hem de yetişkinler için iyidir. Lezzetli çaylar ve tatlılar. Nispeten ucuzdur. Hayvanat bahçesinin kafesinde fiyatlar iyi bir restoran gibi olduğu için hayvanat bahçesinin önüne girdik.
Константин
28 Kasım 2024
Lezzetli hamur işleri ve eğlenceli bir ekiple güzel bir yer. Her zaman çok çeşitli hazır yemekler vardır: birinci ve ikinci kursların yanı sıra salatalar. Soda ve atıştırmalıkların fiyatları çok yüksek, bunun için eksi bir yıldız. Kahve mükemmel değil, ama oldukça kendine ait.
Дарья Б.
6 Eylül 2025
Çok havalı bir yer, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler! Jambonlu ve peynirli kruvasanlar üstte!
Татьяна Р.
29 Haziran 2025
Teşekkür ederiz! Düz Beyazınız ve kahvaltıda taze kruvasanlarınız (fıstıklı ve çikolatalı fındıklı) günümü yaptı❣️😋👍
Елена Чистова/Куприянова
11 Ağustos 2023
Вкусная,свежая еда, на любой вкус удобный формат, можно подогреть выбранные блюда, есть первые, вторые блюда, закуски и салаты, огатый выбор напитков,вкусный кофе и десерты. Можно на вынос. В кафе чисто, бариста классно рисует на пенке кофе. Очень вежливый парень на кассе. Туристам и спешащим оч удобно Место рекомендую!
Евгения Лобанова
12 Haziran 2024
Чисто, вкусно, разнообразие блюд и напитков, всё в контейнерах удобно брать с собой, при этом есть микроволновка, чтобы разогреть еду, и несколько сидячих мест, если хочется поесть внутри.
Лада У.
4 Ekim 2023
Отличное кафе: горячая выпечка, куча вкусной еды на завтрак и на весь офисный день. Всю еду удобно брать с собой. И все это по крайне разумным ценам. Очень широкий выбор напитков, вменяемые цены на кофе и при этом отличный бариста. И это в двух шагах от набережной и Петропавловки. Мы живём рядом, и это наше самое посещаемое кафе. А выбор на Петроградке, уж поверьте, есть.
Полина Заборовская
13 Ekim 2025
Aşkım. Sadece mutfak evde olduğu gibi. St. Petersburg'da 7 gün geçirdik, birçok yemek denedik. Her şey taze ve çok lezzetli
Андрей А.Н.
7 Kasım 2023
Были в Питере на выходных, кафе располагалось в доме где жили, соответственно завтраки были обеспечены: не просто обеспечены а вкусно обеспечены. Большой выбор: каши, супы, сырники, вторые блюда с мясом и гарнирами, кофе . Всё готовое свежее, в инд,. упаковках, ) этот не ресторан где готовят при тебе, это кафе готовых блюд. Тем не менее : норм цены, отл качество, позавтракал и погнал дальше топать по питерским достопримечателтсвам
Ы
28 Ekim 2024
Отличное место для быстрого перекуса как в заведении, так и для того, чтобы взять еду с собой. Разнообразные блюда, все свежие. Есть микроволновка для того, чтобы все разогреть. Приветливый персонал также порадовал
Ирина Коскова
3 Mayıs 2025
Rahat bir kafe, herkes için lezzetli yemekler, sıcak ve soğuk her türlü içecek var. Eksileri arasında çok sayıda oturma yeri yoktur.
Виктория
4 Ekim 2023
Ходим сюда с коллегами каждый день. Наша палочка-выручалочка на завтрак, обед и просто перекус. Булочка Теслы просто бомба! Нигде таких не пробовала. Супчики, второе, салаты, сэндвичи - из того, что брали ничего не разочаровало. Ребята доброжелательные и приветливые. Желаю успехов! :)
Ирина Сагитова
29 Ağustos 2023
Очень даже вкусненько . Вежливый персонал , чисто , уютно, приятная обстановка . Свежие обеды , завтраки , выпечка свежая . Выбор большой есть и супы ! Можно там покушать , а можно взять с собой ! Советую 5 из 5
Ольга Сахарова
7 Eylül 2025
Hayvanat bahçesinden metroya kadar ilçedeki en lezzetli kahve Sportivnaya. Ve harika kremalı kruvasanlar.
Ирина Фролова
10 Haziran 2024
Это лучшее кафе. Вкусная еда, уютная обстановка, обслуживание на высоте. Шикарная выпечка и кофе. Каждый раз, как приезжаю в Питер обязательно заглядываю.