Терраса

Cooper
Bu kurum yönündeki olumsuzlukları anlamayanlara katılıyorum. Porsiyonlar iyidir, tek diş değil, yemekler lezzetlidir, servis estetik açıdan hoş ve hızlıdır. Personel cana yakın. Menü geniş ve çeşitlidir: her şeyi denemek için bir kereden fazla geri dönmeniz gerekir. Fiyatlar makul olandan daha fazla. Prensip olarak olamayacağı yerlerde yüksek mutfağa bakmayın - bunun için Moskova'nın pahalı ve lüks restoranlarında. Bu, güzel manzaralı ve segmentinde çok onurlu bir mutfağa sahip atmosferik bir kurumdur. Yüksek beklentiler olmadan lezzetli bir yemek yemek ve rahatlamak istiyorsanız uğradığınızdan emin olun - o zaman kesinlikle eğlenecek ve iyi vakit geçireceksiniz.
Сергей Кот
7 Haziran
Самому очаровательному и привлекательному, пока еще стажёру, Валерии Син. посвящаю. Все понравилось, вернемся еще. Спасибо за цыган и медведя)
Светлана
Akşam yemeği için yer seçimi, geçerken fark ettiğim Terasta durdu. İlk defa öyleydik. Yandex'in 4,6 puanına rağmen denemeye karar verdiler ve pişman olmadılar. Şık bir bölgede yer alan güzel manzaralı. Hoş bir sürpriz hizmet vermektedir. Her biri bir bükülme, ilginç bir sunum ve her şey inanılmaz derecede lezzetli. Fiyatlar bu seviyedeki bir mutfak için oldukça uygun. Ancak restoranı ziyaret etmenin en çarpıcı izlenimi garson (stajyer) Khadizha ile iletişimdi. Akşamımızı o yaptı! Çok güzel: pozitif, esprili, düşünceli. Bir sonraki sefer, ve biz kesinlikle geri gelecek sadece ona. Genel olarak, otel iç görünüm, bir mutfak, bir hizmet. Teşekkürler harika bir akşam yemeği!
Ольга Шишкарёва
4 Haziran
Güzel manzaralı ve lezzetli yemeklerle rahat restoran. Dürüst olmak gerekirse, olumsuz yorumları anlamıyorum: Buraya ilk defa gelmiyorum, mutfak her zaman zirvede, çabuk getiriyorlar, her şey süper! Ama asıl iltifatı garsona Hadizha'ya vermek istiyorum. Profesyonel nezaketi şaşırtıcı bir şekilde canlı, sıcak enerjiyle birleştiriyor. Çok olumluydu, sohbeti nazikçe destekledi ve ziyaretimizi gerçekten rahat ettirdi. İçtenlikle tavsiye ederim!
Елена Макарова
7 Haziran
Отличное место! Безумно вкусная еда, всё свежее и красивое. Отдельно хочется отметить прекрасное обслуживание: персонал внимательный и очень вежливый. Атмосфера в заведении просто чудесная — уютно, комфортно, идеальное место как для отдыха с семьёй, так и для встреч с друзьями. Обязательно вернусь сюда снова!
Оксана Венгер
Her şey çok lezzetliydi, tavuklu fettuccine, trüf soslu mantarlı - bir zevk! Ve ahududu limonata-fesleğen çok ferahlatıcı, sulu ve tatlıdır. Tatlı - beyaz tavşan, çocukluktan gelen kremayı dondurma gibi andırıyor, ağzında eriyor. Memnunum, servis ateş. Garsonumuz Valeria kibar ve düzenliydi, çabucak siparişi getirdi, şikayet yok) keyifli akşamınız için teşekkür ederim.
Евгения Ш.
Harika bir kurum! Bugün çocuklarla son aramayı kutluyorduk. Siparişi çok çabuk getirdiler, porsiyonlar büyük, herkes memnun kaldı. Menü çok çeşitlidir. Ve garsonlara özel teşekkürler, Vasilisa nazik ve yardımseverdir. Dışarıda yağmur yağdığı için battaniyeleri getirdim (serin). İkinci kattaki verandanın manzarası güzel. Herkese "Terası" ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Максим Урванцев
7 Haziran
Вкусно, качественно и за приемлемые деньги...))
Foxy
Yer rahat, havada kendi atmosferi hüküm sürüyor. Selamlamadan vedalaşmaya kadar her şeyi beğendim (gerçekten ayrılmak istemedim, ama zaten bir kapanış vardı). Şahida'nın harika bir kızı masamıza hizmet etti (doğru yazmadıysam özür dilerim, isimlere kötü bir hafızam var), iş gününün sonuna rağmen her zaman masamıza bir gülümsemeyle giderdi. Mutfak açısından fiyat-kalite 5'ten fazladır. Bu akşam barmene ve kızlara çok şey kurtardım, aynı tempoyu sürdürmeye devam edin️️
Мари Гетт
Her şeyi beğendik, güzel manzaralı Shchelkovo için atmosferik bir yer, ikinci katta oturuyorduk. Fiyat etiketi gidecek, ortalama. Çok aç değillerdi, etli bir tavaya götürdüler, lezzetliydi. Kokteyller de lezzetlidir. Hoş bir kız olan, müdahaleci olmayan Khadizha bize hizmet etti, her şey haklıydı. Nargile fiyat etiketi diğer kurumlardan biraz daha yüksek, ancak Catherine onu çok lezzetli ve dumanlı bir şekilde dövdü. Bu bölgelerdeyken tam olarak bir kez daha döneceğiz.
Роман Алиев
Shchelkovo'nun merkezinde çatıda verandalı ve nehir setine bakan güzel bir konum. Maalesef avantajlar burada bitiyor. Sipariş verdiler: iki mojito, rosto biftekli salata, pizza ve somondan yapılmış tartar-tartar yaklaşık 50 dakika beklediler. Sonunda tartarı unuttular ve pizzayı 1 saat 10 dakika sonra getirdiler. Mutfakta zevkime göre 3+ için. Buraya bir daha gelmeyeceğiz ve kimseye tavsiye etmeyeceğiz.Benzer bir durum iki yıl önce buradaydı, durum ne yazık ki değişmedi.
Ирина Мещанкина
5 Temmuz 2025
Kesinlikle tavsiye ederim! Aşağıdaki olumsuz eleştirilere şaşırıyorum. İzin günündeydik, bazı olumlu duygular vardı. Personel kibar, siparişten 10-15 dakika sonra sıcak yemekler getirdiler. Kokteyller harika, atmosfer, battaniyeler ve delicesine lezzetli yemekler! Aşçılar için ayrı bir kalp ❤️ Yemek, pişmiş restoranlardan daha iyidir ve fiyatlar çok daha uygundur. Kesinlikle şehrin en iyi yerlerinden biri. İçtenlikle teşekkür ederim!
Кристина Андреевна
Terasla ilgili izlenimimi paylaşmak istiyorum, akşam arkadaşımla birlikteydik. Garson Valeria'yı çok beğendim, çabucak siparişi getirdim, menüye sordum. İstediğimiz gibi bizi yaz verandasına diktim. Oldukça hızlı servis, konuşmaların ardından zamanın nasıl geçtiğini fark etmediler. Yine bu güzel yere dönelim, akşam burada delicesine güzel
Мария Тенятникова
16 Temmuz 2025
Geçenlerde Terraza restoranını ziyaret ettiler ve izlenimler son derece olumlu kaldı! İzlenimlerimi paylaşmak ve yüksek hizmet seviyesi ve lezzetli yemekleri için kurumu övmek istiyorum. Krem peynir soslu karideslerin gerçek bir gastronomik keşif olduğu ortaya çıktı. Yazarın limonataları tazelikleri ve sıra dışı tat kombinasyonları ile şaşırttı. Alabalıklı ve brokolili makarna lezzetliydi! Yaban mersinli mus akşama layık bir final oldu. En hassas tatlı kelimenin tam anlamıyla ağzınızda eridi ve hoş bir tat bıraktı. Salonun ve tuvaletlerin temizliğine özellikle dikkat etmek istiyorum. Tüm odalar mükemmel bir şekilde temiz tutuldu, misafirler için rahatlık ve özen duygusunu korudu. Servis hızlı ve profesyoneldi. Garsonlar siparişi derhal kabul ettiler ve yemekleri zamanında getirdiler. Yemek pişirmek çok az zaman alırken, her yemeğin sıcak ve iştah açıcı olduğu ortaya çıktı. Ayrıca personelin profesyonelliğine dikkat çekmek istiyorum. Garsonlar kibar, özenli ve ihtiyatlıdır. Konuklara yiyecek ve içecek seçimi konusunda yetkin bir şekilde tavsiyelerde bulundular.Bize hizmet eden garson Valeria'ya özel teşekkürler. Bu kurumu tüm iyi mutfak ve kaliteli hizmet uzmanlarına tavsiye ederim! Harika vakit geçirdiğiniz için restoran ekibine teşekkür ederiz!
Анастасия П.
Yaz akşamını geçirmek için harika bir yer ve sadece değil. Çok özenli kaliteli hizmet, hoş bir atmosfer, lezzetli yemekler, hızlı servis. Ve özellikle, bize hizmet eden kıza minnettarlık sözleri yazmak istedim, Daha doğrusu samimi, özenli bir insandı. Menüyü ve istediğimiz her şeyi çok iyi biliyor - tavsiye ettim ve tavsiye ettim. Beğenme
mini_puf
16 Temmuz 2025
Geçenlerde Terraza restoranını ziyaret ettik, izlenimler en keyifli hale geldi! Pizza ve carbonara makarnası gibi klasiklerden rosto bifteği ve en yumuşak ton balıklı enfes salatalara ve lezzetli Tom Yam çorbasına kadar çeşitli yemekler sipariş ettik. Her şey mükemmel bir şekilde hazırlanmıştı: hamur gevrek, et sulu, taze balık, sos zengin ve dengeliydi. Hizmet, dikkati ve hizmet hızından memnundu, garsonlar özellikle bize hizmet eden Maria konusunda kibar ve profesyoneldi. Ancak özellikle restoranın ikinci katından muhteşem manzarayı not etmek istiyorum - huzur ve huzur atmosferi «Teras» ziyaretini unutulmaz bir deneyim haline getiriyor. Kesinlikle buraya tekrar döneceğiz!
Алина Н.
19 Haziran 2025
Güzel bir yer! Buraya ilk defa gelmiyoruz, her şeyi çok beğendim Kalite, diğer birçok kuruluşun aksine yıllar içinde aynı seviyede tutulur Yardımsever personel, lezzetli yemekler, kokteyller harika. Hizmet birinci sınıf! Sıcak yemekler tam anlamıyla 15 dakikada getirildi Nargile de ortalamanın üzerinde Çok hoş bir atmosfer. Çalışmanız için teşekkür ederim
Е
екатерина г.
10 Haziran 2025
Arkadaşımla akşam yemeğine geldiler. Çok güzel bir yer. Fiyatlar düşük, yemekler lezzetli. Yazarın limonatalarını, salatalarını ve pizzalarını aldılar. En son bir yıl önceydik ve işlerin daha iyiye nasıl değiştiğine çok şaşırdık! Güler yüzlü ve kibar personel. Harika bir kız olan garsonumuz Ekaterina vardı, seçime karar vermenize yardımcı oldu ve menüye yetkin bir şekilde danıştık.Çok beğendim, mutlaka tekrar geleceğiz!
Katrin D.
Harika bir kurum, şehrin harika manzarası, yemeklerin hızlı bir şekilde sunulması, harika bir garson - kız Khadizha, gülümseyen, cana yakın, ilgilendiğimiz yemekler hakkında çok detaylı bilgi verdi
Екатерина брагина
14 Haziran 2025
Çeşitli menü, lezzetli yemekler, harika kokteyller, güzel servis Dürüst olmak gerekirse, bu yere pek güvenmedim, dışarıdan öyle görünüyor..ve sonuç olarak, dedikleri gibi, sonucun beklentileri aştığına hoş bir şekilde şaşırdım, burada soğuk havalarda rahat ve sıcak, sıcakken, boğucu bir günün ardından da harika
Венера Р.
Tek bir yerde bu kadar uzun süre sipariş beklemiyorduk, 40 dakika mahito, yemeklerin geri kalanı bir saatten fazla, siparişin bir kısmı hakkında yemek pişirmeye başlamamaları için ne söylemem gerektiğini unuttular.Yiyecek getirdiler, aletleri almak için kendimiz koşmak zorunda kaldım.restoran yemeği gibi kokmuyor, lezzetli biranın tek yıldızı
Диана Кучеренко
Burası bize en keyifli izlenimleri bıraktı! Arkadaşlarım ve ben burada zaman geçirmekten zevk aldık. Yemekler lezzetli ve ilginçti ve servisi orijinaldi. Ayrıca personelden, özellikle inanılmaz derecede sevimli ve profesyonel olan garsonumuz Vadizha'dan çok keyif aldık.
Юлия
30 Ağustos 2025
Uzun bekleme. 4 masa doluyken 30 dakikadan fazla (lezzetli) ramen çorbası beklediler. Kişnişli patlıcan salatası - derin yağda kızartılmış patlıcan ve buna göre çok yağlı ve kişnişten sadece 2 yaprak. Çocuk menüsü iyidir - köfteli çorba çok lezzetlidir.
Екатерина Филиппова
15 Mayıs 2025
Bugün bu kurumda ilk kez bulunduk. Çok beğendim! Her şey lezzetli ve güzel! Porsiyonlar küçük değil, fiyatlar makul. Garson Elizabeth yemeklerin bileşimini anlattı, hızlı, kibar ve özenli bir şekilde hizmet etti! Teşekkür ederiz! Tekrar geleceğiz!))
Кися
10 Temmuz 2025
Burayı çok beğendim! Yemeklerin servisi hızlı, yemekler yoğun! Fiyatlar kabul edilebilir. Garsonlar kibar ve gülümsüyorlar, 2 bize hizmet ettiler, biri stajyer Artyom, diğeri karanlık bir çocuk, ne yazık ki adını bilmiyorum, onlar harika aferin! Genel olarak, her şey harika, iyi beslenmiş ve memnun gittiler
Наталья Гульмамедова
7 Mayıs 2025
Bu kurumu ziyaret etme hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum) Onu bir kereden fazla ziyaret ettiler, ama her şey yazmak için ellerine ulaşmadı. Teras, hem aileniz hem de arkadaşlarınızla ziyaret etmek için en sevdiğimiz yerdir. Her şeyden önce mutfağı not etmek isterim, tüm menüyü denedik ve her yemek övgülerin ötesinde, her şey çok lezzetli. Servis de harika. Ayrıca çok lezzetli kokteyller. Diğer birçok kurumun aksine, malzemelerden tasarruf etmediklerini hissediyorsunuz, tasarruf etmek için hacmi buzla dolduracak bir şey yok. Başka ne sevindirici, hava durumuna bakılmaksızın her zaman sıcak olmasıdır. Ayrıca yönetici Anastasia'ya da teşekkür etmek istedim... pozisyonu isimlendiremiyorum ama benim düşünceme göre, kendiliğinden büyük bir şirketle toplanmamıza rağmen bize bir yer bulan yönetici Catherine ve bizim için bir masa ayarladı.Genel olarak tavsiye ederim, buraya tekrar tekrar gelmek istediğim rahatlık ve çok hoş hizmet de dahil olmak üzere bu kurumu gerçekten seviyoruz.
Ольга Д.
Bu yıl Gayet şaşırttı. Her şey çok lezzetli. Kocamla ikinci katta dinlendik, çok güzel bir manzara ve + 13'te bile hava soğuk değil. Garsonlar, işlerini biliyorlar. Çok sevdim garson Хадижа, menü bilir %100 tavsiye çok lezzetli, hizmet süper!
гельчез
9 Mayıs 2025
Dinlenmek için harika bir yer. Geniş menü, dolaşacak bir yer var! Yemekler lezzetli ve aynı zamanda çok iştah açıcı görünüyorlar. Kokteyller birinci sınıf! Garson Elizabeth çok düşünceli ve cana yakın, menünün içeriğinden bahsetti, seçime yardımcı oldu. Bu yeri ziyaret etmekten memnun kaldık!
Katrina
25 Ağustos 2025
Bu restoranda doğum gününü kutluyorduk. Çok kibar garsonlar, doğru servis, her şey güzel, temiz . Kokteyller lezzetlidir. Buradaki yemekler harika! Fiyat kalitedir. Her şeyi çok beğendim
Екатерина М
7 Mayıs 2025
Bugün güzel Teras kuruluşunu ziyaret ettik. Yemeklerin ve kokteyllerin tadına hoş bir şekilde şaşırdık. Garson Elizabeth'e özel teşekkürler, tüm soruları cevapladım, her şeyi çabucak getirdiler, uzun süre beklemek zorunda kalmadım!
Дмитрий Романчук
14 Haziran 2025
Çok güzel bir kurum! Modern iç mekan, gerçekçi olmayan bir şekilde duyarlı personel, yazarın yemeklerin sunumu, her şey çok lezzetli, sadece fıçıları ayırıyor ve tabii ki kokteyller! Kesinlikle buraya döneceğiz! Herkese tavsiye ederim. Puanım 100/100!@
Ирина Б.
8 Mayıs 2025
Harika menü, porsiyonlar büyük, lezzetli. Menüde ilginç pozisyonlar var. İç mekan hoş, rahat. Personel kibar. Garsonumuz çalışkan ve özenli Elizabeth. Sanırım düzenli olarak gideceğiz, arkadaşlarımı buraya çağıracağım)
Мария Середенина
9 Haziran 2025
6 Haziran'da ilk kez bu şirin yerde, bütün aile ile birlikteydik. Biz çok beğendik. Güzel servis, porsiyonlar yeterince büyük, yemekler lezzetli. Garsonlar kibar ve özenli! Kesinlikle tekrar döneceğiz!
Инкогнито 7583
25 Kasım 2025
Kocalarının doğum gününü 23 Eylül'de kutladılar. Hava serindi, bu yüzden zemin kata yerleştiler. Atmosfer ve iç mekan hoş, rahat kanepeler, menü mükemmel!Personel kibar, özenli, her türlü soru ve isteğe hızlı yanıt veriyor. İyi müzik eşliğinde ve sahil şeridinin güzel manzarası. Memnun kaldık ! Öneriyorum.
Veronika I.
15 Haziran 2025
Harika bir yer, çok lezzetli yemekler, güzel, modern iç mekan! Güler yüzlü personel, tatilleri kutlamak ve sadece rahat ve rahat bir ortamda buluşmak için harika bir yer!!!
Шах
Çok sevdim, garson Хадича çok nazik ve önerilen her şeyi lezzetli. Alk'a göre. içecekler için de yola çıktık, tavsiye ederim!!! Nargile de bomba Yöneticisi Katerina çok iyi hazırladı nargile Çok teşekkür ederim, geliriz☺süslemek için
Елизавета К.
4 Eylül 2025
İyi günler, sevgili okuyucular. Size terasta «güzel» bir akşamdan bahsetmek istiyorum. Bu kurumu yakın zamanda ziyaret ettiler ve son derece hayal kırıklığına uğradılar. Hizmeti vurgulamak isterim. Garson tamamen dikkatsizdir, siparişi dikte etmedi, yemeklerin sadece yarısını getirdi, görünüşe göre geri kalanını unuttular. Yarım saat sonra garson bize geldi, siparişimizin nerede olduğunu belirledik, sonuç olarak hazırladıklarını söylediler. Bundan sonra yönetici gelir ve neden daha önce söylemediklerini sorduğumda bu yemeklerin durakta olduğunu söyler, bu garsonun yakın zamanda çalıştığını ve sadece diğer yemeklerle değiştirmeyi teklif ettiğini söyleyerek omuz silkti. Sonuç olarak, sipariş edilen başka bir salata getirdiler. Bu kurumu seviyorum, bir kereden fazla bulunduk ama bu akşam daha gelmeye değer olup olmadığını merak etmemi sağlıyor. Bir fikir olarak eklemek isterim, garsona çağrı düğmesi yapmak isterim, çünkü ikinci katta oturmak ve kendimiz inip birini aramak çok uygun değildir!
Ирина
7 Mayıs 2025
Harika bir yer, Mayıs havasına rağmen arkadaşlarımızla mükemmel bir şekilde oturduk, yemekler çok lezzetli, zamanında servis, garson Elizabeth işini mükemmel bir şekilde yaptı Ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Татьяна Тишакова
Bugün, son aramanın dizisinden sonra, buraya büyük bir şirketle kutlamaya gelmediler. Her şeyi beğendim, çok lezzetli. Porsiyonlar büyük, fiyatlar normal. Hizmetiniz için Vasilisa'ya teşekkür ederiz. 2. katta oturduk, battaniyeler verdik, çok hoş.
Татьяна
6 Eylül 2025
Güzel bir akşam geçirebileceğiniz, lezzetli bir yemek yiyebileceğiniz ve ruhunuzla dinlenebileceğiniz Shchelkovo'da en sevdiğim yer İnanılmaz hizmet ve çok lezzetli yemekler, sipariş vermeyecek her şeyi kesinlikle sevdim Eyvallah❤️
Ольга Попова
Shchelkovo'da harika bir teras! Lezzetli menü - her şey taze ve iştah açıcıdır. Büyük porsiyonlar. Personel güler yüzlü, özellikle Khadizha: özenli, yardımsever ve profesyonel. Kesinlikle geri döneceğiz!
Виолетта Б.
11 Haziran 2025
Bu kurumu ziyaret ettikten sonra pek iyi bir ruh hali içinde gitmediler. Sipariş edilen yemeklerin tadı güzeldi ama garsonların işi çok çirkin!!! Garsonun siparişi kabul etmesi için gelmesi için 30 dakika beklediler, 25 dakika sonra içecekler getirdiler, 45 dakika sonra salatalar getirdiler, 40 dakika sonra tekrar içecekler getirdiler, sipariş edilen patatesleri 71 dakika beklediler ama hiç getirmediler, UNUTTULAR!!! Bu kuruma geri dönme arzuları kayboldu. Tanıdığım hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim
Алёна Крылова
4 Mayıs 2025
Bu kuruma bir arkadaşımla geldiler. Deneyimsiz genç bir adamla tanıştım... Gerçekten anlatamadım, bizi hiçbir şey beklemeyemedim. Alkollü içecekler için de 0. Salata, biftek ve birkaç alkollü kokteyl sipariş ettiler. Kokteylleri ve salataları hızlıca getirin. Ama burada dana bonfile bifteği sadece korkunç. Kuru, meşe bir taban parçası...., çiğnemek için değil, kesmek imkansızdır. Değiştirilmesi istendi, bekleme süresi yaklaşık 40 dakikaydı. Daha fazla içecek sipariş etmeye karar verdik, her biri 200 ml hacimde 2 kokteyl getirdik. Bir bardakta 200 ml dolu bir bardak içecekle, benimkinde yarım bardak, 2 yudum için. ситуацию️ ситуацию️ Durumu garsona açıkladıktan sonra bir yere kaçtım ve geri dönmedim. 😂 Çikolatalı dondurma için puan verdim, bunun için başka bir şey yok. Çok hayal kırıklığına uğradılar, akşam mahvoldu. Tavsiye etmiyorum...
Анастасия Прохорова
4 Haziran 2025
Bugün büyükannelerinin doğum gününü kutluyorduk, restoranı çok beğendim. Yemekler zamanında getirildi, her şey lezzetliydi. Özellikle deniz topalak çayını beğendim) Personel kibardı, hizmet veriyorlardı ve tüm sorunları çabucak çözüyorlardı. Elizabeth'e özel teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz
Николай Кузин
9 Ağustos 2025
Karımla akşam yemeğine uğradık, iyi bir konum, tepeden güzel manzaralar, çok az insan olmasına rağmen siparişi 40 dakika beklediler, domuz boynundan kebaplar sertti, limonata çok tatlıydı, servis güzel, garson kız özenli ve kibar.
Катерина
6 Kasım 2025
Her şey lezzetli, servis hızlı, garsonlar kibar. İlk seferdik ve kesinlikle tekrar döneceğiz
Николай Ч
26 Temmuz 2025
İlk olarak, 40 dakikadan fazla beklemek (Cumartesi, akşam, birinci kat boş, ikinci kat görünüşte tam biniş). İkincisi, ramen hiç ramen değildir! Burada ramen denilen çorbanın ramenle hiçbir ilgisi yoktur. Bu çorba genel olarak fena olmasa da, lezzetli et suyu, haşlanmış yumurta, haşlanmış yumurta, tarçın ve zencefil neden olduğu belli değil. Lezzetli, ama bu ramen dışında herhangi bir şey. Üçüncüsü, yakında et ve patatesle sevindim, sadece mükemmel! Genel olarak, hoş bir kurum, ancak uzun süre beklemeye hazır olacağız ve yemeklerle nüanslar olabilir.
Misha Misha
Çok güzel bir yer, siparişleri çabucak veriyorlar, çok özenli personel, garsonumuz Hadija'yı, özenli, canım, hoş bir insanı kutlamak isterim, çok hoş, kesinlikle geri döneceğiz ve bu kurumu arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz!
Svetlana0096
Bugün bu restoranı ziyaret ettiler, servis harikaydı, garsonlar Lera ve Khadizha mükemmel hizmet verdiler, kızlar çok cana yakın, menüden çok lezzetli pozisyonlar önerdiler, yemekler çok lezzetli.
Александр Капкин
29 Mayıs 2025
Ziyaret ettim çünkü geçen yıl hoş izlenimler yaşadım. Acıyordu. Soğutma kaldırıldı. Masalarda toz görülebilir ve lekelenmiştir. Personel cana yakın. Bunun için +1 ⭐. Hepsi bu kadar. Bir bardak içecek kirlidir. Silmediler. Su kendi kendine kurudu. Yunan salatası, Afrika'da da salata. Neyi değerlendirmeli?! Ördek çorbası tatsız ekmektir. Dana yanakları - patates püresi yapmayı bilmiyorlar. Sağlam topaklar. "Yanaklar" baldırın farklı kısımlarından mıydı yoksa farklı zamanlarda mı pişirildiler?! Belli değil. Bir parça kauçuktur, ikincisi parçalanır. Ve görünüşte, doğru küplerden çok bir tür kırpıntıya benziyorlar.