Tim Hortons

Şubeler

Александр Тараскин
1 Aralık 2024
Güzel kahve dükkanı! Çok çeşitli bağışlar var, birkaç çeşit kek var. Kahve lezzetlidir! Her biri 26 dirheme büyük kapuçino, 9 dirheme bağış ve 21 dirheme havuçlu kek aldık. Elbette ucuz değil, ama lezzetli! Yemek alanında (ve Dubai Alışveriş Merkezi'nde büyük) kahve bulamazsınız (Rusya Federasyonu'nda alışkın olduğunuz gibi)!!! Tavsiye ederim! Evet, alışveriş merkezinin kendisi bitken (karınca yuvasında olduğu gibi) yeterli sayıda boş koltuk biraz daha şaşırtıcıydı.
Дарья Борисенко
14 Aralık 2024
Çok güzel bir yer ve ... şahsen benim için Tim Hortons kahvesi dünyanın en lezzetli kahvesi
Orijinalini göster · English
Роман А.
5 Temmuz 2025
Lezzetli bağışlar
Н
Наталья Дмитриева
31 Mart 2025
Sınıf. Her zaman bu ülkeyi ziyaret etmeyi hayal etmiştim. Güzel mimari, nano teknoloji. Şehrin her yerinde şoförsüz metro. Pencereden tüm manzaraları görebilir ve dilerseniz dışarı çıkabilirsiniz. Palmiye ağacının da güzel manzaraları var. Parus Hotel'in harika Vinetia kasabası var. Genel olarak, hayatımda en az bir kez ziyaret etmeye değer, ama daha fazlası için geri dönerdim. Abu Dabi'ye bakmak için vaktim olmadı
Окс
8 Şubat 2024
Latte küçük - 17dirham, büyük -21 Lezzetli kahve. Ayrıca donatlar 9 dirhemde farklıdır
Виктория Тарарова
en lezzetli matcha