Unit Tools

Ксения
Harika organizasyon! Moskova bölgesine bir ısı tabancası sipariş ettiler, faturayla ödediler. Her şey mükemmel çalıştı, açıkça, gecikmeden! Telefon her zaman bağlantıdadır, elektronik olarak da. Genel olarak, çalışmak uygun, her şey harika!
corp-woodenwood51834
Üretim için şirketten bir jeneratör satın aldım, modelin yüksek kaliteli seçiminden, yetkin tavsiyelerden ve kaliteli hizmetten memnun kaldım. Tavsiye etmeye hazırım. Çocuklar profesyoneldir.
евгений г.
Bu şirkete işbirliğinden, iş yaklaşımından, duyarlılığından, sonuç için çalışabildiğinden dolayı büyük minnettarlığımı ifade etmek istedim. Daha fazla refah 👍👍👍,% 100 tavsiye ederim...
Илья И.
AURORA markasının ısı tabancaları burada sipariş edildi (uzaktan satın alma). Fiyatlar yeterli, yönetim her zaman bağlantıda, ortaya çıkan sorunları derhal tavsiye edecek / çözecek. Her şey ayarlandı, herkes memnun.
Даниил Власов
30 Mart 2025
Cuma öğleden sonra acilen aydınlatma direklerine ihtiyaç duyuldu ve iş gününün sonunda bize mükemmel bir fiyata ve çok hızlı bir şekilde gönderildiler) Bu kadar hızlı ve net bir şekilde yanıt vermeye hazır kimseyi bulamadım, teslimat ve belgeler için bizimle buluşmaya gittik, bu yüzden işbirliği deneyimi 10/10'da.
Игорь Нурисламов
Harika organizasyon! Tam profesyonel tavsiye, işlem desteği. Tanıdıkların tavsiyesi üzerine ulaştım, çocuklar teknik görevi kabul ettiler, ekipman önerdiler. Fiyatlar ve indirim hoş bir sürpriz oldu. Siparişi belirtilen tarihte tamamladık. Gelecekte profesyonel ekiple işbirliği yapmayı umuyorum. Gen. MAGNOTEK LLC Müdürü Nurislamov I.R.
Анатолий Чагин
AuroraPRO AİRFORCE 160 plazma kesme makinesini aldım, ürün yelpazesini anlamaya yardım ettim, hızlı bir şekilde çalıştılar, hızlı bir şekilde teslim ettiler! 👍
Наталья К
3 Şubat 2023
Не в первый раз уже заказываю здесь осветительную матчу для организации, практически всегда все в наличии и цена адекватная! Приятно работать все четко, быстро) Из минусов, на сайте не всегда актуальные цены, т.к большой ассортимент, но мне проще позвонить и все уточнить по телефону!
Общество благотворителей
10 Eylül 2025
Sitedeki bilgiler gerçeğe uygun değildir. Stokta olduklarını yazıyorlar, aslında hayır, fiyatlar güncel değil!
Андрей Пелевин
8 Şubat 2023
Понравился подход к делу, в короткие сроки доставили оборудование, пошли на встречу с денежным оборотом! Очень советую всем! Сам впредь ещё не раз обращусь и друзьям посоветую!!!
Тигран П.
Her şey süper . Çocuklar işlerini biliyorlar. Aferin beyler !
toshich-89
20 Aralık 2023
На сайте написано что все круто, в наличии, а по факту ничего, кроме русско-китайского ширпотреба.
Артем Лащенов
17 Şubat 2023
Вреде люди в организации есть, за это две звезды). Указанная информация на сайте (в части товара) не соответствует действительности. Ленивые.