Unity Auto

Ürün ve servisler
Haberler

Елена ш.
1 Aralık 2025
Kaliteli ve profesyonel hizmet aldığınızda çifte satın almak daha keyifli. Son zamanlarda BMW x5'in sahibi oldu. Arabayı bölgeden uzaktan aradım. Her şeyden önce, otomobilin çeşitliliği ve konfigürasyonunda ekibin mükemmel zevkine dikkat çekmek istiyorum. Görsel olarak uzun süre seçmek zorunda kalmadım, fotoğraftan arabaya aşık oldum) Sonra salonla iletişime geçtiğimde daha da hoş bir şekilde şaşırdım. Profesyonelliği ve duyarlılığı için Andrei Eliseev'e çok teşekkür ederim! Tüm sorunları benim için düşündüğüm ve çözdüğüm aynı durum, sonuç olarak mümkün olan en iyi seçeneği önererek.
Вероника Коробейникова
Satmak makine. Salon temsilcileri, otomobil satışı için hizmetlerini sundular. Bugün arabayı salona sürdüler. Bir araya geldi, yardımseverlik, yetkinlik, profesyonellik!!! Tüm "istek" dikkate alınan, iş sorunları çözüldü. Herşey gitti 3 saat. İçten teşekkür ederiz Alexander Козловскому, Dmitry, Aline. Olumlu bir sonuç bekliyoruz)))
Никита Д.
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ilk kez Unityauto'ya döndüm ve hiç pişman olmadım— Çocuklar işlerini gerçekten biliyorlar. Taleplerime göre, buhar ve aşırı baskı olmadan arabayı seçtiler. Ayrı ayrı, Daniel'e teşekkür ederim, arabadaki ve pazardaki tüm nüansları açıkladığım için hoşuna gitti. Anlaşmayı hızlı bir şekilde yaptılar, her şey şeffaftı. Şimdi onlara neden tavsiye edildiğini anlıyorum.
Ildar2010
15 Kasım 2025
Uzun zamandır Ford F-150 Shelby'yi arıyordum, ancak her yerde tek bir cevapla karşılaştım: sınır, araba stokta yok. Yanlışlıkla bu salona rastladım ve gözlerime inanmadım: doğru kopya tam buradaydı. Danışmanların gerçek profesyoneller olduğu ortaya çıktı, bu tür arabalarda mükemmel bir anlayışa sahipler. Araba gerçekçi değil: güçlü bir motor, parlak bir tasarım ve en küçük ayrıntısına kadar iyi düşünülmüş ekipman. Gerçek efsanenin ne anlama geldiğine çok sevindim.
Константин Закалов
28 Nisan 2025
Çocuklardan BMW 5 serisi aldım. Moskova'nın her yerine baktım ama Unity Auto'yu seçtim. Benim arzum, her şeyi tek bir yerde ve zamanın kozmik maliyeti olmadan yapmaktı. Yönetici arabayı gösterdi, otoparklarında vardı, bir test sürüşü yaptık, ödeme seçenekleriyle ilgili sorularıma kapsamlı cevaplar aldıktan sonra borç vermeyi seçtim. Bana arabayı satmanın tüm süreci iki gündü. Trafik polisinde kayıtlar düzenlediler. Mayıs ayından sonra onları yapıştırmaya ve ses yalıtımına götüreceğim. Çok doğru yoldaşlar! Tavsiye ederim!
Дмитрий М.
UnityAuto aracılığıyla Avrupa'dan bir araba satın aldım. Dürüst olmak gerekirse, bir sürü gizli an olacağını umuyordum, ama her şey olabildiğince sakin geçti. Tüm belgeler gösterildi, kontrolü yaptılar, zamanında başarısız olmadılar. İmkansızı vaat etmediklerini, olduğu gibi söylediklerini beğendim. Bu artık nadir görülen bir durum.
Николай Б.
Yeni bir araba satın aldılar, kayıt ile ilgili her şey yolunda gitti, kayıt ile ilgili herhangi bir sorun olmadı. Ziyaretten bir gün önce yöneticiyle bir fiyat üzerinde anlaşıldığı için yıldızı kaldırdım, salona vardıktan sonra arabanın fiyatına + 50.000 sonuç olarak 100.000 eklendi Bence bir gün saat 19: 00'da fiyatı kabul ederseniz, ertesi gün saat 11: 00'de sadece insan kavramlarına göre artamayacağına inanıyorum.
Никита Мурманцев
3 Mayıs 2025
Merhaba, araba tutkunları! Birlik ile işbirliğinin heyecanını paylaşmak istiyorum - bu sadece araba satışı değil, geleceğe tam teşekküllü bir dalış! Kabindeki ilk dakikalardan anladım: Burada her detayın önemli olduğu profesyoneller çalışıyor. Yönetici Alexei sadece özelliklerden bahsetmekle kalmadı, içimdeki Xiaomi SU7'YE olan tutkuyu ateşledi: akılda kalıcı fütüristik tasarımdan dokunmatik panelli ve ses kontrollü akıllı iç mekana kadar. Test sürüşü bile bir gösteriye dönüştü - sanki 2030'dan bir spor otomobil kullanıyormuşum gibi! Size döndüğüme içtenlikle sevindim!
Дмитрий Мешалкин
13 Ağustos 2025
Harika bir otomobil bayisi, sevdiğimiz arabayı görmeye geldik, yönetici Igor bizimle nazikçe tanıştı, her şeyi tüm soruları çok yetkin bir şekilde yanıtladı, her şeyi gösterdi ve neyi ve nasıl anlattığını söyledi. Sonuç olarak, bir araba satın almak için bir anlaşmaya vardık. Herhangi bir ek hizmet ve fiyat artışı yoktur. Her şey açık ve hızlı bir şekilde, yönetici Igor'a yeni bir araba satın almak kadar basit olmayan bir konuda yardım ettiği için ayrı bir teşekkür ederim. Bu araba bayisini tavsiye ederim.
Игорь Д.
28 Nisan 2025
İyi günler arkadaşlar! Birlikteki adamlara, işlerinin büyük profesyonellerine büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! İlk bakışta benzer otomobil şirketlerinin aksine, işin yaklaşımına ve hızına ve en önemlisi kendi yönlerine dikkat ederek hoş bir şekilde şaşırdım. Sabah L9'u almaya geldim, akşam araba zaten evin otoparkında, eksiksiz bir belge seti, bir kasko politikası ve çocukların verdiği hoş marka aksesuarlarıyla duruyordu. Tavsiye ederim !!
Вахтанг Цхадаиа
25 Nisan 2025
Unity Auto otomobil salonuna büyük teşekkürlerimi sunmak istiyorum, her şeyden önce bana arabayı zamanında ve zamanında sağladıklarını belirtmek isterim ki bu benim için çok önemlidir. Satın alma süreci basit ve anlaşılırdı. Tüm çalışanlar kibar ve profesyoneldi, bu da hızlı bir şekilde seçim yapmama yardımcı oldu. 💬 Bu otomobil bayisini, araba satın almak için güvenilir bir ortak arayan herkese tavsiye ederim. Müşterilere mükemmel hizmet ve dikkat! Harika deneyiminiz için teşekkür ederiz!
Мари Ш.
22 Mayıs 2025
Her şeyden önce, müdür Vyacheslav'a özel teşekkürler, çok hoş bir hizmet. İkincisi, 1000 çevrede bile herhangi bir talep yeterli ve ayrıntılı olarak çiğnendi. Üçüncüsü, mükemmel durumda iyi bir araba için çok hoş bir fiyat (dış durum kontrolleri, iç otomobilin açıklamasını ve tanıtımlarını doğruladı). Biraz endişelendim, çünkü o zamana kadar şirket hakkında hiçbir şey bilmiyordum ama şimdi güzel bir arabadaki fil kadar memnun kaldım. Çocuklara teşekkür ederim.
Butterman
27 Nisan 2025
Salona, yönetime ve müdür Bogdan'a minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Xiaomi SU7'Yİ Çin'den sipariş ettim, zamanında, doğru renkte ve ek aksesuarlarla getirdiler! Teslim süresi boyunca güncel tutuldular, fotoğraf ve video raporu gönderdiler. Arabayı hemen filmle kapladılar, yuvayı lehimlediler, hesabı teslim ettiler, ek ses yalıtımı yaptılar ve evime şarj istasyonunun kurulmasına yardım ettiler! Hizmetten delicesine memnunum, çok teşekkür ederim!
Андрей Чугунов
10 Haziran 2025
2025 Zeekr 009 arabasını sipariş ettiler Araba zamanında teslim edildi, Rus dilinin takılmasına, arabanın yapıştırılmasına yardımcı oldular. Mevcudiyetten bir arabadan daha karlı olduğu ortaya çıktı. Andrey Eliseev, aracın teslimatının her aşamasında bilgi verdi ve arabayı alırken tam eğitim verdi. Çocuklar profesyoneller!
Максим Долматов
4 Mayıs 2025
Bu salonun duvarlarında gerçekten profesyonellerden oluşan bir ekip var. LI-9 siparişinden teslimata kadar 38 gün geçti. Her aşamada bilgilendirme - araca nerede ve ne olduğu. Bir Ana hesap oluşturmaya ve menüyü anlamaya yardımcı olduk. Kesinlikle tavsiye ederim. Tamamen memnun kaldım!!!
Дарья Ч
18 Kasım 2025
Başta müdür Daniel ve satış departmanı başkanı Andrei olmak üzere tüm Birlik Otomobil ekibine minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Lixiang L9'u 37 gün içinde "anahtar teslimi" teslim ettiler (sınırdaki ve gümrükteki vahşi heyecanı hesaba katarak), hurdayı artırmadan önce zaman geçirdiler. Fiyat sözleşmeye göre açıktır. Salona 3 kez geldim: -sözleşmenin imzalanması için - gümrüklerin ödenmesi (çevrimiçi ödeme yapılabilirdi), - bir araba almak için. Unity Auto ekibinin çalışma düzenini özetlemek gerekirse: -istediğimi buldular -zamanında getirdiler - "anahtar teslimi" gümrüklendiler - arabayı verdiler Yurtdışında ilk kez bir araba satın almakla karşılaştım, sonuçtan ve hizmetten memnun kaldım.
Дима
27 Nisan 2025
Çocuklardan Zeekr 009 tüzel kişiliği için sipariş verdim. KDV'Lİ bir araba satın almak önemliydi. Her şey açık, görevle başa çıktık. Araba kararlaştırılan süre içinde geldi. Ayrıca, iyi para için eksiksiz bir Ruslaştırma paketi ve zırh filmi konusunda da yardımcı oldular. Yönetici Eliseev Andrey'e özel teşekkürler! Size iyi şanslar, harika takım!
Егор У.
27 Nisan 2025
Herkese merhaba! Kore'den Porsche Panamera adamları aracılığıyla sipariş verdim. Araba mükemmel durumda geldi. Son tarih itibariyle herkese açık bir şekilde, çocuklar başarısız olmadılar. Yönetmene özel teşekkürler , Alexandru piyasadaki en iyi teklifi yaptı. Teşekkürler, kesinlikle tekrar döneceğim!
Константин Раинкин
12 Ağustos 2025
Zeekr 009 aracını satın aldılar Her şey hızlı, hızlı. Araba verilmeden önce bile ortakların hizmeti aracılığıyla arabayı uygun bir fiyata yapıştırmaya yardımcı oldular. Satın almanın tüm aşamalarında geri bildiriminiz ve yardımınız için Unity Auto ekibine çok teşekkür ederiz. Her zaman bağlantıda kaldığınız için kıdemli yönetici Igor'a özel teşekkürler.
Павел Гамзович
30 Nisan 2025
Beyler aferin! Zeekr 009 2025'i sipariş ettim. Karakterimi bilerek, çocukları sabrından ve profesyonelliğinden dolayı memnun etmek isterim. Her zaman bağlantıda, her zaman bağlantıda. Son teslim tarihlerine göre açıkça çalıştılar. Bölüm başkanı Christina'ya özel teşekkürler. Öneriyorum.
Игорь К.
2 Ağustos 2025
Çocuklar kendi işlerinde profesyoneldir ve fiyatları diğer otomobil bayilerinden çok daha ucuzdur. Çin'den bir araba sipariş ettim, sorular olduğunda iki aydan biraz daha az bekledim, yönetici Andrei tatildeyken bile her zaman bağlantıdaydı, elbette sabrınız için özel olarak teşekkür ederim. Her şey en üst düzeyde geçti. UNİTYAVTO ve harika bir ekip varken başka bir otomobil bayisi aramanın bir anlamı yok.
Святослав
3 Aralık 2025
Unity Auto otomobil şirketine ve son derece profesyonel ekibine mükemmel çalışmalarınız için teşekkür ederim! Uzman Igor, satın almaya karar vermeye yardımcı oldu, işlemin ve tüm formalitelerin kayıt altına alınmasını sağladı, tüm süreci hızlı ve bilgili bir şekilde açıkladı ve soruları yanıtladı. Satın alma işleminden çok memnunum. Herkese Unity Auto'yu tavsiye ederim!
Андрей К.
29 Nisan 2025
Çocuklara teşekkür ederim, her şeyi hızlı ve rahat bir şekilde yaptılar Ana hesabı teslim ettiler, koruyucu film yaptılar. Her şeyi kolay ve profesyonel bir şekilde satın alma sürecinden gerçekten keyif aldım. Eliseev Andrey'e özel teşekkürler
Anton A
20 Kasım 2025
Otomobil Birimindeki adamlara çok teşekkür ederim, pazarın tüm inceliklerini bilen harika bir yetkin uzman olan Andrew'a özel teşekkürler.Arabayı gecikmeden zamanında getirdiler.Çocuklar her zaman bağlantıdadır, ortaya çıkan sorunları çabucak çözerler.Kesinlikle tavsiye ederim
Сергей Миронов
17 Kasım 2025
Geçenlerde bu otomobil bayisindeydim - hizmetten ve özenli tutumdan memnun kaldım. Yönetici Vladimir'e özel teşekkürler: her şeyi ayrıntılı olarak anlattı, seçime yardım etti ve gereksiz hizmetler dayatmadan tüm soruları yanıtladı. Kayıt hızlı ve sorunsuz geçti, güvenle tavsiye edebilirim.
A
Artiom Raevich
25 Nisan 2025
Ekip süper, her şeyi hızlı ve net bir şekilde yaptılar, MB G450'yi siparişe dönüştürdüm, fotoğraf ve video raporu her aşamada bilgilendirildi, son tarihler gecikmedi, belgeler kayıt altına alındı - memnunum 👌 Şüphesiz temiz ve dürüst bir şekilde çalışıyorlar!
Александр Симонов
27 Nisan 2025
Harika bir şirket! Stokta çok sayıda araba var Zeekr'i satın aldım, çok memnunum! Andrei Eliseev'e özel teşekkürler! Her şeyi gösterdi, açıkladı! Herhangi bir sorunuz varsa her zaman bağlantıda! Tavsiye ederim!
Ольга Иванова
2 Mayıs 2025
Son zamanlarda Unity Auto'dan satın aldığım BMW X1'in mutlu sahibi oldum. Hizmet seviyesinden hoş bir şekilde şaşırdım: ekip profesyonel ve detaylara dikkat ediyor. Tüm isteklerimi dikkate alarak mükemmel ekipmanı seçmeme yardımcı oldular. Arabanın kendisi tek kelimeyle muhteşem. Sorunsuz koşudan başlayıp gelişmiş iç teknolojilerle bitiyor. Unity Auto'ya başvurarak doğru seçimi yaptığımdan şüphem yok. Geriye sadece olumlu duygular kaldı. Bu şirketi kaliteli bir araba ve mükemmel hizmet arayan herkese tavsiye ederim!
Диана Куликова
UnityAuto ile çok keyifli bir işbirliği deneyimi. Sipariş için bir araba alıp almayacağımdan uzun süre şüpheliydim, ancak yönetici her şeyi raflara yerleştirdi. Her zaman bağlantıdaydım, raporlar ve fotoğraflar gönderdim. Sonunda arabayı beklediğinden daha iyi aldım. “Akış için” değil, itibar için çalıştıkları anlaşılıyor.
Инга К
31 Mart 2025
Lixiang L7 arabasını Otomobil Tüccarına satın aldı. Profesyonel tavsiyeler, seçimlerde yardım ve işlem sürecinde eşlik ettiği için yönetici Bogdan'a çok teşekkür ederim. Destek ve tavsiye için yönetici Andrey'e ve şirketin yönetimine özel teşekkürler. Araba seçiminden ve hizmet seviyesinden çok memnunum.
V
Aradım sipariş nerede bmw beş Kore seçti Birlik oto ve işler mükemmel! Aldı bana gereken özelliklerdir. Fiyat çıktı daha güzel aynı makine mevcut, Moskova, böylece bir dakika için bekleyen, bir ay değdi) Makine kadar oldu yol nedeniyle her zaman yöneticisi Vladimir, ориентировал derecelendirin. Oldu da ödemek hurda ve kayıt koymak. Bu şirketi 100'e tavsiye ederim%
Михаил Холодов
29 Haziran 2025
Bir Zeekr 009 arabası satın alarak Unity Auto şirketine başvurduk. Piyasadaki en iyi fiyatlar! Satıcı Igor her şeyi yetkin bir şekilde anlattı, işlem için belgeler hazırladı, araca ruslaştırmayı yükledi, arabayı filme yapıştırdı. Şirketi tavsiye ederim, mükemmel koordineli ekip доволен memnun kaldı
Никита П.
4 Mayıs 2025
Almanya'dan BMW X7 sipariş ettim, şirket işler ve sözler! Her aşamada güven ve huzur veren fotoğraflar, videolar sağladılar. Netlik, güncellik ve profesyonellik için Igor'a özel teşekkürler.
Анна Г.
22 Nisan 2025
Salona teşekkürler, alıcılarla çok yetkin çalışma, talep üzerine arabayı hızlı ve kolay bir şekilde seçtiler. Yönetici Bogdan'a ayrı ayrı minnettarlığımı ifade etmek isterim! Kendi alanında profesyonel. Öneriyorum
Роман Баширов
28 Nisan 2025
Zeekr 001'i sipariş ettim, zamanında getirdiler. Usta hesabı aktardılar, ruslaştırmayı ve filmi yaptılar. Tüm ekibe ve özellikle menajer Vinogradov Igor'a şükranlarımı sunuyorum.
Антон
7 Ekim 2025
İyi danışmanlar, müsaitlik durumundaki arabalar -2. katta, aşağı inmeniz gerekecek. Ancak ana uzmanlıkları siparişe göre ithalattır.
Никита Еличев
16 Nisan 2025
Zeekr 001 arabasını satın aldım - tamamen memnun kaldım! Andrei tüm nüansları ayrıntılı ve yetkin bir şekilde anlattı, arabayı gösterdi ve tasarıma yardım etti. Mükemmel yaklaşım ve yüksek hizmet seviyesi!
Максим А.
25 Aralık 2025
Teşekkürler çocuklar için açık ve hızlı bir iş! Memnuniyetle aldı ve kazandı onlar yeni bir araba! Teşekkürler Хацкевичу Vladimir! İyi Tatiller ve tüm ödüllerin NG!!!
Екатерина Т.
18 Haziran 2025
Çalışmanız için çok teşekkür ederim, her şeyi hızlı, uzaktan, verimli ve güzel bir şekilde yaptık! Andrei harika bir uzman, yetkin ve hoş bir insandır. Çiçekler için teşekkürler
Мария Абрамович
26 Mart 2025
Güzel salon ve hizmet, çok memnun kaldık. Gelecekte kime başvuracağımız ve kime tavsiye edeceğimiz Igor, arabanın satın alınmasına ve yapılandırılmasına yardımcı oldu. Eyvallah�💥🁏🟻🁍�
Дмитрий Кусенко
28 Nisan 2025
Top bombası! GAC gs8'i sipariş ettim, çocuklar her şeyi çok hızlı bir şekilde yaptılar, hatta ücretsiz olarak ruslaştırdılar. Bunun için çok teşekkür ederim! Özellikle yönetici Eliseev Andrey'i not etmek istedim
Кирилл
3 ile 4 yıldız arasında seçim yaptım ve adalet içinde yine de 4 yıldız verdim, çünkü teslamoscowclub ile ilgili olarak kesinlikle 3 kafa için daha iyiler. Sonunda Sarsplus'tan satın aldığı ilk tesla Y'yi onlardan satın alma ve teslim etmeme konusunda deneyim vardı. Genel olarak, zaten küçük bir deneyim var. Öyleyse! Kısaca deneyeceğim. Birim aracılığıyla Tesla X'i getirmeyi sipariş ettim, daha ucuz oldukları yerde değil, satın almadan önce Tesla'yı normal olarak getirip kontrol edebilecekleri yerde arıyordum. Seçilen arabanın gümrüksüz hesaplanması, yönetici Andrei Eliseev tarafından bu bütçe için 96 bin dolar aldılar, doğrulama ve dikkatli teslimat sözü verildi. En ucuz teklifin seçilmediğini anlamak için, başka bir şirketin 90 bin dolara getirmeyi teklif ettiğini söyleyeceğim. Arabayı kendim seçtim, Aralık 2023'te 10 bin kilometre kırılmadı ve tüm bunlar Nisan 2025'te yapıldı. Her şey çok hızlı ilk mesaj 9 Nisan'da, 14 Nisan'da sözleşme imzalandı ve fatura ödendi. İletişim sürecinde çelişkili bilgiler vardı, sonra araç zırhlı (sözleşme imzalanmadan önce ödemeden sonra iade edilen 50 bin attım) sonra zırhlı değil ....biraz tuhaf görünüyordu. Ayrıca, sözleşmeyi imzalayıp ödedikten sonra Andrei, dikkate almadıkları bir israfı olduğunu yazdı. Aracın varışta fidye fiyatının% 1,6'sını ödemeniz gerekeceğini söyledi. Aslında buna katılmadım, çünkü daha önce sözleşmeyi kabul ederken, ek masraflara ilişkin madde benim inisiyatifimle kaldırıldı. Ardından, Ağustos 2025'te arabayı getiriyoruz. Resepsiyonda sadece hasarlı ayna muhafazasını buldum, sonunda bu sorunun çözüleceğine karar verdiler. Sonra kontrol için arabayı Zevs'e götürdüm. sonuç olarak, işte Andrew'a gönderilen mesajım: 1. Değiştirilecek sol ayna, sürüş sırasında takırdıyor. Nakliye sırasında muhtemelen hasar görmüştür. 2. Sağdaki zaten tartışıldı, ped hasar gördü. 3. Arabayı dirgenlerle taşıdılar, alt kısmı yıkandı, bir motorun körüğü kırıldı. Ölene kadar değil ve batarya canlı...ama yaklaşım son derece garip 4. Sürücüler sağ kapıda önemsiz, ancak adil olmak gerekirse, her zaman değil ve elbette bu kaçırılmış olabilir, ancak hatalarda hizmette modaydı. Yani kontrol etmediler) 5. Arka tekerleğin boşluklu bir kolu değiştirildi ... burada soru yok, bu norm. 6. + sadece 1 kart anahtarı vardı (küçük bir şey, ama yine de) Andrey, 3 Eylül 2025'te 2. ve 6. paragrafların kararını kabul etti. Diğer noktalar, arabanın BOO olduğu gerçeğine atıfta bulundu. 4 Eylül 2025'te şakayla soruyu yıl sonundan önce çözüp çözmeyeceğini sordum, Andrei Kasım sonundan önce çözeceğini söyledi. 4 Aralık'ta Andrew'a Kasım ayının geçtiğini yazdım. Andrei "DOĞRU SÖZ" ile cevap verdi. Bugün 30 Mart 2026 ...ve hiçbiri yapılmadı..Ben. Ne diyeceğim, çok farklı bir yaklaşım bekliyordum. Bu şirketi tavsiye edebilir miyim, yoksa belki özellikle yöneticiyi tavsiye edebilir miyim ... hayır, ama dürüst olursam henüz tavsiye edecek kimse yok. Aslında, onlara döndüğümde, makinenin tam bir incelemesini veya teslimat sırasında hasar tazminatını almadım. Ve onlarla diğerleri arasında bir fark yoksa, o zaman.... =)
𝔻𝔸ℕ𝕀𝕃𝔸
13 Kasım 2025
Kusursuz çalışması ve en büyük otomotiv hayalimin gerçekleşmesi için Unity Auto ekibine büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Efsanevi FORD F-150 Shelby'nin şanslı sahibiyim!
Tomas Rich
21 Haziran 2025
Süper hızlı ve kaliteli hizmeti için Unity Auto Show'a teşekkür etmek istiyorum! Özellikle bana dikkat eden ve hatta farklı atm'lerden para çekmek için benimle birlikte seyahat eden Andrey'e merhaba, kısacası arabayı görmeye geldim, sonuç olarak bir saat içinde Zeekr 009 2025'i çoktan satın aldım, herkes derhal ruslaştırmayı ayarlamaya yardımcı oldu, filmle sıktılar ve birçok farklı dopayı aldılar. Her şeyi çok beğendim! Bir sonraki arabadan sonra tekrar size gelmesini şiddetle tavsiye ederim
GDA
7 Mayıs 2025
Unitiauto'dan Porsche 911 sipariş ettim. Her şey gitti 👍. Her aşamada bilgilendirildiler, fotoğraf raporları vb. 1.5 ayda getirdiler ki bu çok kabul edilebilir ve gecikmeden. Sorunsuz bir şekilde kayıt yaptırdılar (onlar aracılığıyla da yaptım) Bu yüzden çocuklara teşekkür ederim, arkadaşlarıma tavsiye edeceğim
Драган Оцокољић
28 Nisan 2025
Kore'den BMW 5 Serisi sipariş ettim. Derhal, bir buçuk ayda getirdiler, satın aldığım için çok mutluyum! Özellikle yönetici Andrey'e çok teşekkür ederim!
Сергей
3 Aralık 2025
Zikir 009'u her şey açık ve hızlı bir şekilde getirdiler. Sım karta yardım ettiler, teslimat sürecinde yol gösterdiler. Tercihli hurdaya çıkmak için şarkı söylediler. Çocuklar net, çalışabilirsiniz
gregory k.
23 Nisan 2025
Müşterilere yönelik yaklaşımı için çocuklara teşekkür etmek istiyorum! Her şey hızlı bir şekilde ve anlaşmalara uygun olarak gitti. Mercedes Coupe S 450'yi satın aldım.
Константин К.
23 Nisan 2025
Lixiang li 7 ultra'yı satın aldı. Müdür Igor'a teşekkür ederim, her şeyi anlattım, gösterdim. Arabadan memnunum. Teşekkür ederiz!
Юрий Ш.
7 Ekim 2025
Toplantı hızlı ve anlaşılır bir şekilde düzenleniyor! Araba hakkında tam bilgi verilmiştir. Belgelerin imzalanması gecikmedi ve belgeler hızlı bir şekilde verildi!