Uppetit

Menü
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Tanya Posnikova
Her gün kahve alıyorum, burada çok lezzetli. Özellikle komşu kuruluşla karşılaştırıldığında, testomyaso markasından lezzetli bir dondurma. Somonlu lazanya, mantı, khinkali - her şey bir kereden fazla denendi. Kibar ve hoş çalışanlar.
Ярослав Фокин
19 Ekim 2025
Çok güzel bir yer. Ailem ve ben bu ağı biliyoruz. İkincisini aldık, çorbalar, salatalar, hamur işleri, çikolatalı içecekler ve hatta çikolatada badem denedik. Her şey çok lezzetli ve ucuz. Yemek yapmayı sevmeyenlere veya koşup yemek yemek isteyenlere tavsiye ederim. Dışarıda bile yemek yiyebilirsiniz, çünkü ikincisi ve çorbalar için mikrodalga fırın vardır. Salon oldukça rahat olduğunu unutmayın istiyorum. Personel kibar ve anlayışlıdır. Dünden önceki gün levreği aldılar... Mayonezle pişirirseniz bomba inanılmaz derecede lezzetlidir. Ağın yeni noktası için Ceo'ya teşekkür ederim.
Ник Мур
31 Ekim 2025
Şaşırtıcı ve çarpıcı. Uppetit'i biliyorum ve onu sık sık ziyaret ediyorum, ama bu tam olarak farklı — burada her şey var! Kurabiyeler, şekerler, hazır yiyecekler, Pan-Asya ürünleri, hamur işleri tatlıları, kahveler, meyve içecekleri, limonatalar ve dondurulmuş hazır yiyecekler! evet, hepsi bu! İçecek menüsü için ayrı bir "vay canına— - yeni, sofistike, minimalist, güzel ve davetkar. Benim için bu kesinlikle en iyi hazır yemek ve kahve dükkanı
Галия Г.
14 Eylül 2025
Bu ağı çok seviyorum, noktanın bu bölgede açılmasına sevindim, çünkü burada atıştırma yerleri kötü. Burada iş gününün ortasında öğle yemeği yiyebilir ve eve yarı mamul ürünler alabilirsiniz. Kürk manto ve mimozanın altındaki ringa balığını, Pozharsky'nin köftelerini ve mevsimlik kahveyi severim. Kızlar güzel çalışıyor)
Анна Д.
13 Ekim 2025
çok rahat bir yer, tüm ürünler taze ve lezzetli, işten veya okuldan sonra gelip hazır favori yemeğinizi yemek uygun, personel kibar ve cana yakın, orada olmak bir zevk, herkese tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız
Вика Дрёмина
11 Ekim 2025
harika hazır yemek dükkanı. Her zaman bir seçim olmasına sevindim. Yiyecekler taze ve lezzetlidir, özellikle pilav sadece lezzetlidir!! buradaki kahve de harika. tavsiye ederim!!
Home _sweet_home
12 Ekim 2025
Uppetit ağını seviyorum, bölgemizde yeni bir noktanın açılmasından çok memnun oldum. Hoş bir yer: Oturup kahve içebilir ve yanınıza yarı mamul ürünler satın alabilirsiniz. Yarı mamul ürün yelpazesi özellikle memnuniyet vericidir.
Elena B.
11 Eylül 2025
Muhteşem bir yer, lezzetli kahve, harika yemekler, çok uzun zamandır evde böyle bir kurum eksikti! Kızlar kibar, hoş. Tavsiye ederim!
Стас ФакЮ
Lezzetli hazır yemeklerin olduğu çok havalı bir yer nadirdir ve bu kurum bu tür yerlerin en iyisidir.
Елизавета Егорова
6 Ekim 2025
Her şeyi beğendim. Lezzetli, fiyatı kabul edilebilir. Kasadaki tatlı kız, patlayıcı bir muz kahvesi almanızı tavsiye etti, hemen denemeye karar verdim, lezzetli çıktı
Sergey K.
13 Kasım 2025
İyi, güdümlü personeli olan harika bir yer. Uzun bir iş gününden sonra geç döndüğünde sevdiklerinize Uppetit'ten "ev yapımı" yiyeceklerle şımartmayı severim
Анна Мартынова
30 Eylül 2025
Bu ağ bozuluyor. Mahallemizde açıldığımız için mutluyuz. Çok çeşitli yemek pişirme seçenekleri, uygun fiyatlar. Her şey taze.
Наталья
11 Eylül 2025
Birkaç gün önce bu eve taşındım ve iştahının burada açıldığını öğrendim! Çok mutluyum çünkü bu ağı seviyorum. Her zaman lezzetli, ucuz ve sağlıklıdır.
Инна Митина
3 Eylül 2025
Hoşuma gitti. Temiz, kibarca. açılıştaydık. Yemeği beğendim. Yoldan pek görülemiyor ama pişman olmadık.
Александр Хуршудян
12 Ekim 2025
Harika restoran! Servis mükemmel, yemekler lezzetli, hiçbir şeyden şikayet etmeyeceksin!
Надежда
21 Eylül 2025
Güzel bir yer, lezzetli hamur işleri ve kahve, bir sürü hazır yemek. Personel cana yakın.
Анна Белова
9 Ekim 2025
Güzel hızlı kafe! Şekersiz kakao var))) iyi süt ürünleri.
302795 Захаров
27 Eylül 2025
Çok hoş bir atmosfer, lezzetli kahve ve mükemmel personel
АЛЕКСЕЙ Б.
13 Eylül 2025
Her şey lezzetli, iyi hizmet . Evin yanında çok uygun)
Екатерина Фёдорова
13 Eylül 2025
Temiz, rahat bir dükkan, hamur işleri var.Yemekler lezzetli
Ульяня Б.
11 Eylül 2025
Her zaman taze ve lezzetli yemekler, iyi kahve Herkese tavsiye ederim
Алексей
Süper yer ! Her şey çok lezzetli ve uygun fiyatlarla
Ksenia
12 Ekim 2025
Her zaman güler yüzlü personel ve lezzetli yemekler
Эльвирочка К.
19 Eylül 2025
Bölgemizde yeni, çok rahat ve lezzetli bir şey var
AmilAmo
3 Eylül 2025
Çok güzel bir yer, açtığınız için teşekkürler şimdi her zaman lezzetli bir yemek yiyebilirsiniz
Андрей 1.
7 Ekim 2025
Her şeyi beğendim, her şey diğer mağazalardan daha taze ve daha ucuz, kahve lezzetli
Екатерина С.
9 Ekim 2025
Güzel yer, rahat, çok çeşitli hazır yemekler
Юрий Гриньков
18 Eylül 2025
Keyifli servis, lezzetli yemekler!
Vlada K.
19 Eylül 2025
Güzel yer, güzel personel!
Валерий
24 Ekim 2025
Lezzetli kahve
Григорий С.
11 Eylül 2025
çok lezzetli)) her şey yolunda))
юлия терещенко
29 Eylül 2025